reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hej :-)

Piotrkowi jakoś udało się włączyć ten durny komp :crazy: Adunia, dzięki za infoooo :-D

NIANIU GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!! I BUZIAKI DLA MARCELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaraz poczytam, co tam u Was... Ja mam dziś okropny humor :-( Ale nie będę tu smęcić :-(

Własnie wróciłam ze szpitala z izby. Zrobiłam sobie ktg bo te skurcze miałam co 10 minut i ruchy Małej takie jakieś niemrawe były... Ale wszystko jest ok. Czynność skurczowa jest, rozwarcie na jeden palec, doktorka chciała zostawić mnie na patologii ale się nie zgodziłam :) Powiedziała że jeszcze dzisiaj w nocy albo jutro pewnie wrócę już na poród :) Mam nadzieję, że się nie myli. Ale fajna była, wszystko wytłumaczyła dokładnie...

A jak tam u Was? Któraś się rozdwaja? Idę czytać...

Hej Kobitki

meldujemy się 2w1 jeszcze w szpitalu

w czwartek porobili badania, podobno te wyszły ok, wczoraj znów coś robili i niby też, mam zbiórki moczu co 24h masakra sikac do wiaderka;)Jedyne co to wczoraj fatalnie się czułam i mało co nie zemdlałam na usg bo ciśnienie miałam maskra niskie co do mnie niepodobne. No i na usg moja gin tylko mówiła do kobiety która wpisywała dane do karoteki jakimiś szyframi ja tylko zrozumiałam łożysko przód stopień dojrzałości 3 lekko się zmartwiłam muszę przeszukac siec co to znaczy. No i mam skurczyki, dziś to miałam takie że jak do porodu ponad 100 i się utrzymywały ale nie chcę dziś rodzic małża nie ma na miejscu:no:
Nie wiem kiedy mnie wypuszczą i czy wypuszczą bo lekarz dziś na obchodzi stwierdził że nie ma podstaw dop wyjścia. Nic już nie wiem, a plery mnie bolą już od tego leżenia na maksa.
A teraz pędzę poczytac co u Was.
Buziam Was:-)

reklama
Iza, to super !! Oby Ci już szybciutko poszło !! Jakby co, to czekamy na wieści :tak:

An, Ty też się trzymaj, bo jak skurczybyczki na 100%, to pewnie już nie długo :tak: Czekamy na dalsze wieści :tak:

A ja dziś już uciekam, bo nie mam humorku, ani weny pisać, a jutro chrzciny synka Piotrka siostry i córeczki Piotrka brata, więc pewnie teżmnie nie będzie.

Idę się położyć. Buziaczki laseczki !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry