reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej, hej Kasia :-)

Jak ja Ci zazdroszczę, że już swojego Maksia trzymasz przy cycu :tak: Też już chciałabym utulić tego mojego zasiedziałego w brzuchu szkraba :tak: No, ale jeszcze najwyżej 6 dni... Doczekam się w końcu... Jak każda z Nas :tak: A skoki z szafy mówisz :-D:-D:-D:-D???????? No może, może... Jak moja pierwsza metoda (;-):-D ) nic nie da, to biorę się za skoki z szafy :-D:-D:-D I mam nadzieję, że Ali jednak wytrzyma chociaż do poniedziałku do wieczorka, bo ja muuuuuuuuuuuuuuuuuszę do tego fryzjera, noooooooooooooooooooooo :-D:-D:-D:-D

Iza... Nie obrażę się... Rozdwajaj się śmiało szybciutko :tak::-)

A ja sobie właśnie na poprawę humorku zrobiłam i zjadłam fryteczki i trochę mi lepiej :tak::-) Nie mogę zasnąć i oglądam BigBrother Show :sorry2::sorry2:

reklama
Czesc Kasia normlanie jestes przyklad do nasladowania pelna werwy i tak se z tym wszystkim dajesz rade i obiad ugotujesz zajebioza normalnie...a samopoczyucie juz ok...ten piewszy dzien byl szokiem z ktorego sie otrzasnelam na szczescie co ma byc to bedzie :)fontanna lejaca sie z siusiaka tez fajowa i czasami tak fajnie celuje hahahahahahahahahahahaha i
pochwal sie jak juz z wagi spadlas
nooo>?:-D

Lady codziennie staje na wadze i z niej spadam:-D:-D:-D

jak wrocilam ze szpitala to mialam 7 kilo mniej a przed momentem sie wazylam i mam juz 8,5 kilo mniej wiec nie najgorzej mam jeszcze 5 kilo do z rzucenia......jakos do wrzesnia sie wyrobie;-) jutro wam wkleje moj brzuch .. nawet nie jest taki wielki.. nawet bym powiedzial ze jeste zdziwiona ze jest taki maly:szok:.. wogole jakos sie trzymam .. o wlazlam w dzinsy z przed ciazy wprawdze sa opiete ale moge w nich chodzic,.......chyba wszystko wyglada normalnie.. dzis mi moj chlop powiedzial wez przestan sie stroic i przebierac.. ja ..:szok: i do nieg o co ci sie rozchodzi ......... a on cycki wyciagaj bo dziecko trzeba karmic a ty ciuchy przymierzasz w ktorych chodzila:rofl2::-D:-D:-D no nic ten chlop nie rozumie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej KATJA!!!Ja już następnej wizyty nie mam u mej ginki w razie co mam podjechać do niej do szpitala....a z ty siusianiem to porażka na maksa....no chyba się przeniosę do toalety....ja teraz mam od czwartku chodzic na KTG regularnie a za 19 dni najwyżej na wywołanie mam sie wstawic jakby co....

SILA też patrzę na big brothera.....i czekam na mego zaraz przylezie...

Witam wszystkie Mamuśki
obserwuję Wasze poczynania od początku ciąży
dopiero Izabelinda skusiła mnie do przyłączenia się ;)
zostanę mamą wg planu w ten wtorek czyli 8 kwietnia!
czekamy na małą Ninę :)

KASIA u mnie gra jakos się kulam:-D:-D:-D:-D mówisz skoki z szafy....hmmmm spróbuje.....:-D:-D:-D:-D:-D ogólnie git jakies tam skurczyki tylko do kibla juz nie wyrabiam dopiero wyszłam i znowu i tak i non stop mi sie chce siusiu....ale to chyba dobry znak ,że mały sie obsuwa....:tak::-)
Adunia ja do klopa tez latalam jak z pieprzem.. to dobry znak...
Hej, hej Kasia :-)

Jak ja Ci zazdroszczę, że już swojego Maksia trzymasz przy cycu :tak: Też już chciałabym utulić tego mojego zasiedziałego w brzuchu szkraba :tak: No, ale jeszcze najwyżej 6 dni... Doczekam się w końcu... Jak każda z Nas :tak: A skoki z szafy mówisz :-D:-D:-D:-D???????? No może, może... Jak moja pierwsza metoda (;-):-D ) nic nie da, to biorę się za skoki z szafy :-D:-D:-D I mam nadzieję, że Ali jednak wytrzyma chociaż do poniedziałku do wieczorka, bo ja muuuuuuuuuuuuuuuuuszę do tego fryzjera, noooooooooooooooooooooo :-D:-D:-D:-D

Iza... Nie obrażę się... Rozdwajaj się śmiało szybciutko :tak::-)

A ja sobie właśnie na poprawę humorku zrobiłam i zjadłam fryteczki i trochę mi lepiej :tak::-) Nie mogę zasnąć i oglądam BigBrother Show :sorry2::sorry2:

No teraz to cycowanie to juz przyjemnosc ale 2 dni temu to byl jeszcze horror........

ah dziewczynki z Aventu na popekane brodawki jest swietna masc POLECAM...ja smarowalam od samego poczatku jak tylko zaczelam karmic ( masci nie trzeba zmywac) i nie mialam zadznychg sensacji w stylu popekane brodawki.

Laski powiedzcie mi gdzie jest wątek "Przedstawiam się" czyżbym była ślepa i nie widziała go, czy może ktoś ( czyt. moderator ) go usunął ??????????? Bo napisała do mnie na PW nowa dziewczyna, która chciałaby dołączyć i nie mogła znaleźć tego wątku, ja chciałam Jej pomóc i znaleźć, ale też nie widzę... Zobaczcie czy Wy widzicie, bo może ja jakaś ślepota ;-)

Witam MILAGDA i rozgość się...:-):-):-)

KASIU no ja mam nadzieję,że sie tak długo nie będę męczyć z tym laniem....a ja zamierzam smarować bepanthenem maścią już spakowana w torbie...czeka na me brodawki

MilaGda, witaj :-) Super, że się zdecydowałaś :tak: Jak tam na finiszu się czujesz ?? Bo My tu już strasznie zniecierpliwione wszystkie prawie ;-):-D

Kasia, właśnie się zastanawiałam co na te brodawki kupić... Mam jakiś kremik, ale to z Rossmana, taki zwykły... A Ty z Aventu masz i mówisz, że dobry, to może poszukam i ja. A jaka jest nazwa tego kremu ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry