reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia, tak, tak:tak:. Ja chciałam właśnie dopisać, ale tam właśnie jest napisane, żeby wszystkie infooo wpisywać w wątku "Przedstawiam Się" :tak: I właśnie był porządek jak był ten wątek, bo nie trzeba było dużo szukać, a jak na Kwietnióweczkach laski by się przedstawiały, to byłoby ciężko znaleźć później jakby co ...... I burdel by się zrobił... I masz rację, że znowu niepotrzebnych wątków jest trochę :tak: Trzeba z Masią pogadać, coby troszku porządków porobić :tak:

Ja też zmykam laski :-) Dobrej nocki !!!!!!!!!!!!!!!!!

no napewno masz racje.. ale watku juz nie ma i nie ma sensu go zakladac gdyz kwietniowek za chwile jako takich juz nie bedzie ....i zeby nie robic zamieszania nie ma sensu go zakladac czy podnosic.....Popraw niech sie nowe laski przedstawiaja na ogolnym.. zamieszania juz nie bedzie ... gdyz ,,nowych,, tez juz za wiel nie bedzie

ja tez juz ide spac ........ kiss kozy

reklama
Witaj Mila!!!Lada dzien będziesz już miała swoją córeczkę!
Dzien doberek !!!! niedziela, cudowny ranek , a gdzie reszta brzuchatków?:sorry2:
Ja miałam fatalną nockę:zawstydzona/y:zgaga męczyła okrutnie, siusiu często jak nigdy a do tego zaczęło mnie boleć ucho i gardło, chyba w samochodzie mnie przewiało, mówię wam, jaka męka.Ciągla myślę o Izie, ciekawe czy ona jeszcze w dwupaku?:-)

Cześć Laski ;)

Ale dzis fajowa pogoda ....:)

noc jak zwykle do dupy....ciagle sie przerzucałam z boku na bok...o ludzie....ja juz chce tego kres....

Wczoraj wieczorkiem doszlam do wniosku ze ze mnie normalnie jakaas syfiara..niby pisze wam ze sprzatam ale jak sie tak wczoraj przyjrzalm pomimoiz poodkurzane pomyte podlogi..to wszedzie i tak brudno...w kazdym kacie jakies brudy...paprochy normalnie syf nie z tej ziemi na kafelkach w lazience i kuchni zacieki.. na meblach kuchennych tez o matko nawet w szafie z przyprawami bajzer na kolkach...wiecie co? ja sie musze za to wziasc serio od poniedzialku musze zaczac... bo cholera doszlam do wnisoku ze jka ja tego teraz do ladu nie doprowadze to jak urodze to juz wogole nie bedzie na to czaasu sil i checi...a syf to juz wopgole bedzie mega....

Wogole dywany musze poprac jeszcze szlak by to trafil ten gosciu co nam to robi zawsze ma noge w gipsie a ten nowy to zdzierak jakis no ale trzeba bo jeszcze troszke a nie odruznie ich od chodnika z podworka hahahah

Wszystkie pewnie spicie jeszcze ja juz nie moge od 7 w dupie mam takie spanie przerywane...mecze sie bardziej niz wstane od tak wczesnej porze...czekam wlasnie na mojefo mezusia...potem sie ogarne i jade po rybki...wczoraj lampe tak ustwil na akwarium ze sie nagrzala a poem jak chccial wymieniac wode to pekla i trzeba bylo jechac po nowe akwarium dla ryb...i kuoilismy...tyle ze z 10 litrowego jak widzialyscie kiedys na zdjeciu zrobilo sie wielkie 112 litrowe o matko ile tam wody wchodzi wiadro za wiadrem dobrze to to nie ja sie deklarowalam to lajno potem sprzatac...bo chyba bym wysiadla... no i jak wspomnialam duaze akwarium ale za malo ryb jak na nie hahahha bo 15 i sie tam gubia nie widac ich hahahahah wiec dzis jedziemy po roslinki i nowe rybeczki przydaly by sie jeszcze jakies kamyki ozdobne i muszelki i zameczek :)

a tak wogole to Wam powie ze koszmary mnie ciagle dalej mecza az spac czasami sie nie chcce klas bo juz z gory wiem ze ciag dalszy ich nastapi dzis mi sie snilo ze mi zabrali dzecko i zamkneli mnie w jakiejs izolatce...plakalam jak nie wiem darlam sie do lekarzy dlaczego mi to robia??? a oni ze zadna ze mnie matka skoro dziecko nie chcialam a ja skor zaszlam w ciaze i szczesliwie ja donisolam to tego pragnelam...a oni ale pragnelas dziewczynki a to chlopiec...a ja nie wazne....wazne ze zdrowe i cale...a oni ze juz za pozno.... i mnie tam zamkneli i mowili ze wiecej juz nie zobacze malego.... jeju\

mowie wam straszny sen...sie przebudzialm a potem znowu jakies bzdury jak przysnelam sie snily..... kiedy kuzwa to sie skonczy.....

Wczoraj kupiłam butleczke jedn,a taką mała niebieska i smoczek niebieski bo mialam rozowe same....i herbatke juz mam z kopru wloskiego tez... jeszcze tylko ten spirytus mi zostal do kupienia w aptece mowioli ze juz nigdzie nie znajde tego 70 % spirytusu poniewaz od kilku lat apteki juz go nie posiadaja ze trzeba rozcienczac ten zwykly z alkocholowego sklepu.... albo smarowac tym fioletowym czyms ale to tak brzudzi ubranka ze wole juz rozcienczac.....

Kasia---trasnij fote sobie ! pochwal sie figura Ty nas bedziesz motywowac najbardziej by zrzucic te kilogramy....fajnie Ci wszystko tak spadlo.....kurde 5 kilo Ci zostalo tylko szok! to tyle co nic! kilka dni i Ty cholera spadniesz nam z Wagi startowej nawet swojej...ale powiedz Ty stosujesz diete jakas specjalna czy samoczycnnie to z Ciebie spada?? maly wyciaga mlekiem??? daj juz rady na zas!

Kachurku-----Iza---- kiedys pytałyscie co to knysza----wiec knysza to taka bula szeroka zazwyczaj pulchna...do ktorej naladowane sa sosy majonezowe o rznych smakach wedlug upodoban moze byc ostry czosnkowy i naturalny..czasem musztardowy kto jak chce... potem masa pokrojonych warzywek...i dodatek ktory sam sobie wybierasz...albo kotlet albo parowka albo gyros mieso to.... niebo w gebie....to jest cos jak pita....tyle ze pita jest wieksza i czesto teraz daja te bulke do maszyny ktora lekko je oprzypieka i jest chrupiaca... normalnie wyzerka na maksa ...pewnie wiedexizlayscie co to jest tylko moze u Was inaczej sie to nazywa.... jak jezdze nad morze to sie przewaznie tylko tym zywie....i goframi i lodami amerykanskimi... i zawsze 5 kilo do przodu hahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahah

Ale posta walne hahahah konca nie widac to tez na pogaduchy mi sie z ranaca zebralo hahah :) no nic nadrabiam za was wszystkie bo pewnie kazda jaos wykorzysta sobie ten dzionek :) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Mila!!!Lada dzien będziesz już miała swoją córeczkę!
Dzien doberek !!!! niedziela, cudowny ranek , a gdzie reszta brzuchatków?:sorry2:
Ja miałam fatalną nockę:zawstydzona/y:zgaga męczyła okrutnie, siusiu często jak nigdy a do tego zaczęło mnie boleć ucho i gardło, chyba w samochodzie mnie przewiało, mówię wam, jaka męka.Ciągla myślę o Izie, ciekawe czy ona jeszcze w dwupaku?:-)

hej Lene Iza na bank jeszcze nie urodzila bo jak patrze na komore to brak smsa...a obiecala przeciez go wyslac.... specjalnie naladowalam telefon wczoraj hahahahahah

6 Kwietnia o 5:50 Siłami Natury urodziła sie Patrycja Coreczka Izy...wazy 3750 i ma 56 cm wzrostu :)Czuja sie dobrze i Wszystkich pozdrawiają !

Izunia Gratuluje!!!!!!!!!

CAŁUSKI DLA PATRYCJI !

O jAAAAAAAAAAAAAAAA, a nie mówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, buziaki Izucha dla Ciebie
i córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
O jAAAAAAAAAAAAAAAA, a nie mówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, buziaki Izucha dla Ciebie
i córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Miałas nosa Lene :-) wlasnie kilka minut temu smsa dostałam do niej.... jeju jak fajnie kolejna sie rozdwoila teraz czas na nasza Silunie miała termin na 1 kwietnia wiec ma pierszenstwo!!!!!!!!!Kurde Sila do dziela! jeju ale ciary perzechodz ana takie wiesci serce sie lamie...i kruszy....piekne uczucie tej radosci.... nie da sie opisac..co sie przezywa.....emocje za emocjami..i w takich chwilach tak mocno sie pragnie juz przytulic naszych poiciech jak nie wiem co no nie???? jeju jak sie ciesze....kolejna niunia juz na swiecie z tej strony :):-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry