ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Kasia, tak, tak. Ja chciałam właśnie dopisać, ale tam właśnie jest napisane, żeby wszystkie infooo wpisywać w wątku "Przedstawiam Się"
I właśnie był porządek jak był ten wątek, bo nie trzeba było dużo szukać, a jak na Kwietnióweczkach laski by się przedstawiały, to byłoby ciężko znaleźć później jakby co ...... I burdel by się zrobił... I masz rację, że znowu niepotrzebnych wątków jest trochę
Trzeba z Masią pogadać, coby troszku porządków porobić
Ja też zmykam laski :-) Dobrej nocki !!!!!!!!!!!!!!!!!
no napewno masz racje.. ale watku juz nie ma i nie ma sensu go zakladac gdyz kwietniowek za chwile jako takich juz nie bedzie ....i zeby nie robic zamieszania nie ma sensu go zakladac czy podnosic.....Popraw niech sie nowe laski przedstawiaja na ogolnym.. zamieszania juz nie bedzie ... gdyz ,,nowych,, tez juz za wiel nie bedzie
ja tez juz ide spac ........ kiss kozy
. Ja chciałam właśnie dopisać, ale tam właśnie jest napisane, żeby wszystkie infooo wpisywać w wątku "Przedstawiam Się" 

zgaga męczyła okrutnie, siusiu często jak nigdy a do tego zaczęło mnie boleć ucho i gardło, chyba w samochodzie mnie przewiało, mówię wam, jaka męka.Ciągla myślę o Izie, ciekawe czy ona jeszcze w dwupaku?:-)
, a mnie boli leb wiec ide sie legnac potem popisze
, Wam zycze lepszej niedzieli