reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady, ja tych terminów to mam tyle, ze sama zaczynam się gubic:baffled:
Według mojej wiedzy i wyliczen to 27 kwietnia, wg ostatniego usg na 12 kwietnia, lekarz zrobił pomiary i tak mu wychodzi. Mówi, ze moja dzidzia jest spora. A ja nie wiem czym się sugerować już teraz. Pewnie najbardziej wiarygodny jest termin wg. ostatniej miesiączki, a to by wychodziło koniec kwietnia- tylko, ze ja nie chcę tak długo jeszcze czakac!!!

uuuuuuu to jesce troszku ale sama widzisz jak nssze laseczki szalaly w marcu z tymi porodami wiec tu wszystko jest mozliwe :):-D:-D:-D

reklama
Lady ja też mam koszmary co noc. Już normalnie się boję kłaść spać! Dzisiaj mi się śniło że jest już dawno po terminie porodu a ja ciągle z brzuchem, tak jakbym miała jeszcze z rok chodzić w ciąży!
I jeszcze mi się płakać chce bo nie możemy się z mężem dogadać w sprawie imienia. On nie chce się zgodzić na Iwo. Jemu się podoba Stefanek . Po głowie jeszcze chodzą Filip i Wojtek. A ja już nieeeeeeeeeeeeeeee wieeeeeeeeeeeeeem. Buuuuuuuuuuuuuu.

Czesc dziwoje

IZA GRATKI

Lady ja też mam koszmary co noc. Już normalnie się boję kłaść spać! Dzisiaj mi się śniło że jest już dawno po terminie porodu a ja ciągle z brzuchem, tak jakbym miała jeszcze z rok chodzić w ciąży!
I jeszcze mi się płakać chce bo nie możemy się z mężem dogadać w sprawie imienia. On nie chce się zgodzić na Iwo. Jemu się podoba Stefanek . Po głowie jeszcze chodzą Filip i Wojtek. A ja już nieeeeeeeeeeeeeeee wieeeeeeeeeeeeeem. Buuuuuuuuuuuuuu.

Kachurku... u mnie moj malz tez wymyslal imiona dla dziecka nie z tej ziemi:rofl2: .... ja go sprytem.. sprobuj i ty
Filip to bardzo ladne imie...............ale Iwo najladniejsze.................Stefanek??? to krzywda dla dziecka:-(

Nie daj sie Kachurku ............chlopu ..........plisss;-)

Hej Kobitki

Melduję się 2w1:-)
Cosik Jeremiemu nic sie nie spieszy:-)Wczoraj wieczorem dawał czasu skurcze były nie częste ale sporawe ledwo co pospałam.
Ale dziś Pani Ordynator popatrzyła i powiedziala że jutro się okaże czy mnie nie wypiszą, pewnie czekają na moją lekarkę albo co, sama już nie wiem. Chyba wolałabym już zostac z jednej strony tutaj bo mają na oku a tak to będę sama siedziec w domu i sie nerwic.
Najbardziej martwi mnie to stwierdzenie"łożysko przód i dojrzałośc3" siedzę i szukam w sieci bo nie daje mi to spokoju.
A Wam życzę miłej niedzieli. Piękna pogoda jest.

IZUNIA GRATULACJE WIELKIE!!!!:-):-):-):-)

An to normalne że łożysko jest teraz w 3 stopniu dojrzałości. U mnie ginka już tak powiedziała 2 tygodnie temu. A łożysko też mam na ścianie przedniej. I nie myl tego z łożyskiem przodującym bo to inna bajka! Nic się nie martw!:tak:

reklama
Czesc dziewczeta u mnie pogoda tez do bani pada okropnie i jeszcze zimno.
GRATULACJE DLA IZY I PATRYCJI
Widze ze nas juz nie zle mecza te koszmary nocne,ale to chyba normalne mi najgorzej jest noca nie chce mi sie juz spac,zgaga i do tego nie samowite bole kosci.
Milej niedzielki potem do was zajze.
Produkuje juz za duze ilosci mleka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry