• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

RENIU pewnie patrzą jak piszemy bzdetki i się za głowe łapią:-D:-D:-D a nie ma Sili.Lady a Kasia miała wrócić po spacerku i co jeszcze chodzi koza jedna...:-) boże jakieś głupoty mi sie łba trzymają :-):-):-) a co trza rozweselić sie troche a nie wiecznie będziemy stękac że tu strzyknie tu pyknie tam peknie:laugh2: mój wróci z pracy to mi pewnien humor zpsuje....i znów będzie depresja:baffled::-D:-D

RENIU my tu będziemy gadac bzudury a reszta poleciała na prodówki tylko my zostaniemy na placu boje bo nam sie gadac o bzdurach zachciało

reklama
Twoj o 23 wraca moj wychodzi i tak codziennie:-D

No ciekawe co tam u nich, ostatnio Sila mowila ze ja posadzamy o rodzenie, ale to nie tym razem:-p. Lady spi:laugh2: , a Kasiek, ta to juz w ogole nas olewa:-(;-), ciekawe czy nasze jajeczka tez nas tak oszolomia:-D:-D?

Ide Adus chlapnac sie, cos zjesc i do wyrka, wtedy moze jeszcze klikne, jak nie usne, albo zaczne rodzic nie daj boshe:-D

Jestem depresje kochane.:-D

Ściskam Was bardzo i idę się wypluskać. Chłopaki śpią, więc mogę sie wygolić i poumywać. Idę korzystać, póki mogę.

Boziu jak sie ciesze że T bedzie już w piątek:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry