• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

no kochaniutkie, ale dziś jesteście aktywne! cały dzien tłok
Ja wróciłam ze szkoły rodzenia, napiekłam gofrów, którymi się jeszcze opycham i coraz mi senniej. W szkole mówili o znieczuleniu, same dobrodziejstwa. Mam pytanko, czy skurcze przepowiadające macie tez z krzyza? bo mnie własnie w szkole tak chwyciło ze dwa razy. dosyc nieprzyjemne i promieniowało na posladek, nie wiem czy to był skurcz czy co? rano mnie położna wkurzyła, bo pomacała sobie mój brzuszek i mówi, o jeszcze wszystko wysoko, więc do porodu poczekamy jeszcze trochę,:no:buuuu
Lady, ja też widziałam ten film z nacinaniem krocza w internecie i żałuję, ze go obejrzałam, bo jest bardzo drastyczny, ta sikająca krew i w ogóle. Do 6 miesiąca oglądałm takie bzdury, same traumatyczne porody, opowieści. Szkoda, ze dopiero teraz zmądrzałam. Nie ma się co kochane nakręcać, będzie dobrze i tej wersji się trzymajmy:-):-):-)

reklama
Sila Ty napewno nie bo w ciazy sie chodzi 9 miesiecy;-);-):-D:-D:-D:-D
A ja sie turlam:laugh2: nic sie nie dzieje, ale czekam bo bylam u kolezanki na kawie i wlazlam na 14 pietro pieszo:-D:rofl2::laugh2:, moze to cos da;-)

Renia, no to kamień z serca :-D Tylko kur** czemu taki brzuch mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki :szok::szok::szok::szok::szok::szok: I powiedz mi jak Ty wlazłaś na 14te piętro :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Szacun dla Ciebie Kobitko :-D:-D:-D Co do antykoncepcji, to ja już pisałam... Ja tabletki będę brała, bo nie mam zamiaru za kilka miechów znów być w ciąży ( tabletki dla kobiet karmiących :tak: ) gadałam z moją ginką i one mi odpowiadają :tak:

Laski, a co to za umawianie się, hmmmmmmmm ?? Co tu się będzie działo ??

SILA bo ty ostatnio dużo zjadłas i to wzdęcie....:-D:laugh2: no co masz cos słodkiego to sie przyłaćzaj do gaworzenia a jak nie masz słodkiego to wysyłaj piotrka raz dwa.....ja pochłonęłam paczkę delicji właśnie i mi dziwnie po nich ciekawe czemu.... a cos t robiła cały dzien

Renia, no to kamień z serca :-D Tylko kur** czemu taki brzuch mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki :szok::szok::szok::szok::szok::szok: I powiedz mi jak Ty wlazłaś na 14te piętro :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Szacun dla Ciebie Kobitko :-D:-D:-D Co do antykoncepcji, to ja już pisałam... Ja tabletki będę brała, bo nie mam zamiaru za kilka miechów znów być w ciąży ( tabletki dla kobiet karmiących :tak: ) gadałam z moją ginką i one mi odpowiadają :tak:

Laski, a co to za umawianie się, hmmmmmmmm ?? Co tu się będzie działo ??

A z brzchem to juz Ci nie pomoge:no: nie wiem skad:-D
Jak wlazlam, no na nogach:baffled:, a to zeby porod przyspieszyc to mozna inaczej:szok::-D;-):-)
I sa tabletki dla mam karmiacych:baffled:? no popatrzcie jak ta mechanizacja do przodu idzie:laugh2:

Ale sie cholera naj.... tym mleczkiem bo bzdury plote:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry