Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Saminka dzisiaj przebiłaś Nas wszystkie 

jak już coś robię , to wiecej kręcę się wokół własnej osi, niż twórczo pracuje

a tu jeszcze 5m-cy i co bedzie później jak my teraz juz narzekamy
:-)
szok nawet nie zdąze wszystkim odpisać.Muszę koniecznie znaleźć mieszkanie z internetem,bo mi tak smutno cały dzień samej.a mój mąż nie chce żebym pracowała i mi się okropnie już nudzi w domu. Nie to żebym narzekała ale w pracy czas leci szybciej aby do kwietnia.

musiałabym przysiąść
Niestety pewnie większość z nich jest prawdą... Ja mam nadzieję, że dogadam się z moją ginką, żeby ze mną była. Wiadomo, że nie cały czas, ale chyba zawsze to lepiej jak lekarz prowadzący Ci pomoże. No nie wiem... Ja będę rodzić po raz pierwszy, więc wielkiej wiedzy na ten temat nie mam. Mam tylko nadzieję, że opowiadania moich znajomych, które rodziły w lipcu i październiku sprawdzą się i u Nas :-)
I od tamtej pory już wszystko jest super, ale ja chyba w tej kwestii do szczęściar należę
;-)
A teoretycznie powinno przejść pod koniec pierwszego lub na początku drugiego trym.
o normalne i może trwać nawet do końca drugiego trym.