• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Lene piknij na suwaczek pod naszymi postami taki jak Ci się podoba to wyświetli ci się strona z suwaczkami. Potem postępuj tak żeby ustawić dane , kopiuj bbcode. I wklej w swoim profilu w rubryce podpis. Powodzenia.

reklama
Hej, Kachurek, no niby już kończę, ale jak dochodzę do ostatniej strony po wklejeniu adresu obrazka to wyświetla mi się komunikat "Invalide file" nic to, jak się nie uda, to spróbuję jutro. Dzięki dziewczyny za adresy i wskazówki. Buziole.

Lene adres suwaczka (bbcode) wklej nie tam na samym dole w tych małych rubryczkach, a w tabeli "edytuj podpis" (tej dużej) i po wklejeniu kliknij "wyślij" a nie zatwierdź czy podgląd. Dasz radę, to naprawdę prosta sprawa :tak: Strasznie się objadłam, idę poleżeć na kanapce (już z mężusiem).

No to i ja się melduję wieczorkiem
Wróciliśmy z wizyty i nic..nasz Jeremi nie spieszy się do nas:-(Zero rozwarcia krótka szyjka małe skurczyki ale nic co wskazywałoby na poród, już chyba zawsze będę w ciąży...:-(A i w ogóle coś na usg doktorowa nie mogła zbytnio zbadac wagi małego bo jakoś główka była niżej i wyszło że haha schudł 700gram od ostatniego razu, zobaczymy w poniedziałek jak pójdziemy mam chodzic na ktg co 2 dni i zaczniemy kręcic sutkami:-):-):-)Doktorowa powiedziała że w przyszłym tygodniu muszę urodzic i zrobi wszystko by tak było i że jak mi powie że na ta i tą godziną mam się stawic to tak będzie, tak więc może urodzę w terminie i nie przenoszę
A tak poza tym to upiekłam dziś serniczek a co jakoś się zebrałam hahhaa ale garów już nie umyłam niech małż to zrobi;):-):-)
Miłego wieczoru

LENE no pusto i smutno ale to tak przedporodowo się zrobiło każda oczekuje stersuje się nie chce pisać bądź po prostu nie ma ochoty na pisanie.....Lady też nam coś ostatnio z sił opada.....zresztą jak każda przemęczona już ciążą....każda już by chciała przytulic maleństwo.... no i ostatnie dwa dni to smutno na forum....ale to dlatego,że mamy dość....

Hej Laseczki...

Widze serniczek ktoras zrobila jeju...co za smakolyki....

Lene widze Avatarek o krok juz poszlas do przodu... :)a jesli chodzi o mnie to nie wiem co mi sie stalo naprawde...ciagle chodze spiaca a jak sie juz poloze to nie moge zasnac ....wkurza mnie ten juz stan...ja tak nigdy nie mialam ja nigdy nie spie w dzien....a teraz?

Adulka masz racje... nic mi sie juz nie chce....ciaza meczy tak samo mnie jak kazda z Was!

Własnie jestem po kapieli....wlaczylam tv niby sa filmy ale polowe z nich juz ogladalam... a nie chce mi sie juz nic ogladac ...luknelam tylko na pogode...

dzis sledzilam troszke allegro...chcialm kupic troszke niebieskich ubranek dla "synka" i co? przegapilam aukcje... aaaaa tam juz mi sie nic nie chce chyba mam dolek jakis... gdzie ten syndrom wicia gniazda? u mnie go nie widac hahahahah:-)

Ta niecierpliwosc jest okropna .... chodzcie idziemy lulu...obudzmy sie jak juz bedzie czas hahaha:-D

Lady jak Ty już masz doła to niedobrze coś zawsze to Ty nas na duchu trzymałaś aż w końcu i Ciebie dopadła deprecha..ehhhh to już chyba normą u nas zostanie:-):-):-) aż do rozwiązania zawsze któraś będzie miała doła

LADY fajnie by było sie obudzić już na sam poród ale nie da rady... ja dziś nawet obiadu nie robiłam...mój małż zjadł w pracy dzięki bogu nie chce mi się cały dzień leżę jak krowa albo kangurzyca.....i tylko albo tu pstrykam albo pilotem i śpie cały dzień ciekawe co będę robic w nocy...chyba se książke poczytam....mam nadzieję,że jutro będzie lepszy dzień....codziennie rano wstaje i patrzę na kalendarz jutro 12 mam termin na 17 i myślę i zastanawiam się jak to bedzie co będzie iw ogóle dobra bo zaraz tu jakis esej napiszę na 5 stron...:-D:laugh2::-D:laugh2: a syndrom hmmmm....u mnie zanikł....a w sumie to jeszcze się nie pojawił....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry