• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Kachurek no to zazdroszcze werwy, ja tez bym cos zmyla albo po schodkach pobiegala, ale kurna takiego lenia mam :baffled: a teraz to juz wogole dupska nei ruszam, od tygodnia moze z 2 talerze umylam bo wszystko mi mama spod nosa zabiera i myje i sprzata i wogole :sorry2: wiec nici pewnie z szybkiego porodu... Ale fajnie masz ze chociaz ty jakies skurcze to sie moze szybciej rozwinie :tak:

reklama
Iwonka ale ja nic nie czuję:confused:, dziwne mi się to wydaje. a jak Ty miałaś ktg to coś Ci wykazywało?
A werwa już mi minęła bo odkurzyłam i umyłam podłogę i żadnego skurczu, tylko się wyrzyg.... od tego schylania.:baffled:

Kachurku skurcze nie musza bolec, choc pewnie te parte beda bolaly. ja to jak chodze badz siedze to mam takie stwrdnienia brzucha i to sa skurcze, ale jak bylam na ktg i lezalam plackiem to wogle chyba nie mialam, a nawet jak mialam to słabiutkie, wiec ty masz wiecej nadzieji na szybszy porod :tak:
mala mi dzis szaleje w brzusiu jak nigdy:-) ide robic wafle bo pewnie domaga sie slodkiego hahaha :rofl2:

Ja to bym z powrote poszła spać ale co będę robić w nocy.... widzisz RENiu wszystkie korzystają i poszły rodzic a my jak zwykle tu same:-D:laugh2: :happy:

Kto rodzi, kto rodzi? :-D
nie no ja to chyba ide na klatke pochodze po schodach, w wiezowcu jestem to nikt za bardzo nie zauważy, bo pomysleliby że jakaś głupia :-D a ze ja na 4 to moze sie wepne na ostatnie :tak: a jakby co to zawsze winda mozna zjechac zeby przy schodzeniu nie spasc ze zmeczenia :-p
kurde no musze juz rodzic,nie ma co sie ociagać, leń ze mnie jak nie wiem co ale zjem wafelka i sie zmusze :tak:

reklama
IWONKA :-D:laugh2: wiesz co ja mam dziś takiego lenia,że nic za cholerę mnie nie wyciągnęło by na chodzenie do schodów dziś nawet mi ciężko do lodówki spodążyć.....co za lenisko ze mnie.....Iwonka będzie dobrze ani się nie obejrzymy a porodzimy...serio....ja pamietam jak obserwowałam dziewczyny styczniowe i se myślałam...jeju nie długo my a tu 11 kwietnia.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry