• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada zaraz sie okaże na które piętro mi sieuda wdrapać i wymiękne :-D Jak na ostatnie dojde to bede z siebie dumna :tak: ale czekam na mame bo poszla do sklepu a warto zeby ktos byl powiadomiony o moich wdrapywaniach po schodach :-)

reklama
Ada dzięki za link, ale niestety jakiś błąd wyskakuje i nie mogę otworzyć strony. Spróbuję później, może się uda. Zastanawiam się czy to dobry pomysł z tym suwaczkiem, bo mam termin chyba jako ostatnia z Was i będę się dołować, ale co tam.
Macie rację, ze ta pogoda i ciśnienie jakieś do bani dzisiaj, mi na przykład cały dzien dzwoni w uszach i momentami słabo się robi, pocieszam się ze to już końcówka....:sorry2:

No ja w każdym razie jeszcze nie rodzę :-p
Lene spróbujmy jeszcze raz, masz linka: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
A jak się nie uda to wpisz w googlach hasło "jak wstawić suwaczek babyboom" i wejdź zdaje się w pierwszą stronkę, która Ci wyskoczy. W razie czego służę radą.
A ja z tych nudów (mężuś wraca dziś później z pracy) siedzę i czytam neta i weszłam przypadkiem na jakieś forum o poronieniach...idiotka ze mnie kompletna, wiem...no i się zdołowałam. Ale koniec już tego!
Kupiłam dziś "Język niemowląt" i zaczynam czytać - fajna no i zdecydowanie czas szybciej leci, polecam:happy: Wiecie, u mnie od paru dni spora zmiana - przedwczoraj jeszcze dosłownie "śmigałam", czułam się świetnie, żadnych dolegliwości, a dziś np krótki spacerek był okupiony nielada wysiłkiem i było to raczej "dokołysanie się" w żółwim tempie do sklepu..:rofl2:

LENE jakaś pogoda do d.....dziś a my to w ogóle odczuwamy to inaczej... ja też dziś ledwo pikam....

LADY a ty gdzie dziś...???????Nie ma Cię cały dzień niemożliwe..... co tam u Cię?????

Lady- a Sebastianek też piękne imię, zaraz po Dominiku oczywiście :)) Jakbym miała drugiego synka, też bym się poważnie nad takim zastanowiła.
A ta sprawa z płcią to już taka na sto % przesądzona? Czy może sprawdzaliście jeszcze raz? Czy teraz już czekasz tylko na swoją malutką niespodziewajkę?

taaaa Iza na 100 :)

hej laski ja dzis nie na kompie bo do mamuski pojechalam na obiad...i ona mnie sie pyta to kiedy Ala znowu bedziesz?hihihi a ja ze raczej nastepnym razem wy u mnie bo ja lada dzien napewno rodze ...i wiecie co? jak jej to mowilam to z takim jakims przekonaniem jakbym naprawde miala zara urodzic moze jakas intuicja jak z plcia dziecka :baffled:

ide w kime:baffled: ter:baffled:az:baffled: ocxzka:baffled: sie lepia .....wieczorkiem zajrze....do z:baffled:obaczys:baffled:ksa:baffled:

Walczę cały czas z tym suwaczkim:sorry2::sorry2::sorry2:, dziewczyny to masakra, kiepski ze mnie informatyk, więc nie zdziwcie się, jak uda mi się wstawić suwaczek i bedzie z niego wynikało na przykład jestem piąty rok w ciąży, albo, ze już dawno urodziłam, bo sama nie wiem, co mi z tego wyjdzie:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry