• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczyny sennosc to dobry znak.. ja dwa tyg przed porodem spalam codziennie po poludniu , zawsze okolo 17 mnie drzemota lapala a o 21 -22 juz w lozku lezalam bo znowu bylam spiaca:rofl2:
Jutro jada nad ocean wstawie wam foty , musze synowi wielka wode pokazac.. to oczywiscie bajka dla meza.. ( tam sa fajne sklepy. takich na tej mojej wsi nie ma):-)

reklama
Kurde dzis bylam u rodzicow i co nagle pojawil sie temat jedzenia obiadow i tak dalej a moj maz pozalil sie ze on mial tylko dwa obiady w tym tygodniu...dajcie spokoj wszystko na moejje glowie wiem ze on pracuej wstaje w srodku nocy ale ja mu tez pomagam przy tym wizanianiu chodz teraz juz tego tak nie ma ale zawsze pomocna bylam i chate sama sprzatam i pranie robie io skladam...i sniadania tez robie i kolacje nie ma ze kazdy sam sobie osobno tylko ja i cherbate tez zaparzam ciagle na zyczenie kawusia srusia...i dziecko wykapie nakarmie i ubiore i sie jeszcze znim bawie... i kuzwa mam gotowac jeszcze codziennie? no wpienilo mnie to....a z reszta w dupie to mam wpgole powiem wam szczerze ze gdyby nie brzuch i gdyby nie objawy ciazowe to w zyciu bym nie powiedzial ze jestem w ciazy albo ze ktos mnie traktuje jako osobke ciezarna... bio wszystko na moje glowie cala ciaze przepracowalam nie tylko prace domowe takie obowiazki pani domu ale i rowniez wiecznie te zielsko zasrane bylo...i tego on nie widzi.... nawet sie nie klocilam z nim ....tylko poraz pierwszy [przemilczalam moze stad moj ten dzisijeszy jeszcze gorszy humor.... i wiecie co jeszcze mnie tak zdolowalo? ze on do mnie takie cos mowi....."wiesz Ala..ja nie wiem jak to bedzie jak zaczniesz rodzic? ja tego tak na placu nie moge zostawic ...bo mam odbiorcow...." ta gadka na dziendobry mnie tak wkur....wila...ze [powiedzialam ze mam w dupie czy bedzie przy porodzie czy tez nie ...najwyzej zadzwonie se po mame albo dziecko wezme ze soba..juz nie wiedzialam co plote... bo tak mi wszedl w piety...a potem po jakims kwadransie...on do mnie...."Ty moze ty jedz faktycznie po porodzie odrazu do rodzicow bo jak ja Ci pomoge bede niewyslany ...reszty chyba wam pisac juz nie musze???!! Boze a bylo tak pieknie..... fakt fakjtem tez sie nie moze doczekac az malenstwo juz sie urodzi... no ale im jest to blizej porody tym chyba bardziej zdaje sobie sprawe iz bedzie na poczatku nie tak lekko.... przytlacza go fakt ze on wstaje w nocy do roboty a maluszek moze nie dac spokojnie mu pospac...i sie az dziewczyny boje co to bedzie juz teraz spoi w pokoju obok bo przeszkadza mu telewizor na chodzie albo stukanie w klawiaturke wiec idzie se tam a dla mnie lepiej bo i wiecej na lozku miejsca... bynajmniej nie slysze chrapania i sie nie gniote....no ale wiecie ...jakos mnie taki lek ogarnol....moze inaczej bedzie jak sie maly urodzi... moze teraz to sie tak nam wydaje straszne ale denerwuja mnie tego typu gadki albo wrazliwa cos jestem na tych lresowych dniach.... i to od kilku dni sie tak za mna ciagnie....on pierw gada tak a po 10 kolejnych minutach ze sie juz n ie moze doczekac... wiec nie moge go wyczuc ani zroumiec raz gada tak raz tak i nie potrzebnie mnie tylko denerwuje !!!

No dobra wyzalilam sie hahahahahaha:-)juz mi lepiej haha:-D

KASIU pewnie racja organizm nabiera sił przed porodem....no to życzę Wam udanej wycieczki i chodzenia po sklepach;-):-) może cos fajnego se upolujesz....ja to jutro mojego wyciągne do marketu na zakupy jakieś najwyżej....hmmm...marketu mozna go tak nazwać...hehe...

Wiecie,że ja juz wsio mam tylko dalej wanienki nie kupiłam....no nie moge leń na maksa....

AN do miłego wieczorku i do jutra....:-)

KASIU pewnie racja organizm nabiera sił przed porodem....no to życzę Wam udanej wycieczki i chodzenia po sklepach;-):-) może cos fajnego se upolujesz....ja to jutro mojego wyciągne do marketu na zakupy jakieś najwyżej....hmmm...marketu mozna go tak nazwać...hehe...

Wiecie,że ja juz wsio mam tylko dalej wanienki nie kupiłam....no nie moge leń na maksa....

ADA tylko nie kupuj tej z fisher price totalny bubel ...nie da sie w tym kapac dziecka ... jedna tradycyjna wanienka jest oki

LADY wiesz co może za bardzo go przyzwyczaiłaś,że wszytsko robisz sama i on sie przyzwyczaił...i teraz jak nie dajesz rady to go szlak trafia....bo jest przyzwyczajony....mieszam....on na pewno się cieszy i jest szczęśliwy ale faceci mają inne podejście do wielu sprawn niz my... boże i jak parę dni zje cos na mieście też mu się nic nie stanie...wydaje mi sie że za bardzo twój mąż przyzwyczaił sie do dobrobytu z Tobą... i taki efekt....ale masz iść do rodziców bo ona wstaje w nocy do pracy i małe dziecko....to bez sensu....a ty to niby nie będziesz zmęczona...najbardziej denerwuje mnie fakt,że facecie myslą,że praca kobiety w domu jest łatwa i polega na niczym....zostaw faceta na tydzien nawet nie ogarnie tego wszystkiego lady nie przejmuj sie nim....

Tak KASIU ja właśnie myślę o zwykłej wanience tradycyjnej sądzę,że taka najlepsza a nie jakies wynalazki...no to moje zdanie i taka chce zakupić...pytanie kiedy.....:-):-):-)

Lady co ty sie przejmujesz gadaniem chlopa.. oni wszyscy tak gadaja .. moj tez tak gadalm ze sie nie wyspii chyba sie bedzie musial przeniesc do drugiej sypialni :rofl2:a teraz siedzi.. w nocy wstaje dziecko do karmienia przynosi .. lokciem kukszkatanca dostanie o 3 w nocy bo trzeba dziecko przewinac . i jakos zmeczony nie jest .............. a pierdaczyl tak jak twoj

Lady co ty sie przejmujesz gadaniem chlopa.. oni wszyscy tak gadaja .. moj tez tak gadalm ze sie nie wyspii chyba sie bedzie musial przeniesc do drugiej sypialni :rofl2:a teraz siedzi.. w nocy wstaje dziecko do karmienia przynosi .. lokciem kukszkatanca dostanie o 3 w nocy bo trzeba dziecko przewinac . i jakos zmeczony nie jest .............. a pierdaczyl tak jak twoj

nie ma to jak KASIA coś napiszę nic dodać nic ująć:tak:

reklama
No coś mnie jakieś nikłe skurczyki zaczynają troche brać . Może się przez weekend rozkręcą? Tylko gdzie ja pójdę rodzić jak taki tłok na porodówkach? I znowu mi kawałek czopu odpłynął. Obacymy co z tego wyniknie.:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry