lene55
Fanka BB :)
Iwonko uszy do góry, w Twoim przypadku to już w kazdej chwili moze się zacząć, a tym, ze nie masz skurczy a miałaś m-c temu to się nie przejmuj w ogóle. Ja tez miałam skurcze dokładnie m-c temu, a teraz cisza i spokój- czuję tylko takie nieprzyjemne, gwałtowne kłucia w szyjce. Jak się przekonałaś tu na BB nie ma zadnej reguły, kazdy organizm jest inny, więc uszy do góry, słuchaj swego ciała, relaksuj się w ostatnich chwilach wolnosci!!!Ja myślę, ze góra za 3 dni już będziesz tuliła swoje maleństwo!!!
An-Trzyamamy kciuki, może to już!!! bądź dzielna kochana!!!
Ada- ja mam tak samo jak Ty, niby wszystkie rodzą i zajmują się swoimi dzidziusami, ale do mnie to chyba jeszcze nie dociera. Jakieś to odległe i nierealne. Niby czekamy z niecierpliwoscią na nasz czas a jak już któraś urodzi to takie nierealne i trudno uwierzyć. To chyba przez te szalejące hormony.
Mój m pojechał do pracy, a ja ostatnio kiepsko siębez niego czuję, wróciły mi stany lękowe.:-
-
-
-
-(
An-Trzyamamy kciuki, może to już!!! bądź dzielna kochana!!!
Ada- ja mam tak samo jak Ty, niby wszystkie rodzą i zajmują się swoimi dzidziusami, ale do mnie to chyba jeszcze nie dociera. Jakieś to odległe i nierealne. Niby czekamy z niecierpliwoscią na nasz czas a jak już któraś urodzi to takie nierealne i trudno uwierzyć. To chyba przez te szalejące hormony.
Mój m pojechał do pracy, a ja ostatnio kiepsko siębez niego czuję, wróciły mi stany lękowe.:-
Znowu w nocy czatowałam czy bede rodzic, bo już sobie pomyślalam że to akurat tej nocy bedzie, a tu oczywiście utyna - czyli zonk 

sorki ale chyba juz taki drętwy humor mam 
:-)
dobra będę po południu i zaraz się znowu.....bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............ale optymistyczny post