reklama

Kwietnióweczki 2008

dzeń doberek:-):-):-)
mój synek coś podejrzanie grzeczny w nocy obudził się 3razy na karmienie teraz po butli śpi jak aniołek, aż się zastanawiam kiedy mu się tak odmieniło.
Też bym sobie pospała. Ale muszę się zbierać bo na rehabilitację trzeba

reklama
Ada taka deprecha sie wkrada z dnia na dzień :baffled:
Asiu no tak,my we dwie siedzimy w tej kolejce, bo praktycznie taki sam termin, jakoś wytrwamy :sorry2:a ty kiedy sie zglaszasz na ktg?
Masiek moze gdzies nie skapowalam o co chodzi bo nei wiem na jaka rehabilitacje chodzisz i why?
Silka no wlasnie ty z Iza najlepiej wiecie:tak: tylko ja nie chce dluzej niż wy :-p

Iwonka ja mam być na ktg koło 18 , ale zobaczymy jak dojedziemy poczekam az maz z pracy przyjedzie, w akcie desperacji jak zobaczek kroplówke z oxytocyną jeszcze sobie podłącze hi hi;) bo teraz od rana nawet te przepowiadajace nie daja znaku:baffled: NO my prawie ten sam termin i tak czekamy i czekamy a obie chciałyśmy ciut wczesniej :( dobrze naszym córkm tak gdzie sa i sie nie spieszą

Masiek ty do certusa na rehabilitacje czy do szpitala musisz jechać?
ps a jak wózek x lander sie sprawuje? a ja i tak mam troszke inny model

asiu rehabilitację mamy na ratajach os. piastowskie, płatne choć niby państwowe:baffled: ale cóż
wózek jak na razie super, my mamy 3kołowy i prowadzi się super, trochę mała gondola znaczy się standard i mało miejsca jak Leoś w spiworku i opatulony kocykiem. ale nie narzekam, łatwo się składa, gondola pstryk i wyjęta. moi znajomi 4kołowego xlandera upychają z powodzeniem w oplu corsie:tak:

Do naszego auta wózek teraz sie nie zmieści na 100%, ale za 2 -3 tyg (góra mesiąc) bedziemy zmieniać na wieksze wiec wtedy sie zmieści (duży ma bagażnik).

z tą rehabilitacją to jakoś dziwnie przez NFZ i płatna:baffled:
no cóż trzeba sie z tym liczyć.

I ze szepieniem maluszków bo te kilka szczepionek w jednej tez płatne i to chyba sporo z tego co czytałam:baffled:.

Do naszego auta wózek teraz sie nie zmieści na 100%, ale za 2 -3 tyg (góra mesiąc) bedziemy zmieniać na wieksze wiec wtedy sie zmieści (duży ma bagażnik).

z tą rehabilitacją to jakoś dziwnie przez NFZ i płatna:baffled:
no cóż trzeba sie z tym liczyć.

I ze szepieniem maluszków bo te kilka szczepionek w jednej tez płatne i to chyba sporo z tego co czytałam:baffled:.

I tak dobrze że akurat na rehabilitacji zwolniło się miejsce, bo miejsc jest za malo:baffled:

My idziemy na szczepienie za tydzień i płacimy ok120zł:nerd:

reklama
czy to to sczepienie 6 w jednym ?? ja jestem eszcze zielona, nie wiem czy szczepić przeciw pnełmokokom, rotawirusom czy warto? To chyba pediatra podpowie.:nerd:

musze sie położyć, bo plecy bolą:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry