reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej kobietki!

An napisała :

"Dziś o 18.30 na świat siłami natury przyszedł nasz synek Jeremiasz, waga 4 kg, oboje czujemy się dobrze :)"

Aniu GRATULUJĘ !!! Buźki dla Jeremiaszka :-)

reklama
No więc kolejna kwietniówka rozdwojona :-) Dobrze ze aż tak bardzo nie przetrzymuje kolejki, jakoś dziewczyny rodzą :tak:
Ada my juz możemy zakładać klub marudzących i narzekających, wiec jak masz ochote to możesz mi narzekać ile wlezie ja wszystko zrozumiem :-p w końcu coś czuje że i tak będe tu weteranka :sorry2:
Asiu ty jakoś widze to "przeterminowanie" znosisz lepiej, dzielna kobietka! No ale powiedz mi jak ty w niedziele idziesz na ktg i ten twoj ginio cie położy to na polnej?

Hej melduję się matka kangurzyca:-):-):-)

IWONKA ja to bym nie narzekała gdyby nie te mdłości to bym se jeszcze pochodziła nawet....ale nienawidzę jak mnie muli....jeszcze tak....ale ogólnie czuje sie bez zarzutu w sumie człowiek bardziej dręczy się psychicznie,że jeszcze nie rodzi....niż to warte...

no i An ma swego szkrabka.....i proszę bardzo terminowy chop...:-D

Idę na KTG znowu zaraz i muszę zrobić wynik grupy krwi bo zgubiłam:sorry2: super a może uwierzą mi na słowo....znowu tam będzie kolejka i wszyscy odwracają głowy udając że Cię nienawidzą a ja dziś im zrobię psikusa i wejdę bez kolejki hehehe....a niech któraś pipa się tam odezwie....to:wściekła/y: lęcę do później lasencje....

Iwonka ja od 3 nie śpie, kurde boli jak jasna chol... a ja myśle ze to ciągle są przepowiadające, bo są za krótkie ok 30-40 sek i nie ś aregularne raz 10m raz 7 min i co robić ale boli, jak sie tak bedzie utrzymywać to pojade do szpitala na Lutycką (tak sobie ustaliłam jak nie trzeba bedzie wywoływać to lutycka a jak nie urodze to do mojego na polną) juz sama nie wiem co lepsze

jejku takie dziwne te bóle - która powie co znacza - wczesniej skurcze zaczynały sie na górnej czesci brzucha i promieniowały w dół teraz od dołu sie zaczyna naczodzi skurcz a po chwili silny ból, no i znowy krew ale to pewnie od badania podwozia wczoraj:baffled:

Dziewczyny a tak przy okzaji to zostałysmy tylko my tzn ja Iwonka Asia i Lucky i Lene.....weźcie musimy się wziąść za siebie i rodzić...haha nie to nie smieszne dobra idę....

spokojnie dziewczyny dopiero połowa kwietnia a wy już chcecie wszystkie rach ciach;-):laugh2:
Aduś roan martina bardzo dobry wózek, no i gondola duża, nie będziesz musiała Amirka w nią upychać:tak:

co do becikowego, szybciej dostałam z ubezpieczenia z pracy kasę i nawet więcej niż się spodziewałam, becikowe od państwa ma przyjść w najbliższych dniach:happy:
w. jak zalatwiał becikowe musiał podać pesel Leonka:-)

reklama
Cześć kwietnióweczki z rana!!!
Wczoraj się nie odzywałam, bo dzien zalatany i przespany po części. Wykruszamy się coraz bardziej!!! Ja mam wrazenie od 3 dni, ze mi się szyjka rozwiera, czuję takie kłucie i ciągnie przy tym, mam nadzieję, ze to rozwiearanie. Zresztą mam dziś wizytę i mam nadzieję, że w końcu coś konkretnego mi powie po badaniu.
Fajnie, ze An ma już swojego Jeremiego!!!!
Niebawem pewnie odezwie się Lucy, pisała do mnie, ze poród opisze dopiero, jak wszystkie będziemy po, bo ponoć było koszmarnie i nie chce nas przestraszyc!!!:szok::szok::szok:Trzymajcie się ciepło, pomimo deszczu za oknem!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry