Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
hej dziewuszki :-)
jestem, chociaz tylko na chwilke, bo Ali wlasnie przysypia mi na rece i musze sie wziac za sprzatanie i obiad. ja dzis tez mam wizyte u ginki ale dlatego, ze jeden szewek mi sie nie rozpuscil i musze isc na zdjecie... boje sie, bo nie wiem czy to booooooooooolllliiiiiiiiiiii
chcialabym do kazdej z osobna cos skrobnac, ale nie mam czasu nawet wszystkiego przeczytac
musze sie troche ogarnac najpierw...
postaram sie pozniej wpasc poczytac
buzki !!!!!!!!!!!!!!
jestem, chociaz tylko na chwilke, bo Ali wlasnie przysypia mi na rece i musze sie wziac za sprzatanie i obiad. ja dzis tez mam wizyte u ginki ale dlatego, ze jeden szewek mi sie nie rozpuscil i musze isc na zdjecie... boje sie, bo nie wiem czy to booooooooooolllliiiiiiiiiiii

chcialabym do kazdej z osobna cos skrobnac, ale nie mam czasu nawet wszystkiego przeczytac
musze sie troche ogarnac najpierw...postaram sie pozniej wpasc poczytac
buzki !!!!!!!!!!!!!! 
;-)
bo co te ktg moze i zrobia ale przeciez ono nic nie musi wykazac a ja czuje jak mi mala napera bo w kroczu boli, fakt najbardziej wieczorem i w nocy ale jak malż o 20 przyjedzie z pracy to już późno jechać. teraz taka godzina ze sie powypisuje kilka kobiet to moze i przyjma jak cos bedzie. przeciez lozysko trzeba zbadac czy sie nie starzeje i czy rozwarcie jest i jaka szyjka, a ja bidulka nic nie badana :-(
, powiem Ci ze mialam 3 porody i po zadnym sie to nie zdarzylo, moze sprawdz to tak w razie "w"
umowilysmy sie na 12 i dziewczynie nawet znaku nie dalysmy;-)