reklama

Kwietniówki 2010!!!

WESOŁA, jak egzamin???????????

Rety, jak ja sie po tym szpitalu potwornie mecze :no: Maly wysilek urasta do rangi wyczynu roku :-(:-(

To nie po szpitalu, to przez te tc, ktore masz w suwaczku :-p

No i moze zaczne sie uczyc robic na drutach-chcialabym zrobic malutki szaliczek(najprostsza rzecz,jaka moze byc;-)).Mam juz wszystko + fajne video w internecie,gdzie dokladnie tlumacza co i jak...yyy...zobaczymy jak mi pojdzie:sorry:

Hehe dobry pomysl :-D Pokaz video
:-D

reklama
Ostatnio włączyły mi się te same schizy, które w pierwszej ciąży miałam, chce żeby już było po, żeby mieć pewność, że z Mała na pewno wszystko jest oki, że zdrowa itd.
W przyszłym tygodniu mam usg, może to mnie uspokoi na kilka dni...:no:

Powiem Ci, ze ja tez sie niepokoje :sorry: Mam usg dzisiaj, wiec juz niedlugo sie dowiem co i jak, ale po tych roznych akcjach forumowych kolezanek naprawde boje sie, ze moze moja mala nie przybiera na wadze tak jak powinna albo dzieje sie cos innego rownie niepokojacego
:sorry:

Witam się o poranku
nocka wreszcie udana, bo po pierwsze moja "klusika" nie miała gorączki a po drugie przespała pięknie sama u siebie, nie odkrywała się i nawet nei zawołała piciu, więc tylko na siusiu sobie wstawałam
pobudka 6:30 i standardowo ubieranie i przewijanie Hani,
śniadanko dla niej,
śniadanko dla męża na miejscu i na wynos plus kawa w termos,
śniadanko dla mnie
nastawienie zmywarki
no i dziś wyjątkowo dzień prania wszystkich nowych nabytków
własnie chodzi pralka z tetrami
a potem będa pierdółki w stylu: rożek, pokrowiec na przewijak, flanelki, pościel i nowe ubranka
zastanawialam sie czy juz prac ale powiem Wam ze ja wole sobie po troszku wszysyko juz szykowac
potem bedzie prasowanie
dzien leci za dniem czuje sie coraz ciezsza a na marzec zaplanowalam porzadki przeddzidziusiowe
okna trzeba umyc firnaki poprac i gdzie ja bede wtedy jeszcze miala czas prac ubranka
mysle ze nic im nie bedzie poprasowanym w szafce a ja bede spokojniejsza
moj lekarz prognozuje ze urodze na czas bo posiew mi chce zrobic w 37 i jeszcze trzeba na wynik poczekac, no ale po co mam za pięć 12 z praniem latać

Ba-wierze Ci że taki spacerek dodaje skrzydeł
Powiem wam cioteczki że ja ostatnio też strasznie tęsknie za wiosną....marze o tym żeby spacerować już z moim Antolkiem, będzie tak pięknie, wszystko będzie kwitło i z każdym dniem będzie coraz kolorowiej....Już nie mogę się doczekać jak będziemy spacerować po deptaku na molo, i nie mogę się doczekać jak zacznie kwitnąć rzepak....uwielbiam ten widok:tak:pola są wtedy najpiękniejsze....a później jak rzepak przekwita żołte pola robią się czerwone i jest mnóstwo maków!ooo ale się rozmarzyłam:zawstydzona/y:Byle do wiosny....

wow ja tez sie rozmarzylam, chce wiosne... :)
a ja myślałam że ma parcie na mój pępek i próbuje się tamtędy wydostać :-D :-D :-D
piekny widok jak malenstwo bryka

Kwiatuszku, to wspaniale, ze z Twoja Hania juz lepiej :tak: Ty tak nie szalej z tym myciem okien, wszystkie wiemy, ze to jedna z metod na przyspieszenie pierwszego uscisku z dzieckiem ;-);-);-) Bedziesz miala posiew w 37 tc?? Mi zrobili na ostatniej wizycie... to byl jakis 30tc i chyba juz nie beda powtarzac :szok: Czy taki stary posiew bedzie mial w ogole jakas wartosc??

Melduję się i ja
Wczoraj złożyliśmy wózeczek:-). Już się nie mogę doczekać kiedy taka mała pierdułeczka będzie sobie w nim leżeć. Ja chcę już kwiecień, a najlepiej to maj, żeby już było po wszystkim, żeby już na spacerki latać. Jak patrzę na ten brudny śnieg za oknem to płakać się chce.

Kwiatuszku super, że z Hanią już lepiej

Zaraz biorę się za obiadek i sprzątanie (to tak w ramach odpoczywania oczywiście:-p)

Dzień Dobry Brzusie :-)

Muszę znów ponadrabiać, bo jak wróciłam od okulisty ze źrenicami jak narkoman, nie mogłam siedzieć przy kompie :eek:mam nadzieję, że od wczorajszego popołudnia przeczytam same dobre wieści:-) to lece nadrabiać wszystko...

Sama nie mam dobrych wieści (przynajmniej ja się nie cieszę w najmniejszym nawet stopniu:no:) ale to opiszę na lekarskim, żeby tu nie nudzić...:confused2:
Z dzidzia ok, ale moje plany diabli wzięli!

Tylko najpierw...co u Was ;-)

Eeee- nie m\naprodukowałyście aż tak dużo i widzę, że wszystko ok- super! pozdrowienia dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja
Wczoraj złożyliśmy wózeczek:-). Już się nie mogę doczekać kiedy taka mała pierdułeczka będzie sobie w nim leżeć. Ja chcę już kwiecień, a najlepiej to maj, żeby już było po wszystkim, żeby już na spacerki latać. Jak patrzę na ten brudny śnieg za oknem to płakać się chce.

Kwiatuszku super, że z Hanią już lepiej

Zaraz biorę się za obiadek i sprzątanie (to tak w ramach odpoczywania oczywiście:-p)

dawaj fotę na zakupowy :tak: a nie się chwalisz i nie pokazaujesz :angry:
Dzień Dobry Brzusie :-)

Muszę znów ponadrabiać, bo jak wróciłam od okulisty ze źrenicami jak narkoman, nie mogłam siedzieć przy kompie :eek:mam nadzieję, że od wczorajszego popołudnia przeczytam same dobre wieści:-) to lece nadrabiać wszystko...

Sama nie mam dobrych wieści (przynajmniej ja się nie cieszę w najmniejszym nawet stopniu:no:) ale to opiszę na lekarskim, żeby tu nie nudzić...:confused2:
Z dzidzia ok, ale moje plany diabli wzięli!

Tylko najpierw...co u Was ;-)

Eeee- nie m\naprodukowałyście aż tak dużo i widzę, że wszystko ok- super! pozdrowienia dla wszystkich!
Ella nie trzymaj nas w niepewności, co tam u lekarza?

witam się również z rana :-)
magda pochwal się wózeczkiem , ja jeszcze nie kupiłam, mam jechac za 3 tyg po wozek ale nawet jeszcze nie wiem jaki .....:szok:
ja też chce już wiosne , mam dosyc tego brudu na dworze...
dziewczyny a mi przyszly ubranka ktore zamawiałam i jest ich tyle, że w jednej komodzie się nie zmieszczą....i nie wiem co robic, bo juz mam ich za duzo...chyba przesadziłam i szał za kupów mnie przerosl....bo wyliczylam ze gdybym Zosię przebierała nawet 7 razy dziennie to i tak nie zdaże załozyc jej wszystkich.....:szok:
do tego jeszcze nie moge ich uprac, przez ta głupią pralkę i beda tak lezały 2 tygodnie.....
a ja mam pytanie do kwietniowych dziewczynek :-) robicie moze jakies spotkanko? :-)
o to poszalalas
to ile masz na 56 a ile na 62 kompletów?
dzieci czasami robią kupke tak ze plecami wychodzi, w nocy tez potrafia sie osiusiac, na pewno zawsze lepiej miec wiecej wtedy rzadziej sie pralke wlacza tylko ze 56 to sie tak z 2 tygodnie zaklada a 62 do 2,5 miesiaca mniej wiecej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry