Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szok!:-) a 2 tyg temu jak sam wylądował w szpitalu i nie mógł się w ogóle o nic doprosić personelu który miał wszystko jak zawsze w d, to stwierdził, że nie ma w ogóle opcji żebym musiała się ęczyć sama, błagając choćby o szklankę wody
:-) no więc postanowione
mam nadzieję tylko, że po fakcie nie będzie rozczarowań
Dużo w rodzinie mam kontaktu z medycyną i znając realne możliwości komplikacji po rozcięciu powłok brzusznych to absolutnie dobrowolnie bym się tej operacji nie poddawała
- ale to tylko moje zdanie. Choć nie ukrywam ból porodu i połogu przeraża mnie od zawsze..ale cóż..
Tak nas stworzyła nieszczęsna natura 
Oj teraz to już trochę chyba z póżno na takie myśliOd rana mam jakies takie niezbyt dobre mysli :-( Tak sie zastanawiam czy ja aby na pewno jestem gotowa na dziecko, czy chce mi sie w to wszystko 'bawic' :-(.
ale nie martw się- każda chyba przez to przechodzi- ja też jak pomyślę trzeżwo o całej sytuacji to jestem przerażona

jak ja sobie poradzę, przecież nic nie wiem, nie znam się, nie umiem itp- można milion takich wątpliwości wypisać
;-) Jakbym miała znaleźć odpowiedni czas na ciążę, i na bycie w pełni gotową na dziecko, to powiem CI -taki nie istnieje!!! Nigdy nie jest się w pełni gotowym!! Za 10 lat też niewiedziałabym tego co teraz- poprostu to nowa droga, przez którą trzeba przejść i wiele się nauczyć. Moja ciąża była w pełni planowana a i tak teraz jestem cała w strachu "jak ja sobie dam rade?!" - wszystkie damy radę- nasze mamy dały to my nie będziemy gorsze!!:-):-):-) głowa do góry! Uśmiech maleństwa wszystko nam wynagrodzi 

3maj się dzielnie, odpoczywaj i skrobnij czasem chociaż jakieś krótkie info że ok u Ciebie
Duzo zdrowia życzę!

a to moja mała wiercipięta, słaba jakość ale może coś się uda zobaczyć.
MOV09898.MPG | akaata | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
MOV09894.MPG | akaata | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
pola są wtedy najpiękniejsze....a później jak rzepak przekwita żołte pola robią się czerwone i jest mnóstwo maków!ooo ale się rozmarzyłam
Byle do wiosny....hehe jaka wiercipięta:-) no i od razu widac ze ma parcie na szklo, taka fotogeniczna:-):-):-)

Oj Kamisia,ąle się rozmarzyłam jak to przeczytałam.... hmmmm jak miło, ale wystarczyło jedno spojrzenie za okno aby się obudzić w realnej rzeczywistości.Ba-wierze Ci że taki spacerek dodaje skrzydeł
Powiem wam cioteczki że ja ostatnio też strasznie tęsknie za wiosną....marze o tym żeby spacerować już z moim Antolkiem, będzie tak pięknie, wszystko będzie kwitło i z każdym dniem będzie coraz kolorowiej....Już nie mogę się doczekać jak będziemy spacerować po deptaku na molo, i nie mogę się doczekać jak zacznie kwitnąć rzepak....uwielbiam ten widokpola są wtedy najpiękniejsze....a później jak rzepak przekwita żołte pola robią się czerwone i jest mnóstwo maków!ooo ale się rozmarzyłam
Byle do wiosny....

Wlasnie poodkurzalam. Tylko dol coprawda bo na gore targac odkurzacza juz bym nie dala rady ale mimo wszystko dysze i sapie jak szalona. Teraz w lozku odpoczywam.
Maly wysilek urasta do rangi wyczynu roku :-Jak dla mnie to jest choreA teraz z innej beczki. Słyszałyście o tym? "Mężczyzna w ciąży" spodziewa się trzeciego dziecka - Niewiarygodne.pl
Po co robia wokol tego taki medialny szum? Ich decyzja w jaki sposob dziecko przychodzi na swiat i czy rodzi je mama czy tata (sic!), ale szczerze wspolczuje takim dzieciom potem, i tego ze wszyscy zawsze beda wiedziec o ich odmiennosci.