Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczynki, melduję się grzecznie i informuję w razie gdyby któraś z Was za mną zatęskniła, że mam nakaz bezwzględnego leżenia z powodu zagrożenia gestozą (zatrucie ciążowe), będę zaglądała do was jeszcze rzadziej :--( trzymajcie się cieplutko, buziaki!!!!
Wczoraj wieczorem strasznie bolał mnie brzuch, ale chyba coś od żołądka, kurde nie mogłam usiedzieć tylko leżąc na plecach na płasko trochę ulgi przynosiło. Całe szczęście dzis juz lepiej. Słonko świeci to i humor lepszy.Witajcie dziewczynki, melduję się grzecznie i informuję w razie gdyby któraś z Was za mną zatęskniła, że mam nakaz bezwzględnego leżenia z powodu zagrożenia gestozą (zatrucie ciążowe), będę zaglądała do was jeszcze rzadziej :--( trzymajcie się cieplutko, buziaki!!!!

Moj Synus kochany tez upatrzyl sobie przepone jako wysmienity cel "atakow", a im blizej wieczora, tym gorzej:-( Ale lekarka pocieszyla mnie wczoraj, ze za 3-4 tyg juz sie obnizy i bedzie lepiej a przepona (za to gorzej na pacherzem)My tez kiepska noc. Powiem Wam ze juz mi tak strasznie ciezko oddychac , zwlaszcza wieczorem. Przepone mi juz uciska na maxa, mecze sie ogromnie. Do wc kursowalam z 6 razy, dobrze ze jako tako potem szybko zasypiam.
Ale ogolnie juz mi niewygodnie, pozycji znalezc nie moge... W dodatku Corcia po sterydach dostala takiego powera ze mam wrazenie ze wogole nie sypia , a stale broi![]()

ale jak to wyjdzie, tego nikt nie wie. moze ja Sz wyrzuce z sali, a moze on sam nie zechce progu przekroczyc. Pozyjemy - zobaczymy

Wesoła i Ella ja też mam zamiar tam rodzić. Mam nadzieje ze juz po zdacie relacje bo mam troszke pozniej termin. Dzis mi kolezanak opisywala jak bylo u niej, urodzila tam tydzien temu. I kilka rzeczy na plus kilka na minus ale ogolna ocena jak najbardziej pozytywna!![]()

a to moja mała wiercipięta, słaba jakość ale może coś się uda zobaczyć.
MOV09898.MPG | akaata | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
MOV09894.MPG | akaata | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl