e.salamandra
Mama pełną parą
Cześć!!
o matulu...Wy już urlopiki planujecie... Ale fakt taki, że miło sobie pomyślec o ciepłych krajach gdy za oknem taka chlapa
U nas dzień bez większych atrakcji. Nocka ładnie przespana, bo tylko 2 pobudki, a drzemki popołudniowe min 2 godzinne
Także jestem mega zadowolona :-)
Z racji, że postanowiłam z dnia na dzień zakończyć karmienie, piersi warjują. Zwłaszcze lewa. Z prawej nic a nic nie muszę ściągać, natomiast druga wygląda paskudnie - jest wielgachna, twarda i dziwnie pofałdowana. 4 razy już się z niej doiłam, bo boli
kamisiu mam nadzieję, że Antolek nie zarażony, a Wy już lepiej się czujecie. Nie zazdroszczę choróbska. Wiem jak to potrafi wymęczyć
zielona ile czasu Cię nie bylo w kraju?? Pewnie ogromnie przeżywasz. Ja sobie nie potrafię wyobrazić, że nie mogłabym rodzince pochwalić się swoim synkiem od narodzin i każdą jego nową umiejętnością
bea fajnie gdybyś z nami byla tak często jak dawniej. Kurcze... kiedyś to byłaś wręcz nieodzowną częścią forum. I tak wszystkie przeżywałyśmy narodziny Vanessy.. Fajnie byłoby ją zobaczyć. Tylko... zostawaj z nami na dłużej
A... i Waniliowa całkowicie nam gdzieś zaginęla, a jestem ciekawa co u niej
a i 13x13 troszkę tu brak. Pewnie pochłonięta przeprowadzką :-)...
o matulu...Wy już urlopiki planujecie... Ale fakt taki, że miło sobie pomyślec o ciepłych krajach gdy za oknem taka chlapa
U nas dzień bez większych atrakcji. Nocka ładnie przespana, bo tylko 2 pobudki, a drzemki popołudniowe min 2 godzinne
Także jestem mega zadowolona :-)Z racji, że postanowiłam z dnia na dzień zakończyć karmienie, piersi warjują. Zwłaszcze lewa. Z prawej nic a nic nie muszę ściągać, natomiast druga wygląda paskudnie - jest wielgachna, twarda i dziwnie pofałdowana. 4 razy już się z niej doiłam, bo boli
kamisiu mam nadzieję, że Antolek nie zarażony, a Wy już lepiej się czujecie. Nie zazdroszczę choróbska. Wiem jak to potrafi wymęczyć
zielona ile czasu Cię nie bylo w kraju?? Pewnie ogromnie przeżywasz. Ja sobie nie potrafię wyobrazić, że nie mogłabym rodzince pochwalić się swoim synkiem od narodzin i każdą jego nową umiejętnością
bea fajnie gdybyś z nami byla tak często jak dawniej. Kurcze... kiedyś to byłaś wręcz nieodzowną częścią forum. I tak wszystkie przeżywałyśmy narodziny Vanessy.. Fajnie byłoby ją zobaczyć. Tylko... zostawaj z nami na dłużej
A... i Waniliowa całkowicie nam gdzieś zaginęla, a jestem ciekawa co u niej
a i 13x13 troszkę tu brak. Pewnie pochłonięta przeprowadzką :-)...