Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdrówk dla KostusiJedna fantastyczna rzecz o Meksyku, a wlasciwie o tutejszej biurokracji: wyrobienie paszportu zajmuje JEDEN dzien. Umowilam juz mala w urzedzie i jesli zgromadzimy wszystkie papiery (to bedzie pokomplikowane), to 12 stycznia Kostka bedzie miala paszport, a dwa tygodnie pozniej bedziemy w Polsce![]()
Ciąża odpada, chociaż testu nie robiłam to azalię biorę i raczej na "w ciąży" się nie czuję.
Zapalenie ucha to u nas zawsze wyciągiem z aloesu leczono, a angina nieleczona to serducho atakuje, więc nie wiem.. Zastanawiam się więc, czy u nas takie zdrowe dzieciaki w rodzinie i chorób poważniejszych nie łapią, czy lekarz jakieś substytuty (nie antybiotyki) przepisuje.. Przy okazji zapytam mojego pediatry co by na anginę przepisał.
Judysiu - fajnie, że się Zosiaczkowi fajerwerki podobały. Moja je przespała. Trzymam kciuki za Zosieńkę i za poprawę wyników. Nie wiem, czy Wy macie jakąś dietę, ale jeśli nie to sok ze świeżych buraków i marchwi jej podaj, rewelacyjnie poprawia wyniki, hemoglobinę szczególnie.