reklama

Kwietniówki 2010!!!

Katik. Kochamy Zosię i tyle.
ja również się dołączam
kochamy Zosiaczka i ją nie obowiązują żadne szpitalne prognozowania
ona jest silna naszą wspólną siłą, pokona wszystkie trudności
i podniesie wszystkie statystyki
lekarze sami przyznają że ich wiedza to jedno a życie to drugie i bardzo czesto wprawia ich pozytywnie w osłupienie

Witam

Muszę się wziąć za to nocne karmienie Alicji. Zdarza jej się 2 razy obudzić na cyca.
to tak jak ja
tylko wyobraź sobie ze mój AGENT jest na mleku modyfikowanym i potrafi go pic w nocy co 3 godziny czyli tak jakby to byl dzien i pora posilku
ja wiem ze to troche moja wina
bo moglabym mu to wyeliminowac
tylko ze z lenistwa zwlekam bo bedzie sie darl w nocy, budzil co chwila (takie mam doswiadczenie z Hania, zapychalam ja smoczkiem i dawalam picie, ona sie darla az nie miala sily usypiala i za jakis czas od nowa, ale z nia mialam "łatwiej" bo z nami w łóżku spala, wiec robilam co trzeba odwracalam sie na bok i dalej w kime a Tymek jest w pokoju z Hania wiec bedzie pewnie ja wybudzal i bede tam latac no ale nas to nie ominie)
liczylam po cichu ze sam sie przestawi ale juz niedlugo roczek a tu dooopa
matka bedzie musiala terror wprowadzic

jutro wracam do pracy i troche mam stresa jak to sie wszystko pouklada... dlatego mam mniej czasu na forum, ale obiecuje zagladac jak najczesciej sie da
powodzenia justa!!! dasz rade

reklama
wp i hp to dla mnie to samo co dla Was :))) :tak::tak:
o kanonie sie nie wypowiadam bo mam aktualnie focha na moj niezyciowy zawód
z 50 podan do podstawowek dostalam tylko 2 odpowiedzi i obie negatywne :(((

dzis wystosowalam oswiadczenie ktore dalam mezowi zamiast zasiwadczenia ze pracuje zeby zlozyl wniosek o przyjecie do przedszkola bo poprzednio mu nie przyjeli
napisalam ze jestem na etapie poszukiwan pracy i z racji mojego zawodu bedzie to praca od wrzesnia, poza tym liczmy na udzial w ewentualnym drugim naborze i prosimu o przyjecie wniosku ktory to umozliwi
ze tez trzeba sie tak kajac przed placówkami państwowymi...
jakby to nie bylo oczywiste ze dziecko konczy 3 lata i chce sie roziwjac

Judysiu cudowne wieści ! kochamy Zosiaczka i zawsze wam pomożemy jak tylko będziemy umiały! zdrowiejcie szybko bo mamy już plany żeby się z wami spotkać w wakacje :))

melduję że ząb naprawiony udało się go zrobić w rozsądnej cenie więc ulżyło mi bardzo ;-)

aaa jeszcze zpaomnialam pochwalic sie ze Tymoteusz juz chodzi
tak w pelni tego slowa znaczeniu
sam po calym pokoju bez trzymanki
juz dawno stawial po 2-3 kroki
a tak na dobre rozchodzil sie w okolicahc 13 marca gdy skonczyl 11 miesiecy
mam jakis robiczy filmik bo trudno go nakrecic (jak widzi aparat to koniecznie chce go miec i wtedy pada na czworaka i biegnie do aparatu bo tak szybciej) ale wczoraj conieco sie udalo

aaa jeszcze zpaomnialam pochwalic sie ze tymoteusz juz chodzi
tak w pelni tego slowa znaczeniu
sam po calym pokoju bez trzymanki
juz dawno stawial po 2-3 kroki
a tak na dobre rozchodzil sie w okolicahc 13 marca gdy skonczyl 11 miesiecy
mam jakis robiczy filmik bo trudno go nakrecic (jak widzi aparat to koniecznie chce go miec i wtedy pada na czworaka i biegnie do aparatu bo tak szybciej) ale wczoraj conieco sie udalo

gratki :)

Dzień dobrek Mamusie! :)

No i stało się- dziś o godz. 9.52 moja najukochańsza Gwaizdeczka skończyła 1 rok!!! :D
Dziękujemy ślicznie za wszystkie życzenia- na pewno za "jakis czas"jak zacznie kojarzyć, pokażę Juleczce co życzyły jej e-ciocie :)
Jejku jak to zleciało...pamiętam wszystko jakby to było wczoraj...właśnie, rok temu 20min temu przezyłam najszczęśliwszą chwilę mojego życia.....dobra- ide se popłakać ze szczęścia i będę później :P)))

Judysiu- napewno do Zosi juz to cholerstwo nie wróci! :)

Justa- powodzenia w pracy- badź dzielna :)

Kwiatuszek- Gratki dal Tymka- daje chłopak czadu :) super ze juz drepta sam!

Zielona- gwarantuję CI że Kostusia będzie chodzić szybciej od Julika- ta nawet za jedną rączkę nie umie jeszcze- za 2 i to pokracznie ;) ale co raz cześciej stoi bez trzymania więc może niedługo ta równowaga wreszcie będzie zachowana :)

Widzialam na życzeniowym ze Daga sie pojawiła ;-) Kobieto co się z tobą i u ciebie dzieje że nam tak znikłaś?? Ja tam sie martwie o ciebie :tak: No i jak tam Margolcia??

Matko kochana jak mnie gardło boli...psikam bioparoxem bo mam w domu :-D i mam jeszcze Halset...i jest trochę lepiej...

reklama
Justa - powodzenia w pracy, a potem by Alijka dala Ci pospac!!!!!

AgaSzr
- przybij piatke, ja dzis tez gardlo mam jakby mi tam pila mechaniczna jezdzili!

Zielona, hahaha.... nie boj zaby, z moja pewnie by Kostka siedziala, bo jej to sie do chodzenia nie spieszy.

No i standardowo- wp i hp to dla mnie skroty zdecydowanie nie-ksiazkowe....

Polinka troszke lepiej, ale na mnie przeszlo...
leje mi sie z nosa, gardlo boli, kosci tez. Dooopa zbita!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry