reklama

Kwietniówki 2010!!!

Pila to jeden z fajniejszych "strasznych" filmow jakie ogladalam. Zawsze ogladalam ze spoconymi rekami i stopami hehhehe

No i dla mnie the best jest Milczenie Owiec, ogladalam juz 250 razy pewnie, ale to bardziej thriller niz horror.

Ostatnia edycja:
reklama
Nic nie pilam.... ;-)

A na powaznie, to Pila, to wlasnie rzeznia - ktora mozna obejrzec ale mozna tez spokojnie zyc bez tego. Ja jestem wielbicielka suspensu... Klucz do koszmaru widzialam, Ring tez. Hannibala sto lat temu... Amityville widzialam, ale to starsze i bardzo mi sie podobalo, jesli nowe jest rownie dobre to...
Wiecie co lubie najbardziej?
Cos w rodzaju Nienarodzonego, albo Sierocinca. Klatwa mi sie tez podoba. Jak to powiedzial Hitchcoc : "Film powinien zaczynać się od trzęsienia ziemi, potem zaś napięcie ma nieprzerwanie rosnąć. ". No niech przynajmniej zacznie sie od burzy, ale niechze rosnie.

Czesc dziewczynki.U nas nic ciekawego.Mala juz ladnie chodzi.Jeszcze biegam za nia,bo sie boje ze sobie krzywde zrobi ale juz coraz lepiej.Zagladam do was w kazdej chwili malo pisze ale chociaz czytam.
Kurcze u nas z tym jedzeniem nocnym to jeszcze gorzej niz u Kwiatka.Zupelnie nie mam pojecia jak sie za to zabrac.Boje sie wlasnie tych krzykow w nocy tymbardziej ze moja nie butelkowa i nie mam pojecia jak moge ja oszukac.Oj bedzie ciezko ciezko.
Gratki dla Tymusia za dreptanie.

Pila to jest to uwielbiam takie horory.

Gosiek, no jak Ami cycowa to moze byc cyrk, ale moze go tez nie byc. Mloda jak byla na cycu, to sie w nocy potrafila kilka razy obudzic zeby pocycac, a po przejsciu na butle natychmiast przestala sie domagac, nawet nie musialam jej oszukiwac z rozcienczanym mlekiem. Moze warto Ami przestawic na butle?

zielona moje kolejne propozycje:
Egzorcysta,
Egzorcyzmy Emily Rose,
Egzorcyzmy Doroty Mills - to jest laytowe, ale mnie np bardzo się podobało - to jest bardziej psychologiczny film niż straszny
Misery (na podstawie książki Kinga) - z Katy Bates, którą uwielbiam za rolę w tym filmie
Lśnienie z Jackiem Nicolsonem - klasyk
Siedem - uwielbiam :-D
Obłęd - Adrien Brody moim zdaniem był genialny w tej roli - ale film jest moim zdaniem trochę psychodeliczny.
Zejście - ja się na tym horrorze naprawdę bałam a te stwory z jaskini do dzisiaj przyprawiają mnie o gęsią skórkę jak o nich pomyślę... obleńce takie fuuu
żona astronauty - thriller z Johny Deppem
lęk
a najbardziej beznadziejny horror jaki oglądałam to reinkarnator... co jakiś czas to ogląadamy i się śmiejemy bo jest tak tragiczny :-D

ufff

zielona moje kolejne propozycje:
Egzorcysta, widzialam, jest OK
Egzorcyzmy Emily Rose, widzialam, nie podobal mi sie w ogole
Egzorcyzmy Doroty Mills - to jest laytowe, ale mnie np bardzo się podobało - to jest bardziej psychologiczny film niż straszny
Misery (na podstawie książki Kinga) - z Katy Bates, którą uwielbiam za rolę w tym filmie genialny film, ksiazka tez
Lśnienie z Jackiem Nicolsonem - klasyk wole ksiazke
Siedem - uwielbiam :-D ze sto razy widzialam
Obłęd - Adrien Brody moim zdaniem był genialny w tej roli - ale film jest moim zdaniem trochę psychodeliczny. musze obejrzec
Zejście - ja się na tym horrorze naprawdę bałam a te stwory z jaskini do dzisiaj przyprawiają mnie o gęsią skórkę jak o nich pomyślę... obleńce takie fuuu tytul nic mi nie powiedzial, ale po opisie widze ze to film, ktory rzeczywiscie trzyma w napieciu, choc jest w nim kilka kiepskich momentow. Widzialam go kilka razy i pewnie jeszcze obejrze
żona astronauty - thriller z Johny Deppem
lęk
a najbardziej beznadziejny horror jaki oglądałam to reinkarnator... co jakiś czas to ogląadamy i się śmiejemy bo jest tak tragiczny :-D

ufff

a cos z nowosci?

Ostatnia edycja:
Uwielbiam gdy jest cieplo.... wlasnie zdjelam drugie pranie z ogrodka, juz suche, i wywiesilam trzecie.

EDIT
... a ile razy wdeplam w psia koope to moje. Chyba trzeba dzis totka skreslic.

reklama
Horrorów nie lubie...boje sie ich i patrzeć po prostu nie potrafie...wole komedie albo jakieś ambitne fajne dobre kino...
Katik ja też już posuszyłam na dworze ;-)
na ogródku torche znowu porządku zrobiłam a teraz jak oddycham to aż w płucach mnie boli :-( chyba sie bez lekarza nie obejdzie....cholera jeszcze A. pod Bydgoszczą czy gdzieś jest... nawet nie wiem bo mysleć nie umiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry