reklama

Kwietniówki 2010!!!

zielona no wlasnie z ta butla to jest pewien problem bo mala nie chce jej znac.Jak jej probuje w nocy dac jako zamiennik to wpada w histerie i dopiero jak znajdzie cyca i lapnie go do paszczy to sie uspokaja.Ech nie wiem jak to bedzie.Wiem ze to zle ze mala tak duzo je w nocy ale zupelnie nie mam glowy jak to zmienic.

katik tez uwielbiam taka pogode i widok prania schnacego na polku a nie kiszacego sie w salonie.Totka puszczaj nie zapomnij.

Dziewczyny ja jestem jakis dep chyba wytlumaczcie mi co nowego sie zmienilo na forum.Widze pod postami jakies serduszka i u gory.Ja jestem daleko w tyle bo nie kumam o co tu chodzi?

reklama
Pila to jeden z fajniejszych "strasznych" filmow jakie ogladalam. Zawsze ogladalam ze spoconymi rekami i stopami hehhehe

No i dla mnie the best jest Milczenie Owiec, ogladalam juz 250 razy pewnie, ale to bardziej thriller niz horror.

Ja mam 6 czesci ale obejrzałam tylko jedną nie lubie takich filmów :no:

zielona moje kolejne propozycje:
Egzorcysta,
Egzorcyzmy Emily Rose,
Egzorcyzmy Doroty Mills - to jest laytowe, ale mnie np bardzo się podobało - to jest bardziej psychologiczny film niż straszny
Misery (na podstawie książki Kinga) - z Katy Bates, którą uwielbiam za rolę w tym filmie
Lśnienie z Jackiem Nicolsonem - klasyk
Siedem - uwielbiam :-D
Obłęd - Adrien Brody moim zdaniem był genialny w tej roli - ale film jest moim zdaniem trochę psychodeliczny.
Zejście - ja się na tym horrorze naprawdę bałam a te stwory z jaskini do dzisiaj przyprawiają mnie o gęsią skórkę jak o nich pomyślę... obleńce takie fuuu
żona astronauty - thriller z Johny Deppem
lęk
a najbardziej beznadziejny horror jaki oglądałam to reinkarnator... co jakiś czas to ogląadamy i się śmiejemy bo jest tak tragiczny :-D

ufff

Z tego wszystkiego to tylko widziałam misery i czytałam
Ja ogólnie przeczytałam wiele horrorów ale obejrzałam bardzo mało , bo boję się ich ogladać :-D:-D
Ostatatnio to juz wogóle ogladam lekkie pozytywne kino:-D bo na inne nie mam czasu i nastroju .
Kilka dni temu obejrzałam wkońcu slumdoga bardzo mi się podobał .
Lubie też możecie się śmiać wszelakie filmu muzyczne typu step up, oraz część kina bollywood. Bo jest włAŚNIE mega pozytywne:-D
Lubie też rodrigeza i Tarantino.

aniam mam nadzieję, że żartujesz :-p toż to piła to taka rzeźnia na maxa... :eek: no ale chociaż z drugiej strony to taki maxymalny horror... młócka na maxa :-D na reset idealna

Ja mało jak pisałam znam wogóle horrorów ten obejrzałam i jak dla mnie jest mega wstrętny .
A no jeszcze jeden mi się mega podobał na podstawie kinga ksiązki " IT "
Ale jak pisałam nie ogladam więc nie wiem jaki to dobry horror:-D

Witajcie, ma problem z netem, bo zmieniamy operatora, le okres wypowiedzenia jest długi, więc nam chyba go trochę spowolnili ale każą więcej płacić:no:

Aniam&Aga, ja podobnie jak Wy wolę coś przyjemniejszego, a horrory lepiej czytać... dawno nie robiłam tego:sorry2:
Gosiek, spróbuj może w nocy przygotować butelkę, dać cycusia, a potem jak mała zaspokoi potrzebę ssania, to butlę podetknąć może nie będzie tak protestować;-)
Aga, kuruj się kochana, bo zdrowie jest najważniejsze:tak:
Katik, ja też zdążyła 2 prania wynieść na podwórko przed pracą... teraz wszystko pachnie wiosną... no, ale qpek psich u nas już nie ma odkąd psinki siedzą na drugim podwórku...

Uwielbiam gdy jest cieplo.... wlasnie zdjelam drugie pranie z ogrodka, juz suche, i wywiesilam trzecie.

EDIT
... a ile razy wdeplam w psia koope to moje. Chyba trzeba dzis totka skreslic.

Uwielbiam, świeżo zdjęte pranie z zapachem wiatru

To staroć, ale po tym filmie bardzoooo długo bałam się przebywać w lesie "Blair witch project"

Kurcze, jak mi się jeszcze coś przypomni to wkleję więcej, a tak swoją drogą to zmarła dziś Elizabeth Taylor.

Ja podobnie jak Aniam trawię lekkie, przyjemne kino.
Niegdyś byłam miłośniczką dobrych komedii i ostrych horrorów, ale z tych wyrosłam po obejrzeniu Hostela. Jakoś do mnie dotarło, że takie rzeczy mogą mieć miejsce, a nie chcę o tym myśleć. Lubię adrenalinę, ale nie lubię się bać. Wolę mieć lekki przyjemny sen :-)
Dla miłośniczek horrorow polecam Widmo - tajlandzki. Jedyny film przy którym się darłam w niebogłosy

Musze Was ponadrabiac wiec chwilowo zamilknę :-)

Hostel to dla mnie straszna kaszana. Tanie badziewie opierajace sie na obcinaniu czlonkow... Dla sklasyfikowania takiego badziewia powinien zostac wymyslony nowy gatunek. Pila moim zdaniem jeszcze sie nie zalapuje na miano chlamu, bo tam sa momenty trzymajace w napieciu (nie w ciaglym obrzydzeniu).
It to swietny film, znaczy widzialam do z 15 lat temu i wtedy wydalwal mi sie swietny. Ksiazki nie przeczytalam.
Polecam Smentarz dla zwierzakow, ale tylko do czytania, film kiepsko im wyszedl.
Aniam, Tarantino wymieniony przy okazji wspominania o pozytywnych filmach mnie rozbawil - jakos sredni pozytywny mi sie zdaje.

:-)

reklama
Zielona to było oprócz:-D:-D
A zresztą taki film jak kill bill to się oglada jak komedie :-D:-D

A IT też ogladałam ładnych pare lat temu muszę kiedyś sprawdzić czy nadal jest taki fajny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry