reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
a cos z nowosci?

w nowościach no to pisałam Ci Paranormal Activity i paranormal activity 2- ja cały czas mam w domu i czeka na obejrzenie, bo mój małż się panicznie boi za to zabrać ;-) ponoć jest straszny :-p

a tak to chyba nie bardzo jest co polecić, bo najzwyczajniej kino w tej kategorii zeszło na psy... :eek: Istota zapowiadała się fajnie... pomysł całkiem całkiem, ale dalsza akcja filmu - beznadzieja... całe kino lało ze śmiechu :-p

Ja mam 6 czesci ale obejrzałam tylko jedną nie lubie takich filmów :no:

Z tego wszystkiego to tylko widziałam misery i czytałam
Ja ogólnie przeczytałam wiele horrorów ale obejrzałam bardzo mało , bo boję się ich ogladać :-D:-D
Ostatatnio to juz wogóle ogladam lekkie pozytywne kino:-D bo na inne nie mam czasu i nastroju .
Kilka dni temu obejrzałam wkońcu slumdoga bardzo mi się podobał .
Lubie też możecie się śmiać wszelakie filmu muzyczne typu step up, oraz część kina bollywood. Bo jest włAŚNIE mega pozytywne:-D
Lubie też rodrigeza i Tarantino.

Ja mało jak pisałam znam wogóle horrorów ten obejrzałam i jak dla mnie jest mega wstrętny .
A no jeszcze jeden mi się mega podobał na podstawie kinga ksiązki " IT "
Ale jak pisałam nie ogladam więc nie wiem jaki to dobry horror:-D

Aniam kocham ten film!! to był pierwszy horror jaki oglądałam! brat miał na VHS i mi puścił jak miałam jakieś 7-8 lat !! do dzisiaj uwiebiam ten film.

a tak wracając to tematu filmów/kina to ja bardzo lubię filmy lyncha i allena :-p

kittek no i przekaż rzecz jasna zaciśnięte kciuki!! tak jak piszą dziewczyny... mamy moc uzdrawiania :-D

Ostatnia edycja:
witam się szybciutko

nadal czuje się fatalnie, niestety
Z Młodą wydaje się ok, lekarka powiedziała, że albo infekcja dopiero się zaczyna albo za 1-2 przejdzie. Na wszelki wypadek badanie moczu robiłysmy, ale ok wyszło.
Dzisiaj noc juz bez gorączki. Rano lekki katarek się pojawił, no ale skoro ja taka zakatarzona podziębiona to nawet się nie dziwie.
Odstawiam Alicję pomału od cyca. Po pierwsze odkąd ma tyle zębów karmienie zrobiło się jakieś takie nieprzyjemne, po drugie bywały już chwilę agresywnego dobierania się do dekoltu mojego no i w końcu ten nuvaring chciałabym zastosować;-)
Z hororów nic nie polecę, bo jak Aniam od jakiegoś czasu raczej pozytywne filmy staram się oglądać. Czasem jakieś thrilery, ale wszystkie godne polecenia juz chyba zostały wymienione. Swoją drogą doszłam do wniosku, ze ambitnie nam się tutaj robi, polityka, kultura:-)

Judysiu super wieście
Kciuki za Gosieńke zaciśnięte
Zdrówka dla poprzeziębianych

Spadam pracować.
Od przyszłego tygodnia kurs rosyjskiego mi się w firmie zaczyna, ciekawam jak będzie

Kici ja nie pamietam jaki pierwszy ogladałam , ale pamiętam że to było u koleżanka na wagarach he he :)

Ja to bym polazła gdzieś się ukulturalnić . np do romy ma coś muzycznego .. tylko cholerka czasu brak . I dojechac trzeba . wwrr jak ja bym chętnie do wawy wróciła eeh

gosieńko &&&&&&&&&&&&&& pełna moblilizacja kciuki zaciśnięte!
annaoj/ agnieszka zdrówka wam życzę dziewczynki

horrorów nieznoszę bo po nich budzę się w nocy i mam koszmary ale za to lubię filmy trzymające w napięciu które nie są horrorami, komedie to mój ulubiony gatunek, no i uwielbiam madagaskar hehe ;-)

Natalka od dwóch nocy nie daje mi spać nie wiem co jej się stało budzi się około 2:30 i nie chce sama spać w łóżeczku dopiero u nas w łóżku się uspokaja no ale to nie jest rozwiązanie :-(

Gosienko, kciuki mocno zacisniete.

Moj pierwszy horror to Cujo (ksiazka mnie rozczarowala, do filmu nie wrocilam), ogladalam go podczas mojego przyjecia komunijnego hehehehehe. A kolejny, ktory mnie nastraszyl porzadnie to Mgla. Jescze pamietam jak mialam kilka lat i z bratem ogladalam Nosferatu, ale 80% filmu spedzilam zaslonieta poduszka, wiec nie moge powiedziec, ze widzialam ten film.

helol
tez lubie horrory ogladac...
a teraz szybko ogladne gotowe na wszystko - maz mi wczoraj nagral...
a tak poza tym to nie mam czasu na telewizje, nawet wiadomosci dawno nie widzialam i nie wiem jak sie akcja w libii toczy ani w japonii... dzis moze ogladne o 12 dziennik...
milego dnia
uciekam na ogrod bo maluch juz przy szybie stoi i chce isc na dwor a pogoda cudowna

reklama
Witam,
przede wszystkim Gosieńko- powodzenia...na pewno bedzie dobrze
widze ze od wczoraj temat horrorów się tu kręci- hmm..kiedyś oglądałam z chęcią- wszystkie piły itp miałam w jednym palcu. ODkad zostalam mama nieco mi sie odmieniło- ostatnia czesc piły skończyłam ogladac na dwudziestej którejs tam minucie...fuuj
kiedys podobał mi sie horror- Wzgórza mają oczy.....Cos z cyklu jedziemy w góry na wycieczke bierzemy misia w teczke, samochod sie nam psuje i strach się poteguje:) ale mimo to....dla mnie hicior:)

Aga - mykaj do lekarza
wszytskim chorujacym zdrowia życze
u nas rzadkie qpale tutka jeszcze wystepuja ale juz mniej- to chyba jednak na zeby :/pewnie teraz trójeczki zaczna wychodzic.

Gratuluje Majuni pierwszych samodzielnych kroczków- my obstrawiamy czy Tutek roczek przechodzi na dwóch czy na czterech

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry