reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam ja już po wizycie u lekarza i jakieś cholerstwo grypopochodne mnie dopadło. Leki przepisał krople do nosa też i po ich zażyciu czuje sie lepiej :-D mam dużo płynów pić i jak będę czuła duszności i ostry ból w klatce to mam jechać do lekarza

A co do horrorów to widziałam w życiu jeden na zielonej szkole w 3 klasie podstawówki bo sie jakiś dep pomylił i zamiast bajek póścili dzieciakom "goryle we mgle"

reklama
Ja jeszcze mogę Wam polecić co prawda nie horror ale bardzo fajny film pt ISTOTA . Bardozmi sie podobal jeszcze film pt- Chłopiec w pasiatej koszuli - Baaaardzo polecam -Film scisnal mnie za serce , no i bedac w tematyce chłopca(...) polecam Dzieci Ireny Sendlerowej ....wiem wiem odbieglam od tematów horrorów ale jak ktos nie ogladal to moze warto

a co do Miasteczka TP- tej muzyki nie zapomne do konca zycia....i podobnie jak katik nie za bardzo pamietam o co tam biegalo- kojarzy mi sie jakis watek z morderstwem mlodej dziewczyny ...

Nikt nie wie o co chodzi w filmach Lyncha. Sa tak wieloplaszczyznowe, ze trudno zauwazyc kazdy watek. Sam Lynch twierdzi, ze nie lubi scenariuszow jako sztywnych ram dla filmu, ze film powinien zyc wlasnym zyciem.
Watek morderstwa Laury Palmer to jeden z kilku w TP

maonka...ja też wolę beczec niz sie bac...heheheh pamietam jak ryczalam na "A. I. sztuczna inteligencja", bardzo mi sie podobał. A w ogole uwielbiam tez filmy w stylu "K-pax", ale nie mam z kim ich ogladac bo mój T nie lubi:-)

maonka...ja też wolę beczec niz sie bac...heheheh pamietam jak ryczalam na "A. I. sztuczna inteligencja", bardzo mi sie podobał. A w ogole uwielbiam tez filmy w stylu "K-pax", ale nie mam z kim ich ogladac bo mój T nie lubi:-)

Takie filmy tez bardzo lubie.

Generalnie lubie dobre kino, niezaleznie od gatunku. Kiedys nawet widzialam western ktory mi sie podobal (to nieslychane), ale nie pamietam tytulu

Uch, horrory to nie dla mnie. Obejrzalam kiedys jeden (chyba "they" sie nazywal czy jakos tak) i przez kilka lat nie zamykalam szafy :-D (w filmie byl motyw ze koszmary siedza w ciemnych miejscach, a jak sie otworzy szafe to tam jest doplyw swiatla i one sie boja). Z miasteczkiem TP mam podobna faze jak Katik. Nie pamietam o co chodzilo, ale pamietam ze bylo straszne :-)

Ja lubie filmy sf. Zreszta ze mnie taka kinomanka, ze jak maz wybierze film, to z nim obejrze. Wie jakie filmy mi sie podobaja, a jakie sam sobie powinien ogladac beze mnie :-)

Witam.
Szybko przeleciałam ostatnie strony, najważniejsze:
GOSIEŃKO, 3mam mocno, mocno, mocno kciuki!!!

Niedawno ogladałam dobry horror ale tytułu za chiny ludowe nie pamiętam:-( Taki o guziku, kiedyś oglądałam duzo horrorów i ten mnie trzymał w napięciu, więc uznaję go za dobry. Poszperam w kompie i filmach u mamy, gdzieś musi być.

W ramach 3-tygodniowego opóźnienia robiłam kolejny test- na szczęście negatywny(wiedziałam bo raczej inny wynik byłby małoprawdopodobny) ale dla spokojności zrobiłam. To pewnie nerwy. W ogóle źle się czuję bo nerwy, zmeczenie, dieta byle jaka, czasem głodówka bo nic przez gardło nie chce przejść... Zrobiłam też morfologię, wyniki w normie, trochę mało białych ale jeszcze w normie sie mieszczą. Kupiłam multiwitaminę z minerałami do picia, bo niedobory mam zapewne wszystkiego po kolei, M. zapewne też, przy naszej diecie "aby nie czuć głodu" to normalne. Nie było czasu na gotowanie, na nic. Od czasu do czasu normalny obiad i po paru miesiącach są efekty. Zacznę nosić surówki sobie do szpitala a nie tylko kanapki.

Dalej siedze zakatarzona w domu, Zosia ma się coraz lepiej. Je już wszystko jak wcześniej i może siadać.:-) Tatuś zabrał do szpitala jej nowe książeczki od e-ciotek:-)

Dobra, biorę się do pracy, tzn do biżuterii, niech będzie jakiś pożytek z tego mojego siedzenia w domu.

reklama
Judysiu ciesze się ze Zosiek tak szybko wraca do normy po tej operacji :tak: a ty sie kuruj i zacznijcie jeść porządnie! Bo Zosia potrzebuje zdrowych i silnych rodziców! Jedzcie dla niej!!!! i dbajcie o siebie!!!

a włanie gremliny... widziałam trochę jedynki czy jakoś tak... i jedyne co mi sie podobało to ten pierwszy nie zmutowany...reszta... już mi sie nie podobała :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry