reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej kochane,

wpadłam tylko na chwilkę (jutro z rana biorę się za nadrabianie :))

Gosieńka jest po zabiegu w Karpaczu. Nie czekała na państwowy zabieg tylko miała robiony prywatnie u zaprzyjaźnionego prof więc może nawet jutro wyjdzie gdyby nic się w nocy nie działo :) Ufff kamień mi z serca spadł!

A ja myślałam, że to tylko w wersji do polskich kin było ze Zdrowaś Mario po naszemu... Też mi się bardzo podobało. Horrorów nie lubię, a TP pamiętam z dzieciństwa i Cooper mi się wydawał taki przystojny, a Laura Palmer była piękna. Wiem, kto zabił, ale pieńki były moim koszmarem... i Lee (czy jak mu tam) też mi się po nocach śnił. Melodię dotąd uwielbiam

witam sie i ja:)

melduje ze zyjemy, jestesny z Olka ostatnio jakos zalatane, ciagle cos do zrobienia. napewno po weekendzie bede bardziej na biezaco.

co do filmow to horrorow nie ogladam bo spac nie moge, thrillery i psychologiczne bardzo lubie.
temat filmow jest mi o tyle bliski ze pracowalam kiedys w wypozyczalni plyt dvd:)
teraz czasu na filmy niestety malo, ostatni ktory obejrzalam i mi sie spodobal to Zmierzch:)

dobrej nocki!

Oj koszmar pamietam starsznie się bałam :-D
TP to samo już muzyka mnie przerażała :-D

Zielona mila piękna:tak:

Bardzo lubię też władcę pierścieni ( wiem nie horror :-D ) mąż mnie namówił i od tej pory widziałam kilka razy .
Gladiatora też kilka razy , film piękny , muzyka jeszcze lepsza:tak:

Mój tata ogląda i oglądał dużo wojennych ( jest historykiem i go interesują )także wszystkie mam przerobione .

Ja dziś cały dzień na wariata rano w banku godzinę nam się zeszło bo zlikwidowałam konto :-D ale nie zostałam jak Kaczor bez :-D mam teraz z małżonem ( kontrola będzie:-D ) potem z teściową do wawy na wizytę u lekarza pojechałam i tak się 4 h zeszło .

Judysia - jak pisze elvie soki te jednodniowe ew te warzywne w kartonach ( one sa po 0.5l ) też warto pić .

Dobrze że mąż kupił swojej wielorybiej żonie w ciąży sokowirówkę, trzeba ją wyjąć i znowu zacznę pić te świństwa co w ciąży:-( Nie jestem wielbicielką warzyw ale jakoś szklankę przełknę kazdej mikstury. Surówki są ok ale w małych ilościach, tak jak i owoce a mi chyba duużo potrzeba. Własciwie to może być poczatek nowej diety, zamiast kanapek szklanka zielonej papki i już do końca dnia na jedzenie nie spojrzę, hehehe:-)

Helo
Ja dzis wdomku tylko z mala bo M pojechal do Hamburga ale na szczescie jutro wraca:)

Co do filmow to nie mam czasu. Ja lubie roznego typu filmy ale musza byc "dobre" ;)

Nicolasa cage'a(czy jak to sie tam pisze) bardzo lubie!
Ostatnio za ksiazki sie wzielam- wczoraj skonczylam "zywot czlowieka rozbrojonego" -juz chyba 8ksiazek mam za soba tego autora-fajnie mi sie je czyta. A teraz zabieram sie za zmierzch(dostalam na dzien kobiet po obejrzeniu filmu-zakochala sie heheh).
A co do filmu ps.I lovo you, to szczerze polecam ksiazke-bardzi mi sie podobala a filmu nie ogladalam;)
A jeszcze odnosnie pily-to 1 bardzo mi sie podbala ale kolejne czesci juz coraz mniej.
uciekam troche posprzatac
dobranoc

Ja kiedys nawet usilowalam obejrzec Wladce Pierscieni, ale zasnelam po 20 minutach... jakies takie fantastyczne historie sa zdecydownie nie dla mnie

Trzeba przebrnąć przez pierwsza godzinę :-D:-D i potem jest fajny:tak:

Hej kochane,

wpadłam tylko na chwilkę (jutro z rana biorę się za nadrabianie :))

Gosieńka jest po zabiegu w Karpaczu. Nie czekała na państwowy zabieg tylko miała robiony prywatnie u zaprzyjaźnionego prof więc może nawet jutro wyjdzie gdyby nic się w nocy nie działo :) Ufff kamień mi z serca spadł!

super niech wraca szybko do zdrowia

[/COLOR]

Dobrze że mąż kupił swojej wielorybiej żonie w ciąży sokowirówkę, trzeba ją wyjąć i znowu zacznę pić te świństwa co w ciąży:-( Nie jestem wielbicielką warzyw ale jakoś szklankę przełknę kazdej mikstury. Surówki są ok ale w małych ilościach, tak jak i owoce a mi chyba duużo potrzeba. Własciwie to może być poczatek nowej diety, zamiast kanapek szklanka zielonej papki i już do końca dnia na jedzenie nie spojrzę, hehehe:-)

Ja nie lubie warzywnych ale w ciązy się do nich zmuszałam:-D:-D

reklama
maonka...ja też wolę beczec niz sie bac...heheheh pamietam jak ryczalam na "A. I. sztuczna inteligencja", bardzo mi sie podobał. A w ogole uwielbiam tez filmy w stylu "K-pax", ale nie mam z kim ich ogladac bo mój T nie lubi:-)
Mój też nie lubi takich filmów. Szkoda, że nie mieszkamy bliżej, bo razem byśmy sobie pobeczały ;-)

Ja kiedys nawet usilowalam obejrzec Wladce Pierscieni, ale zasnelam po 20 minutach... jakies takie fantastyczne historie sa zdecydownie nie dla mnie

Fantastyczne czy nie, ale dla widoków chociaż warto obejrzeć. Moja przyjaciółka jest wielką fanką WP i zwiedziła wszystkie miejsca gdzie kręcili.

Judysiu super, że Zosia tak ładnie dochodzi do siebie.

Kici to muszę najnowszego frediego obejrzeć, a te wyliczanki łatwo wpadały w ucho

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry