Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja kiedys nawet usilowalam obejrzec Wladce Pierscieni, ale zasnelam po 20 minutach... jakies takie fantastyczne historie sa zdecydownie nie dla mnie

ja też... i ostatnio dzięki mężowi Jasona Stathama z m.in. Transportera:-)za to Nicolasa C ...bardzo;-)
Widać po godzinie, o której piszesz, że nałóg BB silniejszyMala w koncu padla.Matko jak mi sie marzy jeden dlugi wieczor.Szkoda ze mala tak pozno chodzi spac.Nawet filmu zadnego nie da ogladnac.Jak ona usypia to mi tez sie juz nic nie chce i zaraz sie klade.
a tak poważnie, to może mała za długo śpi po południu albo po 17, a potem szaleje do północy

szkoda tylko, że pogoda sie popsuła:-(A dla mnie filmem, ktorego sie balam na maxa bylo Miasteczko Twin Peaks czy jak to lecialo. Bylam wtedy mala, i pamietam , ze juz sama melodia przyprawiala mnie o gesia skore.
I tak prawde powiedziawszy nawet nie pamietam o co w nim chodzilo, ale wiem, ze sie balam hehehe
Dzien dobry, milego dnia!
juz sama mysl o sokach warzywnych powoduje u mnie odruch wymiotny. wolalabym raczej kilo jakiegos warzywa zazrec niz wypic chocby lyk jakiegokolwiek soku warzywnego.
Mnie podobał się Siedem i Szósty zmysł, ale to filmy, które oglada sie tylko jeden raz, podobnie jak Inni... a płakałam ze śmiechu ostatnio na Starych wygach z Travolta i Williamsem;-) a i saga Zmierzch też mi przypadła do gustu, bo ja lubię takie wapirnicze, jak Wywiad z wampirem
Uff, wreszcie nocka lepsza... nie siedziałam do późna przed kompem, Justka spała do 8 z przerwą na szamanko po 3,a Jola przyszła do nas dopiero po 6szkoda tylko, że pogoda sie popsuła:-(