Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja kiedys nawet usilowalam obejrzec Wladce Pierscieni, ale zasnelam po 20 minutach... jakies takie fantastyczne historie sa zdecydownie nie dla mnie

ja też... i ostatnio dzięki mężowi Jasona Stathama z m.in. Transportera:-)za to Nicolasa C ...bardzo;-)
Widać po godzinie, o której piszesz, że nałóg BB silniejszyMala w koncu padla.Matko jak mi sie marzy jeden dlugi wieczor.Szkoda ze mala tak pozno chodzi spac.Nawet filmu zadnego nie da ogladnac.Jak ona usypia to mi tez sie juz nic nie chce i zaraz sie klade.
a tak poważnie, to może mała za długo śpi po południu albo po 17, a potem szaleje do północy

szkoda tylko, że pogoda sie popsuła:-(A dla mnie filmem, ktorego sie balam na maxa bylo Miasteczko Twin Peaks czy jak to lecialo. Bylam wtedy mala, i pamietam , ze juz sama melodia przyprawiala mnie o gesia skore.
I tak prawde powiedziawszy nawet nie pamietam o co w nim chodzilo, ale wiem, ze sie balam hehehe
Dzien dobry, milego dnia!
juz sama mysl o sokach warzywnych powoduje u mnie odruch wymiotny. wolalabym raczej kilo jakiegos warzywa zazrec niz wypic chocby lyk jakiegokolwiek soku warzywnego.
Mnie podobał się Siedem i Szósty zmysł, ale to filmy, które oglada sie tylko jeden raz, podobnie jak Inni... a płakałam ze śmiechu ostatnio na Starych wygach z Travolta i Williamsem;-) a i saga Zmierzch też mi przypadła do gustu, bo ja lubię takie wapirnicze, jak Wywiad z wampirem
Uff, wreszcie nocka lepsza... nie siedziałam do późna przed kompem, Justka spała do 8 z przerwą na szamanko po 3,a Jola przyszła do nas dopiero po 6szkoda tylko, że pogoda sie popsuła:-(