reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja noc trzecia z rzędu do bani Natalka budzi się jak w zegarku o 2:40 a potem średnio co pół godziny masakra a do pracy muszę wstać o 5 i bądź tu człowieku mądry ehhh

Judysiu- fajnie że Zosia wraca do sił a ty kochana kuruj się i wcinaj witaminki!

gosienka nie było innej opcji musiało się wszystko udać ! wracaj do zdrówka !

filonka udanego lotu i miłego wypoczynku czekamy na wieści z podróży :)

reklama
Dzień dobry.
Filonka, udanego lotu!
Marta, no widzę że jak chcesz to potrafisz, tak trzymaj!:-)
Niewyspanym siły!

A u mnie nic, siedze sobie ja i polopiryna i rutinoscorbin i gripex i się nudzimy, chyba odkurzę z tych nudów. Do Zosi pojechała teściowa, więc mąż może niedługo wróci. Bawie się dalej w kolczykowanie bo wieczorem siostra przychodzi po zamówienia.

a u nas nici z wyjscia do przychodni...Olka marudzila, zasypiala, miala wypieki od rana ale dopiero przed chwilka sprawdzilam temperaturke no i podwyzszona ma...nie chce jej w taka pogode targac do miasta...mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie..poobserwuje ja troche i jak do 15 nic sie nie zmieni to pojdziemy na dyzur, poki co zapodalam czopka i jest lepiej.
no ale rehabilitacje bede musiala w tym miesiacu, tzn przez nastepny miesiac pociagnac prywatnie...no nic 200zl jakos chyba wygospodaruje...

uciekam do mojego szkraba bo juz mnie wola:)

Witam serdecznie:) Właśnie znalazłam ten wątek i nie wiem czy mogę się do Was dołączyć bo widzę że tu już zgrana grupa !Ale jeśli mnie przyjmiecie będzie mi bardzo miło :)
Mam dwóch synków Pawełka i Adasia który właśnie urodził się 22 kwietnia 2010 :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia :)

Necia, witaj! Jasne, ze mozesz dolaczyc :-) Odzywaj sie czesto ;-)

Maonka, co z tego, ze widoki piekne, skoro dla mnie wieje nuda (znaczy film) i chocbym nie wiem jak sie spinala, nie dam rady... :-D

Annaoj kce, ja nawet marchewkowego nie rusze. fuj, obrzydlistwo. A marchewe uwielbiam.

dziendoberek.

judysiu a moglabym zlozyc u Ciebie zamowienie? Cos w brazie, rudym... naszyjnik i bronsoletka i kolczyki? potrzebuje cos dla mamy-bedzie super prezent:)

A ja dizs mam wolne, M jeszcze nie ma, dopiero poznym popoludniem mam cos do zaltwienia(body space:D) wiec sie zaraz biore za sprzatanie tylko bb musialam nadrobic choc troszke:)

milego dnia laski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry