reklama

Kwietniówki 2010!!!

jazdę bez trzymanki mam... dzieciaki praktycznie po 5 h od podania ibumu mają po 39 st gorączki :no: ja dalej osłabiona :no: :no: cała nasza trójca ma gypę :wściekła/y: dzieciaki leki poprzepisywane na kontrole we wtorek mamy iść a doraźnie zbijać czopkami... dobrze że mąż mógł urwać sie z delegacji i do nas wrócić i jest już w domu. Lekarz wypisał mi dla A. opiekę na chore dzieci :-D uwielbiam tego pediatrę :tak: bo i dzieciaki sie go nie boją i facet jest konkretny wyjaśni wszystko jak krowie na miedzy i maści mi na odparzenie dupci M. przepisał takie fajne robione (bo przy tej chorobie M. aż ranki ma na tyłeczku :-()
dobra spadam odezwe sie jak będę mogła

reklama
Witam
Co za senny dzień. Dziś miałam pod opieką moją chrześnicę 2,5 latkę, co za jazda z dwójką takich szkrabów. Ogromny szacun dla podwójnych mam z taką małą różnicą :-) Umęczona jestem strasznie.
Pogoda pod psem, ale chociaż nie pada. Jutro miałam myć okna, ale będzie padać, więc nic z tego nie wyjdzie. Mam nadzieję, że zdążę ogarnąć wszystko do roczku.

Marta super, że pismo coś pomogło. Dobrze, że to nagłośniłaś.
Zdrówka dla Was i dzieciaczków

Widzę że choróbska też Was prześladują ! Co za pogoda my też ciągle coś na początku marca cała nasza czwórka była chora na zapalenie oskrzeli a teraz znowu coś się zaczyna! Tak mi szkoda dzieciaczków :(
Pozdrawiam Was i życzę zdrówka :) i jeszcze raz dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona:)
Podczytuję sobie ten wątek dzięki temu choć troszkę Was poznam :))

Necia- witam i ja :-D Razem raźniej :-) Więc pisz.
Agnieszka- no to masz w chacie szpital... biedne chłopaczki... tzn. Ciebie mi też szkoda :-) ZDRÓWECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Necia- witaj :)

Czesc Dziewczyny :)

"alt"mi sie popsol i polskich znakow nie mam...grrr...cos mi sie ten lapek sypie...
Musze kolejnego torta robic..ale mi sie nie chce tych drugich urodzin dal kochanej tesciowej wyprawiac...coz...taki lajf...
poza tym dostalam @ i wszystko mnie drazni wiec siedze cicho w kacie.,..

Agusia-zdrowiejcie szybko! alez Was dopadlo chorobsko straszne...

Judysia-dobrze ze juz lepiej- ucaluj Zosie od cioci :)

Mamusie jakbym nie znalazla czasu to milego weekendu :)

Właśnie sobie smsuję z dziewczyną z sali ze szpitala i wspominamy wydarzenia sprzed roku :-) Nasze dzieci widziały się w 6 miesiącu, więc czas, żeby znowu się spotkały. :-)

reklama
jeju dziewczyny ja patrze przez okno i oczom nie wierze...u nas pada SNIEG!!!!
no szok normalnie...

Maonka ja tez mialam w planach okna jutro ale znowu musze odlozyc....juz trzecia sobote tak mam hehe:) ale co sie odwlecze to nie uciecze:)

Olka po poludniu juz byla soba, teraz spi, troche poplakuje przez sen ale najwazniejsze ze nie ma temperatury.

jutro mam w planach kupic malej spacerowke, mam nadzieje ze mi nie wykupili jej w sklepie bo nie bedzie mi sie chcialo do Olsztyna jezdzic...

Judysiu buziaki dla Zosi!
Agnieszka wspolczuje...i zycze duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka dla Was wszystkich!

poczytam reszte watkow i spac:)
dobrej nocki laseczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry