reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mam coś dla fanek horrorów, szczególnie dla Kici :-) Musicie dobrze poszukać

a coś więcej powiesz?? :-)

ja za tydzień idę na Rytuał :-D z Antony Hopkinsem :-D wchodzi 01/04 do kin

marta od poniedziałku dopiero ma się troszkę polepszyć pogoda

kittek - dzięki... przyda się i to bardzo... :eek:

mamusiu no to gratuluję pierwszych kroczków SUPER

poległam na maxa... popołudniu już mnie coś chwytało mocniej... leki nie pomagały... pomyślałam, wypoce się i będzie git... tia... obudziłam się z podwyższoną temperaturą, o godzinie 6 rano już dzwoniłam na infolinie LUX MED umówić się na wizytę... o 8 byłam już w gabinecie... no i mam mase lekarstw...
Mam poważny stan zapalny gardła, do tego sączy mi się ropa... :eek: :szok: pani doktor, nie lubi dawać antybiotyków, więc dała mi jakiś lek troszkę słabszy od antybiotyku - chemioterapeutyk.. pierwszy raz słyszałam taką nazwę :eek: jeden z leków, który dostałam ma tyle działań ubocznych i niepożądanych, że pierwszy raz w życiu widziałam taką długą listę... w każdym razie czuje się na maxa źle... ledwo mówię, ledwo przełykam, ledwo robię cokolwiek :eek: a miałam do szkoły iść... jak zwykle weekend przechoruję a w pon do pracy... to się nazywa złośliwość losu...

reklama
Good morning
co to ma byc za oknem?? wiosna od dobrych kilku dni a tu śnieg za oknem...bleee i zaledwie 2 stopnie
I podobnie jak wiekszosc mycie okien musialam odłozyc:/za to posprzatalam cala reszte i poprasowalam bo mój 11 miesieczniaczek śpi od 9 :)Jak wstanie to oddelegowuje go do moich rodziców i jedziemy z Pioterem na zakupy do naszego nowego M....FARBY, KARNISZE, KAFLE ITP.....
Moze i mi cos w tym szaleństwie skapnie- np jakies nowe obuwie czy cóś

Gratki dla Natalki za pierwsze kroczki, ja wczoraj wbilam sie w szok jak zobaczylam jak Antonio dorwal sie do swojego jezdzika i zaczałą ładnie maszerowac- zrobilo to na mnie ddduużo większe wrażenie niż jego spacerki przy sofie czy stoliku:)kochany mój
Judysiu- ucałuj Zosie
Aga- a Wy szybko zdrowiejcie
Kici- ty tez sie szyyybciutko kuruj:)

Witam

Chyba większość dziewczyn nastawiła się na mycie okien dzisiaj :-) A tu pogoda spłatała nam psikusa. Jak w większości polski u mnie też sypie śnieg.
mam nadzieje ze do 9 kwietnia zdarze, bo wtedy robimy roczek Boryska:-)
Ty do 9, a ja muszę zdążyć na 2 kwietnia
Od dziś mam męża w domu przez tydzień. Ostatni dzwonek na urlop ojcowski już był. Dlatego pewnie w tym tygodniu będę rzadziej na BB. Jutro idziemy na urodziny szwagra.

Kici zdrówka
Kamisia Oj, takie zakupy cieszą do własnego M

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio. Przepraszam, że mnie tak długo nie było (pewnie i tak nikt nie zauważył), ale tydzień taki, że czasem nie wiedziałam jak się nazywam i jaki dzień tygodnia. Zośka wstawała sobie koło 5, w dzień spała tylko do południa jak była u babci, jak ją odbierałam po pracy to do wieczora już tylko przy "mojej nodze". Raz udało mi się zajrzeć na chwilę na bb ale nawet jednego dnia nie poczytałam już nie mówiąc o napisaniu czegokolwiek a mała gwiazda już wrzask bo mama na chwilę oddaliła się na 3 kroki. I tym sposobem mam 16 stron do nadrobienia na tym wątku.

Doberek...
o matko nawet siły nie mam nadrabiać...ledwo ostatnie posty dałam radę przeczytać... nawet nie wiem co u was :no: :zawstydzona/y: i co z Gosieńką...
Dzieciaki wczoraj wieczorem jeszcze po 39 st. J. dałam czopek i po godzinie jeszcze ibum i ... o dziwo w koncu coś podziałało ! W nocy już miał tylko 38,3 i to po 8 godzinach od podania ibumu. Za to M. aż telepało z temperatury... 39,4... dałam tylko ibum bo biedny ma tak tyłek odpażony i poraniony że nawet nie ryzykowałam mu wciskać nic do dupci... na szczęście od rana mają max. 38.3 st.
za to ja znowu czuje sie jak z krzyża zdjęta, kaszlę coraz bardziej, słaba jestem a na domiar złego jak walnęłam się w kolano to go zginać nie moge...
ide sie kimnąć bo M. w końcu śpi a J. okupuje z tatą drugi komp....

Agnieszka, Kici -zdrowka!!!
Kot-kot ja wlasnie o Tobie wczoraj myslalam, dawno Cie nie bylo:) franekkimono tez gdzies ostatnio zaginela:)
Wronka w takim razie Borysek, Ola Aniamowa i moja beda razem swietowac:)

my rano zakupilismy wozek, za chwile ruszamy na jazde probna:) B wraca wiec dzis juz pewnie nie zajrze, jutro pewnie tez gdzies wybedziemy:)

milego weekendu!

o Matko :szok: maonka...dopiero jak mnie zacytowalas zauważyłam jakiego byka strzeliłam ....wstyd....:zawstydzona/y:

No i faktycznie....ja mam troszkę więcej czasu heheheh:tak:

reklama
Witam:-)
U nas też szaro, bez słońca, dobrze że nie pada..
Nocka u nas cudowna, Lenkę ok. północy na śpiocha dokarmiłam troszeczkę i spała aż do 6.45 bez pobudki:happy2:

mamusiu - gratuluję pierwszych kroczków!! Ja się doczekać nie mogę, kiedy Lenka zacznie je stawiać:-)

Kici, Agnieszka - zdrówka!!

U nas sobotnio i leniwie.. Pranie tylko zrobiłam i umyłam naczynia. Zaraz do warzywniaka po młode warzywka skoczę, trochę wiosny do domu przyniosę;-) A po obiadku rodzinny spacerek planujemy.
Miłego weekendu!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry