Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kici, agnieszka zdrówka!
u nas też snieg, a już miałam nadzieję ze wiosna będzie na całego...
,
cały weekend siedzę sama z 2 i już mam tak dość że chyba coś mnie trafi:-(
a ja patrze na ten Twoj post, i patrze, i sie zastanawiam, czy to jakas nowa forma jak "&-trzymanie kciukow" czy co hahahasorki za te znaki...to synus:-)
witami zaraz zmykam Natalke do babci odwieźć a sama do szkoły ehhh muszę wkońcu zacząć pisać pracę bo będzie kiepsko
miłego dnia dziewczynki
ps. moja córka potrafi sama przejść kilka krokówcóż za radość w domu nastała
)
Witam sobotnio. Przepraszam, że mnie tak długo nie było (pewnie i tak nikt nie zauważył), ale tydzień taki, że czasem nie wiedziałam jak się nazywam i jaki dzień tygodnia. Zośka wstawała sobie koło 5, w dzień spała tylko do południa jak była u babci, jak ją odbierałam po pracy to do wieczora już tylko przy "mojej nodze". Raz udało mi się zajrzeć na chwilę na bb ale nawet jednego dnia nie poczytałam już nie mówiąc o napisaniu czegokolwiek a mała gwiazda już wrzask bo mama na chwilę oddaliła się na 3 kroki. I tym sposobem mam 16 stron do nadrobienia na tym wątku.

Teraz już grzecznie lula, a my aby nie zazdrościć annieoj kce otwieramy winko i robimy sałatkę;-)