e.salamandra
Mama pełną parą
Dobry Wieczor!
Agnieszka zdrowiejcie jak najszybciej! Mareczkowi bardzo wspolczuje, biedactwo :-(
necia -witaj!
Marta - u nas też biało
wygląda na to, że polnocna Polske zasypalo
ella - mi Adas wydlubal alt i tez bez Polskich jade :-) Czasem uda sie wcisnac, ale szczerze tak o wiele szybciej sie pisze :-) niektorych slow czasami ciezko zrozumiec, ale jak sie czyta w jednym ciagu to intuicyjne slowo sie dopiera odpowiednie.
oki...czytam reszte postow :-)
Agnieszka zdrowiejcie jak najszybciej! Mareczkowi bardzo wspolczuje, biedactwo :-(
necia -witaj!
Marta - u nas też biało
wygląda na to, że polnocna Polske zasypaloella - mi Adas wydlubal alt i tez bez Polskich jade :-) Czasem uda sie wcisnac, ale szczerze tak o wiele szybciej sie pisze :-) niektorych slow czasami ciezko zrozumiec, ale jak sie czyta w jednym ciagu to intuicyjne slowo sie dopiera odpowiednie.
oki...czytam reszte postow :-)

, a mialobyc juz tak pieknie. No i oczywiscie podobnie jak Wy mycie okien musialam przelozyc. W zasazdzie to i tak cięzko by bylo bo sama z dziecmi jestem. T ma targi przez weekend, wiec chyba ciezko by mi bylo jednak te okna umyc. No coz, mam nadzieje ze do 9 kwietnia zdarze, bo wtedy robimy roczek Boryska:-)