reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobry Wieczor!

Agnieszka zdrowiejcie jak najszybciej! Mareczkowi bardzo wspolczuje, biedactwo :-(
necia -witaj!
Marta - u nas też biało:wściekła/y: wygląda na to, że polnocna Polske zasypalo
ella - mi Adas wydlubal alt i tez bez Polskich jade :-) Czasem uda sie wcisnac, ale szczerze tak o wiele szybciej sie pisze :-) niektorych slow czasami ciezko zrozumiec, ale jak sie czyta w jednym ciagu to intuicyjne slowo sie dopiera odpowiednie.

oki...czytam reszte postow :-)

reklama
shit!!! Skasował mi się cały post
kurde ponad godzinę go pisałam i net siadł jak go chciałam wysłać!

aż się rozryczałam bo ostatnio mnie wszystko drażni! Tak samo jak ciebie Ellla!

o filmach się rozpisałam,ale nie dam rady znów kilkunastu filmów opisywać. Generalnie z ostatnich polecam TURYSTĘ, INCEPCJĘ I DEAR JOHN, CZARNY ŁABĘDŹ jak dla mnie to chory film.
W telegraficznym skrócie:

Gosiek i Katik nie kuście pogodą bo się wam zwalimy na głowę!!!
Aga zdrówka dla was!!!
Necia witamy! Pisz częściej to nas poznasz.
Kici zdrówka dla ciebie również!
Judysia ucałuj od nas Zosieńkę :)

Przekazałam Gosieńce,że trzymałyście kciukasy i prosiła aby przekazać,że bardzo jej miło!

Wszystkie was cieplutko pozdrawiam!

W Olsztynie też biało co z tą pogodą się dzieje wariactwo jakieś :)
Marta z tymi oknami to tak jak ja :) też już kilka razy się przymierzałam do mycia ale zawsze coś :)
U mnie właśnie sąsiedzi dają o sobie znać i głośno się zachowują mam dość i siedzę jak na szpilkach żeby tylko Adasia nie obudzili :(
Życzę wszystkim zdrówka i dobrej nocki :-)

witami zaraz zmykam Natalke do babci odwieźć a sama do szkoły ehhh muszę wkońcu zacząć pisać pracę bo będzie kiepsko
miłego dnia dziewczynki

ps. moja córka potrafi sama przejść kilka kroków :D cóż za radość w domu nastała :))

Witamy i my

A już za miesiąc roczek :-)
Ehh pogoda nie napawa optymizmem, brrr ja chce wiosne, a w aucie letnie opony bośmy się pośpieszyli bo nam zimowe zdechy noi dzisiaj będziemy tak jeździli.

Odezwe się na wieczór
Miłego dnia, do popołudnia

A noi necia Witamy :-)

ps. moja córka potrafi sama przejść kilka kroków :D cóż za radość w domu nastała :))
Brawa dla córeczki to są niezapomniane chwile :))
Witam:) U nas za to słoneczko świeci i od razu samopoczucie lepsze:) Życzę Wszystkim Kwietnióweczkom takiego słoneczka :-) Buziaki dla Waszych Skarbów :-) mój mi właśnie śpiewa po swojemu :))) i uśmiecha się tymi trzema swoimi zębolami :-D

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Wczoraj wcześniej poszlam spac bo bylam zmeczona i jakiez bylo moje zdziwienie jak zobaczylam dzisiaj snieg za oknem :szok:, a mialobyc juz tak pieknie. No i oczywiscie podobnie jak Wy mycie okien musialam przelozyc. W zasazdzie to i tak cięzko by bylo bo sama z dziecmi jestem. T ma targi przez weekend, wiec chyba ciezko by mi bylo jednak te okna umyc. No coz, mam nadzieje ze do 9 kwietnia zdarze, bo wtedy robimy roczek Boryska:-)

Agnieszka....to się porobiło...zdrówka dla chłopaków i siły i zdrówka dla Ciebie:-0

Judysiu, super ,że z Tobą juz lepiej, pozdrowionka dla Zosiaczka:-)

Necia...witaj serdecznie, pisz, pisz a napewno szybko Nas poznasz:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry