reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej siedze wlasnie na 7-godzinnym wykladzie z czynnikow szkodliwych i umieram z nudow.
U Natalki poprawy nie zauwazam biedulka nadal ma okropny kaszel , humor wisielczy i do tego rano skarzyla sie ze boli ja brzuszek :( a ja musze do 16 tkwic w szkole
Mam nadzieje ze jutro uda mi sie was nadrobic
Papa :p

reklama
Hej kobietki...witam się nie przytomna.Goście u nas siedzieli do 1 w nocy ale było super....Niestety dziś nie jest super bo Antolek wstał o 6 a ja ledwo na oczy widze więc korzystajac z okazji że śpi idę się przekimać
Miłęj niedzieli:)

Hej dziewczyny,
nie pisałam ostatnio, bo rozłożyło mnie kompletnie i praktycznie od piątku spałam;)
Byłam u lekarza, zapisała mi antybiotyk, ale powiedziała, że w pierwszym trymestrze, to ryzykowne. Nie wzięłam, postanowiłam sama zwalczyć choróbsko. Dziś mi lepiej, ale zdrowa to ja jeszcze nie jestem.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, szczególnie dla Natalki!

Witam,
my dziś mamy niedzielę bez netu, więc jestem tylko na chwilkę.
Lenka dokazywała z nocy, często się budziła a o 5:00 wstała na dobre:baffled: Dobrze, że ponownie padła po 7:00 i prawie do 11:00 pospaliśmy.

kamisia - widzę, że i u Was nocka kiepska. Współczuję..

mamusiu - oby 16:00 szybko nadeszła;-) Przytulaski dla Natalci i duuuuuuuużo zdrówka.

gosienko - cieszę się, że jabłuszka się przydadzą.

Do kina nie poszliśmy, bo seans był na 10:30.
Lenka znów z torbą do nas przyszła i do klubu maluszka chciała iść:-D
Teraz siedzi i wcina parówki robiąc przy tym słodkie "mniam mniam":happy2:
uciekam, bo mój netowy czas na dziś się kończy;-)

Miłej niedzieli!

Witam niedzielnie

Dzieciaki pozwoliły nam się wyspać więc buziaki rano dostały:tak:
Śnieg za oknem pada co oznacza że sanki trzeba wyciągnąć dla Helenki a chłopaki mają jabłuszka do zjeżdżania dzięki cioci Elvie - przesyłamy buziaki :-)

Zielona trzymam kciuki aby ta zmiana nie była czymś poważnym i w poniedziałek uda ci się to usunąć.

Elvie biedna Lenka , mam nadzieję że szybciutko opanujecie sytuację.Co do kina to twoja Lenka spokojniejsza bo moja Helenka to może z 2 min by wysiedziała :-D

Kittek Helenka przesyła Majeczce w kopercie zestaw spanie + apetyt :tak: Ciekawe jak wstałaś dzisiaj babucho chyba oczy na zapałki miałaś ;-)

Aniam ruszaj tyłek na ten basen ale już :tak::-D

Isabela wielkie gratulacje zdolniacho :tak: Teraz wracaj do zdrowia no i do nas na forum :-)

Marta mam nadzieję że dzisiaj humor masz lepszy, buziaki.

Nata super że Juleczka czuje się lepiej:tak:

Kamisia jak tam spotkanko udane?

Idę rosołek gotować bo jak wrócimy z sanek to trzeba coś cieplutkiego wszamać.
Miłej niedzieli kochane:-)

Gosieńka - na basenie nie byłam pojechałam na zakupy :-p:-p

Dziś cieplej -13:wściekła/y:

Elvie nam na to drapanie pomaga taki krem Kermuren, dostalam od pediatry kiedyś teraz odkopalam i jest poprawa.

U nas ciagle -20, nie wiem jak z cwiczeniami zrobic w tygodniu... Ola od rana marudzi, podpada mi cos...

Gosienko humor dalej do bani, od piatku ciagle mi wszystko nie tak sie uklada ..:(

Uciekam na obiad
Milej niedzieli!

kiedy ja pospie? Wskoczylam do lozka o 23, a o 5 Konstancja zarzadzila pobudke. I jakby tego bylo malo, co chwila w nocy sie budzila. NAwet zasnelam w jej lozeczki i mnie na domiar zlego polamalo.
Znamie boli tak, ze nawet podnoszenie brwi laczy sie z bolem...

Hejo
Na poczatku życze wszystkim zdrówka, tym małym i dużym.
Izabell- gratki za sesję
Zielona- ja również czekam na ksiązkę z autografem.
Annaoj kce- fajnego masz i pomysłowego synka.
Sonia- widze ze nie tylko ja czasem biore sie za zagniatanie swojego makaronu, ja jak juz to robie go wiecej,zasuszam, kroje i w torębkę papierowa na zaśke . wtedy łatwo dodaje do Kacperkowej zupki.(dobrze ze mnie mama tego nauczyła):-)

Fajnie ze macie za soba spotkania udane wekendowe. My dzis tylko na godz wyskoczylismy do znajpmych, co by Kacper pobawił sie z 4 letnia dziewczynką.Teraz kima wycieńczony.K ogląda fim(mały tak mówi), a ja hmmm na bb :)

reklama
Hej siedze wlasnie na 7-godzinnym wykladzie z czynnikow szkodliwych i umieram z nudow.
U Natalki poprawy nie zauwazam biedulka nadal ma okropny kaszel , humor wisielczy i do tego rano skarzyla sie ze boli ja brzuszek :( a ja musze do 16 tkwic w szkole
Mam nadzieje ze jutro uda mi sie was nadrobic
Papa :p

matko, zgłupieli...7 godzinny wykład? Mamusia, współczuję.....

Hej dziewczyny,
nie pisałam ostatnio, bo rozłożyło mnie kompletnie i praktycznie od piątku spałam;)
Byłam u lekarza, zapisała mi antybiotyk, ale powiedziała, że w pierwszym trymestrze, to ryzykowne. Nie wzięłam, postanowiłam sama zwalczyć choróbsko. Dziś mi lepiej, ale zdrowa to ja jeszcze nie jestem.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, szczególnie dla Natalki!

Gosia
, kuruj się !

kiedy ja pospie? Wskoczylam do lozka o 23, a o 5 Konstancja zarzadzila pobudke. I jakby tego bylo malo, co chwila w nocy sie budzila. NAwet zasnelam w jej lozeczki i mnie na domiar zlego polamalo.
Znamie boli tak, ze nawet podnoszenie brwi laczy sie z bolem...

Zielona
, niedobrze z tym znamionem, śmigaj do lekarza...a to na pewno znamię ?

my wróćiliśmy od Teściówki, trochę chałupkę ogarniam, muszę jeszcze lodówkę dopełnić, bo oprócz światła i jourtów (przysmak tatusia i H), to niewiele tam jest :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry