elvie3
Fanka BB :)
Witam:-)
Wynegocjowałam godzinę rano i godzinę wieczorem, ale tylko w niedzielę, bo M. dzisiaj www musi skończyć.
mamusiu - zdrówka dla Natalki! Jak Wam noc minęła?
annaoj kce - pomysł z bratem na urodziny boski
Moja Lenka właśnie brata na urodziny dostanie:-)
Madzia jednak nie żyje:-( Bidulka:-(
[*] dla Niej..
Moja Lenka rano do swojej torby spakowała lalkę i soczek w kartoniku i do nas do łóżka przyszła, bo przecież ona idzie do klubu maluszka
Musiałam jej długo i wielokrotnie tłumaczyć, że dzisiaj klub zamknięty, ale nie dawała za wygraną i w drzwi waliła;-)
Lecę, bo coś śmierdzi w powietrzu
Trzeba smroda przebrać i idziemy do pasażu,bo dzisiaj odbieram mój nowy telefon
Miłej soboty!
Wynegocjowałam godzinę rano i godzinę wieczorem, ale tylko w niedzielę, bo M. dzisiaj www musi skończyć.
mamusiu - zdrówka dla Natalki! Jak Wam noc minęła?
annaoj kce - pomysł z bratem na urodziny boski
Moja Lenka właśnie brata na urodziny dostanie:-)Madzia jednak nie żyje:-( Bidulka:-(
[*] dla Niej..
Moja Lenka rano do swojej torby spakowała lalkę i soczek w kartoniku i do nas do łóżka przyszła, bo przecież ona idzie do klubu maluszka

Musiałam jej długo i wielokrotnie tłumaczyć, że dzisiaj klub zamknięty, ale nie dawała za wygraną i w drzwi waliła;-)Lecę, bo coś śmierdzi w powietrzu
Trzeba smroda przebrać i idziemy do pasażu,bo dzisiaj odbieram mój nowy telefon
Miłej soboty!

nie mogę liczyć na prawie żadną pomoc z jego strony przez to, że jest gościem w domu.
Moje dzieci do szkoły rano to trzeba budzić i budzić ale w sobotę to wstają bez problemu