reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kamisia, to ladnie :tak: Kostka mowi kilka slowek i to w dodatku bardzo prostych. Te 2 hiszpanskie mnie wyjatkowo zaskoczyly, bo ona i owszem rozumie po polsku i hiszpansku wszystko oraz troche po angielsku, ale do tej pory wszystkie te jej minislowka byly po polsku.

Mloda wreszcie zasnela. Zbliza sie 14ta, a ona od 11ej marudzila, ze spiaca... Oczka ma szkliste, kicha i cos sie z noska saczy - pewnie sie rozchoruje. Wszystko przez te zmiany i roznice temperatur... W domu zimno jak w psiarni, na dworze zar z nieba sie leje. Nawet na spacer przy takich roznicach nie mozemy wyjsc, bo to istny szok termiczny bylby...

No to Kostka już spragniona i głodna nie będzie, w razie potrzeby pokaże to i tamto;-)

Antoś językowo szaleje.

Moja pchła mówi dużo, ale w nieokreślonym języku:-D

Pospałam 1h a teraz idziemy już Lenkę kąpać i ululać do snu. Myślałam, że wypocznę a tymczasem oczy mi się same zamykają i tylko czekam by znów do wyrka wskoczyć.

Witam wieczorkiem

Helenka śpi a chłopcy mają z tatusiem męski wieczór i oglądają Garfielda:tak: Zaliczyłam ćwiczenia i padam na twarz ale czego nie robi się aby mieć kilka centymetrów mniej tu i ówdzie;-)

Zielona Kostka to mała poliglotka jest :tak: zdrówka dla niej oby nic większego się nie przyplątało.

Kamisia mam nadzieję że Antolkowi wróci apetyt i kupa się pojawi, no i może on taki marudny przez ten katar. Super musi brzmieć Kamisia jak mówi:-)

Elvie ty jak jesteś zmęczona to wskakuj do wyrka i lulu :tak:

Kittek ciesz się córeczką i prześlij jej buziaki od Mateuszka :-)

Magda udanej imprezki i niech wam to auto odpali :tak:

Ella super masz męża widać że cię bardzo wspiera .

Filonka ty pstryknij fotkę jak mały śpi z tym pączkiem:-)

Nata super że Julka już lepiej się czuje.

Mamusia jak tam po wizycie u lekarza?

Agnieszka dlatego ja zawsze prasuję wieczorem bo w dzień to też Helenka ciągle chce się przytulać a ja nie znoszę prasować na raty ;-)

Marcycha my od dwóch dni nie byliśmy na spacerku bo ten zimny wiatr jest nie do zniesienia , mam nadzieję że od poniedziałku będzie mniejszy mróz bo Helenka w domu dostaje kota :tak:

Miłego wieczorku

czytam te moje stare posty i doszlam juz do akcji porodowej. Skurczy, ktore pojawialy sie i znikaly, wod, ktore wyparowaly i do momentu jak Konstancja sie urodzila. Wzruszylam sie ogromnie....

Joł
Poczytałam , ale oczy mi się same zamykają .
Wiec kurcze nie pamiętam co miałam komu napisać :-D
Elvie fajny kawałek :tak:

Idę w kimę i się wygrzać . W pracy zimno jak w psiarni , niech ten mrozik się już skończy .
W przyszłym tygodniu ma być cieplej , ale za to ma sypać biały syf . Jak nie urok to ...

Ja posty Zielonej też będę przeglądała , ale dziś to bym chyba padła dziobem w monitor .

SZymek dziś miał występ z okazji dnia babci . Pięknie śpiewał piosenki . O Olki jutro miał być bal karnawałowy , ale odwołali bo zimno i ludziom nie chce się przyjechać . Ja zresztą tez powiedziałam że nas nie będzie

reklama
Hej dziewczyny, wpadam się zameldować i uciekam, mam sporo pracy przy nowych aukcjach, jeszcze pewnie ze 3-4 dni mi zejdzie. Ale to dobrze, bo im większy wybór tym lepiej.
Zdrówka dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry