Ella1
Fanka BB :)
Też jestem w szoku jak przeczytałam dzis o Madzi 
biedna mała...
(*)
Co też tej matce przyszło do głowy żeby taka akcje wymysleć... Prawie identyczna sytuacja była jakiś czas temu w stanach gdzie cale stany szukalła dziewczynki i tez okazalo sie ze tez wine ponosila matka i wymyslila porwanie...masakra...
U mnie za to pozytywna iskierka bo wczoraj pełna strachu odwazylam sie zrobic badanie na cholerna cytomegalię, której wcześniej nie przechodziłam i była mozliwośc że jeżeli na nią zachorowałąm pzypadkiem w ostatnim połroczu to to cholerstwo zabiło moje maleństwo. Oczywiście sama na to wpadłam bo żaden lekarz nie zlecił nic bo po co. Denerwowałam się strasznie bo jesli tak by było to oznaczloby ze nie moge zajsc w ciaze przez jakis rok-poltorej bo kazda kończyłaby sie tak samo. Na szczęście okaząło się że nadal tego cholerstwa w sobie nie mam wiec przynajmniej to nie stoi nam na drodze żeby za 3 m-ce próbować
Bogu dzieki ze M ma dostęp do wyników 24 na dobe wiec wiedziałam juz wieczorem
M zabrał mnie tez do kina więc trochę sie rozerwałam. Bardzo mi to pomogło i mam się lepiej zdecydowanie. Po prostu mam nadzieje przeczekać te 3 miesiące i wierze że sie uda i bedzie dobrze;-)
Miłego dnia i nie zamarznięcia bo zimnica koszmarna!

biedna mała...
(*)Co też tej matce przyszło do głowy żeby taka akcje wymysleć... Prawie identyczna sytuacja była jakiś czas temu w stanach gdzie cale stany szukalła dziewczynki i tez okazalo sie ze tez wine ponosila matka i wymyslila porwanie...masakra...
U mnie za to pozytywna iskierka bo wczoraj pełna strachu odwazylam sie zrobic badanie na cholerna cytomegalię, której wcześniej nie przechodziłam i była mozliwośc że jeżeli na nią zachorowałąm pzypadkiem w ostatnim połroczu to to cholerstwo zabiło moje maleństwo. Oczywiście sama na to wpadłam bo żaden lekarz nie zlecił nic bo po co. Denerwowałam się strasznie bo jesli tak by było to oznaczloby ze nie moge zajsc w ciaze przez jakis rok-poltorej bo kazda kończyłaby sie tak samo. Na szczęście okaząło się że nadal tego cholerstwa w sobie nie mam wiec przynajmniej to nie stoi nam na drodze żeby za 3 m-ce próbować
Bogu dzieki ze M ma dostęp do wyników 24 na dobe wiec wiedziałam juz wieczorem
M zabrał mnie tez do kina więc trochę sie rozerwałam. Bardzo mi to pomogło i mam się lepiej zdecydowanie. Po prostu mam nadzieje przeczekać te 3 miesiące i wierze że sie uda i bedzie dobrze;-)
Miłego dnia i nie zamarznięcia bo zimnica koszmarna!