reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się z bieguna zimna - u mnie -26
jakaś masakra - samochody zamarzają :(

[*] biedna Madzia - wiecie ale ja miałam takie przeczucie, że coś się stało a porwanie było upozorowane.

Elvie - Julka uwielbia te wszystkie koniki, samoloty, samochody - nie mozna iść do centrum handlowego, żeby nie zutylizować 2zł kilkakrotnie :)

reklama
dzień dobry z syberi -29'C brrrrr

jestem w szoku... Madziu (*)

zielona chętnie przeczytam Twoją książkę , mam nadzieję że będziemy pierwszymi recenzentkami ;-)

Hej

U mnie -24

Madziu
[*], kurcze cos czułam ,że matka moze byc w to zamieszana......straszne

zielona....wlaśnie chyba w sobotę 11 lutego o 20 (o ile sie nie myle, ale w jakas sobote napewno), bedzie "Biala Masajka"

ech spadam na kawke....miłego dnia

hejka
siedzę sobie w pracy i mimo, że klima hula na full jest mi zimno, co to będzie w poniedziałek:szok:, chyba się spóźnie z premedytacją;-)
Mój B ma dzisiaj imieniny więc mamy na wiczór plany poświętować we dwójkę:-), a jutro goście chyba wpadną i mamy sushi w planach, już się doczekać nie mogę.
Co do krwi pępowinowej ja skorzystałam z banku, nie żałuję, bo medycyna idzie do przodu, ale mam nadzieje, że nigdy nam się nie przyda. Jak teraz korzystaliśmy z usług banku to się dowiedziałam, że można oddać krew bezpłatnie, wtedy ona w takim ogólnodostępnym banku jest, nie wiedziałam, bo jak rodziłam Igora nie było nas stać na bank i wtedy na pewno oddalibyśmy do takiego ogólnego banku.
Zielona nie moge się doczekać książki, może to jest pomysł na Twój pobyt w PL.
Anna jakbym nie pracowała to już bym nie raz Ci się tam na głowę zwaliła :-D
Jak SZymek się urodził to tak z J jeździłam i odwiedziałam koleżanki z BB . także z września większość znam osobiście , w bielsku tez mam koleżankę u której byłam ze trzy razy
to jak Ci się juz biznes na całego rozkręci to wpadnij koniecznie.

Ja przyznam, że jeszcze wierzę, ża Madzia żyje i że matka ją po prostu sprzedała, może to brutalne, ale póki nie znajdą ciałka będę się trzymała tej wersji.
spdama pracować

Elvie ciała nadal nie znaleziono .

Ja nie wiem co bym tej matce zrobiła . cały kraj zaangażowany , kupę kasy na policję która szukała , pieniądze od ludzi prywatnych na nagrodę .
A teraz zrobią z babki świrniętą i za nic nie odpowie .

Zielona możesz jakoś wyselekcjonować swoje posty z danego wątku łatwiej by Ci było szukać . Wkleić to do worda i pokasować co trzeba . te posty z opisami ładnie widać na tle reszty

Witam
Nie odzywałam sie bo weny brak, ostatnie wydarzenia mnie przytłoczyły
Ella trzymaj sie kochana
Misiu
[*]
Madziu
[*]
Męża mam w domu od piątku i lenimy sie całe dnie:-). Bączki narazie zdrowe. W poniedziałek zrobiłam podejście do pożegnania z pampkiem, no i moja królewna nic nie kuma, w ciągu 7 h zsikała sie tylko 10 razy
:-D
Chorowitkom życze szybkiego powrotu do zdrówka.
Aniez dobrze że wróciłaś:tak:
Zielona ja równiez czekam na książkę bo naprawdę super sie Ciebie czyta
Lecę budzić mego pierworodnego i szykujemy sie do szkoły.
Wpadnę później

Witamy się

Kurcze ja też mam nadzieję że Madzia żyje, nie ma ciała to jest nadzieja.

Zielona ja też czekam na twoją książkę :tak: Co do Białej Masajki to o ile dobrze pamiętam to autorka napisała też drugą część " Powrót białej Masajki"

Sonia ciesz się małżem w domku :tak:

Anna najlepszego dla męża z okazji imienin :-)

Mamusia -29 :szok: nie zazdroszczę , jak tam Natalka się czuje?

Nata dzisiaj ciocia się nie pomyli i pyta o zdrówko Julki ?

Aniam ty to w takie mrozy to pewnie z farelką własną chodzisz ;-)

Wronka miłego kawkowania :-)

Kittek zdrówka kochana, czekamy na ciebie w weekend :tak:

Nie wiem jaka temperatura jest u nas ale kaloryfery grzeją jak szalone w sumie to dobrze bo ja zmarzluch jestem straszny.

Miłego dnia babeczki

Dobrrrrryy
zimno, zimno :no: M zmierzły, ja nie wyspana bo od 2 tygodni M. noc w noc robi 2-3 godzinne harce :no: i nie moge go tego oduczyć...
Ide do marudy.

(*) dla Madzi z Sosnowca... biedna mała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry