reklama

Kwietniówki 2010!!!

Monia, nie wiem jak to nazwac. Mam to od zawsze. Kiedys to byl pieprzyk - taki o srednicy 4mm, lekko wypukly. W grudniu troche bardziej sie uwypuklil a teraz to juz jak druga glowa wyglada... Mam pelno tego talatajstwa. Rok temu usunelam 3, z ktorych jeden od polcentymetrowego wypuklego pieprzyka w trakcie ciazy urosl do rozmiarow grzybka (wygladem przypominal mi kapelusz grzyba hehe) o srednicy 1cm.
Musze wszystkich sie pozbyc, ale mnie na to nie stac :wściekła/y: cholerne pieniadze...

reklama
kurcze, współczuje...choćbym chciała, to nie pomogę, bo zupełnie się na tym nie znam...natomiast wydaje mi się, że trzeba to sprawdzić, chociaż ten bolący, a jak już będziesz w Pl, to będzie łatwiej....

Mloda wstala dzis o 5ej. Jest juz po 14ej i myslicie, ze spala choc troche? Taaaa, a lyzka na to: niemozliwe... Zgroza marudzi, ale spac nie pojdzie. Ja nie mam na nic sily. Generalnie jestem wsciekla, a niewyspanie plus marudzace dziecko, nie pomagaja...

monia, mam nadziej jutro isc do lekarza i umowic sie na usuwanie dziada - o ile moja ulubiona Mitzy nie wyciagnela od ojca resztki forsy "na kurs angielskiego"

No widze, ze juz 500 postow wspolnymi silami przejzalysmy :tak:

Dzieki babeczki kochane.

Mloda przed chwila zasnela wsrod lez. Lzy byly, bo glupocie zachcialo sie skakac po kanapie i walnela glowa w sciane...

Witam wieczorkiem

Ćwiczenia zaliczone teraz małż się męczy ze swoimi ;-)

Zielona kurcze szybko ten pieprzyk rośnie może coś się w nim zbiera:no: jakaś ropa i dlatego tak cię boli.Naciskaj starego na kasę aby to dziadostwo usunąć.
Co do spania to ja już nie pamiętam kiedy Helenka ostatnio spała w dzień no chyba że w samochodzie ale ona dzięki bogu nie jest marudna.

Monia to widzę że twoja rodzinka na diecie jak ciebie nie ma w domku :-D

Gosia23 zdrówka kochana

Mamusia to się wynudziłaś na tych wykładach.
Zdrówka dla Natalki niech te leki w końcu zaczną działać.

Filonka mam taki sam sposób na makaron na potem:tak:

Marta przytulam i mam nadzieję że wkrótce zaświeci słońce:tak:

Aniam na zakupy powiadasz;-) Zawsze to wyjście z domku:-D

Elvie widzę że postanowienia dotrzymujecie ;-)

Jak tak dalej pójdzie to będę musiała staremu reanimację robić w trakcie tych ćwiczeń ;-)

Miłego wieczorku

Zielona zapał prześlę ci pocztą :-D a tak na poważnie to motywuje mnie pewna osoba z trochę dalszej rodziny która mnie z lekka wkurzyła swoimi tekstami no i sobie postanowiłam że jej udowodnię :tak: Małż się śmieje że on tylko musi sobie odbudować kaloryfer na brzuchu a ja niestety stworzyć bo nigdy nie miałam :-pco dwa brzuchy to nie jeden ;-) Kupiliśmy sobie jakiś program na konsolę i ćwiczymy zobaczymy jakie będą efekty.

Witam
Ja już pracy - po tygodniu siedzenia z J w domku - oj ciężko
Mała jeszcze dwa dni będzie w domku - dziadek przyjechał i siedzi z małą. Jest już zdrowa, ale nie chcę ryzykować

Dla wszystkich chorobitków zdrówka

reklama
Witam się o poranku i za chwilkę do pracy zmykam,

Maja dziś nam znów w nocy spać nie dała i teraz nie wiem czy ją wieźć do klubu bo od dziś miała iść ze spaniem,ale do 12tej to ona tam nie wytrzyma bo będzie śpiąca i wogóle nie wiem czy ona tam wogóle będzie chciała spać.
Elvie szkoda,że u nas nie ma takiego klubiku jak u Was z możliwością zostawiania maluszka tylko na czas zabawy.

No nic idę się zmierzyć z tym mrozem, w nocy było u nas -25, brrrr

Miłego dnia laski!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry