reklama

Kwietniówki 2010!!!

Moje dziecko zrobiło mi dzisiaj prezent i w końcu załapał ruszanie na rowerze. Teraz umie już wszytsko i może mamie uciekać (co oczywiście wprowadził w parku w czyn), bo do tej pory to ktoś musiał być przy "starcie" poza tym jechał i hamował, ale nie mógł załapać jak zacząć :laugh2:

Bartek zaś chodzi po domu w majatasach, nic nie robi, ale do nocnika też nie... i bądź to człowieku madry :baffled:

Gosiek- przywołuję Cię do porządku, jak to kto zje? Wy! Poza tym ten tort spokojnie 2-3 dni wytrzymuje w lodówce, więc nie musicie na raz, możecie po kawałku :-D mam nadzieję, że wszystko się wkrótce poukłada, faktycznie niedługo będziesz w PLu to odetchniesz i odżyjesz.

reklama
Witam:-)
My nadal 2w1, objawów porodowych brak. Maciek chyba czyta, że wszystkie ciotki już na Niego czekają, a że lubi być w centrum uwagi to postanowił w brzuchu dłużej posiedzieć:-D
Przespałam 1,5h po południu, wieczorkiem poszliśmy na krótki spacer.
Kładę się dzisiaj wcześniej, bo rano zryw - wspólniczka M. przyjedzie o 10:00 na kawę:baffled: bo się na długi weekend wybiera, a koniec miesiąca to coś do obgadania mają. Chwilę po 11:00 przyjeżdża też moja siostra na urodziny Lenki, które wyprawiamy w niedzielę - mam nadzieję, że mi w porządkach i przygotowaniach pomoże;-)
Spokojnej nocki!

Dzien dobry, ja
na chwilke, wlasnie za chwile wyruszamy w podróż!!!
Prosze om 3 manie kciuków i modlitwe za szczesliwa i spokojna nasza podróż. DZIEKUJEN Z AEGO SEDUCHA!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MALUCHY I MAMUSIE.
PA

ja chwilowo w domu. Antonio śpi:tak:a ja delektuje się kawą,ciastem i słoneczkiem.
Ide zaraz wyszorować balkon- bo po zimie wygląda średnio, a Antek już wczoraj po nim śmigał i spodnie miał czarne.
Kurde, dzisiaj taki żar z nieba się leje że nie mam w co ubrać Antka. Muszę go wyposażyć w nowe czapeczki,koszulki, dodatkowe trampeczki i skarpetki- bo u nas deficyt :-Dw końcu całą zime w rajtuzach prześmigał.Po południu jedziemy na grilla do teściów a jutro ruszamy podbijać sklepy od rana.

no dobra- dosyć dobrego do szmaty marsz:-D

Musze mlodej sandaly kupic. Wybralam sie wiec z nia do "miasta". Nie dosc, ze dziec nieposluszny, ze goraco jak diabli, to i w sklepach wielkie G. same rozowe lub fioletowe barachla obklejone swiecidelkami... Konstancja nosi sie z zamiarem spania, ale cos mi sie zdaje, ze nie zasnie...

Tak myslalam, ze pustki beda. Ja podobnie, jak Kamisa, siedze sobie z kawka i ksiazeczka na balkonie, a Barteq spi...tylko nie musze szmatowac balkonu, bo maz juz to zrobil :)

Kuba na urodzinach kolezanki z przedszkola, takze spokoj mam wyjatkowy.

B.mnie wykonczy... trzyma siku pieknie dzis od rana wytzrymal 3 h i siknal, zanim zdjal majty, bo dolecial do nocnika ;) po spacerze pieluszka suchutka... ale przed snem nadal nic a pije duzo... ma ktos pomysl, jak dziecko nauczyc sikac na siedzaco, bo chyba tu ma problem :)))

Ja z sandalami czekam, pewnie potem sie sklne, ale jak im stopy urosnal, to bedzie kolejna inwestycja. Na razie trampki niech nosza ;) po dlugim weekendzie zobaczymy. Ubrania na razie na szczescie maja :) dzisiaj tylko Kubie czape z daszkien kupilam, zeby go slonce nie razilo.

reklama
Witam :-)
Kamisia ja właśnie skończyłam myć balkon po zimie :-D dobrze ze mam pompe w studni i wodą mogłam lać bez ograniczeń bo inaczej to bym majątek zapłaciła za wodę :tak:
Boziu ile już dzisiaj zrobiłam :szok:
M. śpi cały szczęśliwy bo mu mama ubrała dużą kołdrę w pościel z zygzakiem :-D

Sandałki.... ja pojechałam kupic chłopcow w czwartek sandałki...na razie kupiłam takie zwykłe do latania po ogrodzie bo tu nie bede majątku dawać za buty a takie wyjsciowe to im kupię trochę później na razie mają :-D
Matko ale ciepło :szok: ale dobrze niech tak jest...nawet wiaterek nie przeszkadza :-D

miłego dnia i weekendu bo nie wiem kiedy zajże...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry