kici69
szczęśliwa kwietniówka'10
wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!
gosienka - hahaha no kup mężowi pamikon albo bilobilk ;-)
wiecie jakie moje dziecko jest sprytne??
pisałam wam, ze moje dziecko na nocnik nie chce w ogole patrzec... na nakladke na toalete tez... a tutaj nagle dowiaduje sie, ze moje dziecko w zlobku chodzi bez pieluchy i zalatwia sie SAMO na naconik... wywalilam galy... patrze na tego mojego gnoma a on sie szczerzy jak anioleczek... mysle sobie tak? no to w domu bez pieluchy bedziesz... oczywiscie dziecko zrobilo scene... ciagle lazilo do szafki z pieluchami pokazywalo palcem i domagalo sie jej zalozenia... jak powiedzialam, ze nie... a tutaj ma nocniczek to byl wrzask i scena... no i co zrobil? dwa razy zsikal mi sie na podloge...
z czego raz obsikal mi nogi jak sprzatalam kotom kuwete i stal obok... moze zwirek go pobudzil?
w kazdym razie juz wiem, ze nie ustapie gnomowi :-)
aaaaaaa i wyobrazcie sobie, ze w zlobku moje dziecko chodzi i spi bez smoka... a w domu co? tak tak... awantura na maxa jak smoka nie ma
jeszcze chodzi i pokazuje do buzi i krzyczy nie ma...
cwaniaczek z niego na maxa...
gosienka - hahaha no kup mężowi pamikon albo bilobilk ;-)
wiecie jakie moje dziecko jest sprytne??
pisałam wam, ze moje dziecko na nocnik nie chce w ogole patrzec... na nakladke na toalete tez... a tutaj nagle dowiaduje sie, ze moje dziecko w zlobku chodzi bez pieluchy i zalatwia sie SAMO na naconik... wywalilam galy... patrze na tego mojego gnoma a on sie szczerzy jak anioleczek... mysle sobie tak? no to w domu bez pieluchy bedziesz... oczywiscie dziecko zrobilo scene... ciagle lazilo do szafki z pieluchami pokazywalo palcem i domagalo sie jej zalozenia... jak powiedzialam, ze nie... a tutaj ma nocniczek to byl wrzask i scena... no i co zrobil? dwa razy zsikal mi sie na podloge...
z czego raz obsikal mi nogi jak sprzatalam kotom kuwete i stal obok... moze zwirek go pobudzil?
w kazdym razie juz wiem, ze nie ustapie gnomowi :-)aaaaaaa i wyobrazcie sobie, ze w zlobku moje dziecko chodzi i spi bez smoka... a w domu co? tak tak... awantura na maxa jak smoka nie ma
jeszcze chodzi i pokazuje do buzi i krzyczy nie ma...cwaniaczek z niego na maxa...

a co się będzie mamusi chwalił ;-)
Wysłałam jej smsa czy miałam w takim razie przyjść w kapciach, bo to jedyne obuwie, które mogłam założyć i kustykać? W mojej pracy niestety zwolnienia lekarskie są źle odbierane, ludzie są tak nauczeni, że przychodzą z gorączką, zresztą sama chodziłam przed świętami wielkanocnymi chora. Ale czy ktoś to docenia, nie, więc mam już to w nosie, i teraz za każdym razem będę brać zwolnienie.