reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam dziewczyny, jak mi żal, że musze dzisiaj w pracy siedzieć:-(, no ale trzeba urlop oszczędzać. Imprezka nam się wczoraj bardzo udała. Alicja najbardziej zachwycona rowerkiem. Pogoda jest przepiękna, więc pocieszam się, że popołudniu też będzie miło na tarasie posiedzieć.
Wszystko poczytałam i z tego co pamiętam
Monia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Nieżły prezent sobie mąż wymyślił.
Zielona mam nadzieje, że Twój mąż szybko znajdzie tą pracę.
Salamandra trzymam kciuki za Wasz interes.
Elvie fajnie, że imprezka się udała. Trzymam kciuki, co by dzisiejszy dzień pozostał Lenkowy, niech się Maciuś wstrzyma do jutra;-)
Kitek, Aniam zazdraszczam, bawcie się dobrze. Kittek mam nadzieje, że jak będziemy w czerwcu w sanatorium to uda nam się spotkać.
Gosieńka udanych zakupów.

uciekam, pewnie jeszcze później zajrzę

Dzień dobry dziewczyny Drogie.

Wiem, że ostatnio się nie udzielam, ale jakoś nie mam czasu na kompa. Na fb łatwiej rzucić okiem na min przez kom. a tu jak wejdę to zawsze utonę na długo ;)
Niemniej absolutnie o Was nie zapomniałam i śledze co słychać :)
U nas aktualnie szpital- ja rozłorzyłam się po urodzinach w zeszłym tyg. i umieram do dziś na antybiotyku. W sob padła Julcia i M.
A jka jesteśmy zdrowi to całe dni na zewnątrz spędzamy- spacerki, place zabaw i ogólnie miło spędzany czas i korzystanie z wiosny ile sie dało. Teraz lato a my chorujemy zamiast pluskać się w wodzie :( Jak po tych wojażach wracam do domu to trzeba wszystko ogarnąć, męza dopieścić, ugotować i wierzcie mi lub nie- na kompa czasu brak.
Co do mnie to byłam na USG i wyglada, że po mojej stracie styczniowej nie ma śladu fizycznego więc pewnie w maju spróbujemy po raz kolejny postarać się o rodzeństwo do Julisi :)
A co do Julci- rośnie zdrowo, dokazuje, zaczęła łączyć wyrazy po 2, ale z nocnikiem dalej ciężko. Poza tym jest booooska :P

Zielona-Powodzenia kochana w akcji cv- oby przyniosła szybko pozytywne rezultaty. Za to jak widze jak Kostka promienieje na zielonej trawce to radośnie się robi :)

Elvie- śledzę regularnie co u Ciebie i czekam na wieści o Maciusiu :) 3mam kciuki i nie mogę sie doczekać żeby zobaczyć Twoje maleństwo :)

Salamandra- powodzenia w otwieraniu baru! Tylko Ty się tam nie przemęczaj w tym tempie życia Mama!

Aniam- pozazdrościć zabawy w baseniku...my chorujemy zamiast korzystać z lata :( mandatu współczuję.

kittek- Jak ja Ci tego morza normalnie zazdroszczę! Kocham Wodę jak nic na świecie a tu tak daleko jesteście :(

Nata- współczuję nocnikowej sprawy. U nas też ciągle z tym średnio.

Aniez- ciesze się z waszego wspaniałego czasu zabaw i rozrywek- wybawcie się też za nas :)

Marta- mam nadzieję że uczulenie szybko Oli zejdzie.

Pozdrawim Was dziewczyny serdecznie i teraz jak chorujemy postaram się częściej wpadać. :)

Dziewczyny, bo my zwyczajnie zle sie wazymy. Oto jak powinno sie uzywac wagi>

=000.jpg

Witam,
moja urocza Solenizantka w klubie,a ja od rana na wysokich obrotach, bo tort robiliśmy i szykowaliśmy wszystko panience na imprezę. Panie obiecały foty zrobić, jak dostanę to wkleję;-)
Póki co nasz dzisiejszy tort, z Peppą oczywiście, bo jakby inaczej;-)

gosienko - zdrówka dla Helenki!

Dla reszty chorowitek Kwietniowych także, bo na FB widziałam, że sporo Was choruje a pogoda taka cudna, że na choróbska czasu szkoda!

Zielona - chyba poważnie potraktuję zaproponowane przez Ciebie używanie wagi, bo kto jak kto ale ja mam zdecydowanie najwięcej na plusie z Was wszystkich (prawie 15kg:szok:)

Uciekam się za obiad brać i M. przy wysyłce pomagać.
Miłego poniedziałku!

Witam w końcu mam chwilkę ale dosłownie chwilkę.
Dzisiaj cały dzień na wysokich obrotach. Poza tym noce sa fatalne ale już wiem czemu... tydzień temu bardzo nisko latał helikopter (chyba robił zdjęcia czy coś) i M. tak się go wystraszyl że jak tylko słyszy odgłos samolotu czy helikoptera to przylatuje sie schować i mówi: boje heloptej boje. Mało tego w nocy mu się śni! W kóncu wczoraj to z niego wydusiłam... kurcze tłumacze, tule ale nic nie pomaga...nawet na wesoło. I jak mu pomóc??
Poza tym byłam dzisiaj z M. u okulisty na badaniu komputerowym i w ogóle i myszka ma astygmatyzm :-( nietety nie udało się okulistce zmierzyć dokładnie wszytkoego bo się kręcił niemiłosiernie i wyszły duże rozbieżności. Także w październiku idziemy znowu i bedziemy robić badania i na pewno okularki będą...

Przepraszam ze nie odpowiem ale nawet nie miałam kiedy poczytać... spadam może wieczorem mi się uda poczytać...

Dziewczyny jestem, podczytałam,ale cały weekend poza domem spędziliśmy więc jutro poodpisuję.

Aniam przywieź troszkę tego słoneczka bo u nas coś się ochłodziło, pod wieczór tylko 14st było. Wzoraj jak rozmawiałyśmy było super,a dziś pochmurno i dużo chłodniej. Nie wiem jak ty,ale ja liczę na plażowanie :))
Jutro idę jeszcze do pracy,ale po południu będziemy grilla szorować aby był gotowy jak przyjedziecie,hehe.
Apartament macie przygotowany, jeszcze tylko łoże dla Oli zniesiemy i będzie git :)

Elvie ciekawa jestem czy Maciejka zrobi niespodziankę na urodziny Lenki?

Buziaki dla Wszystkich
images

Spokojnej nocki!

Ja tez liczę na jakaś plaże ehh nawet nie wiesz jak bardzo. mam więc nadzieję że nam się to uda .. kurcze musi !!!:-D:-D ja już dzieciaków walizkę spakowałam.

Elvie torcik sliczny

Olka dziś też ma raj , zalazłam dzis do przedszkola , a tam 4 metrwa trampolina :-D

Zdrówka dla chorych dzieciaków .

reklama
a ja mam majówkę, uważam, że zasłużoną....dzisiaj siedzimy sobie z H w domku, byłyśmy jedynie na zakupkach w galerii bo w C&A dziś -20% wszystko...

plan był inny - zostawić H z nianią i samej na shopping wyskoczyć, ale jak podjechałam pod dom niani, H zrobiła tak zasmuconą minkę, że nie miałam serca...kochana moja tęsknotka...

Zielona, ja też się do wagi nie odzywam, ale system ze zdjęcia jest boski, więc może powinnam skorzystać :-)

Elvie, torcik bomba. Brawa dla M za Pepę :-)

Aga, biedny Mareczek, a może kup mu zabawkę - helikopter ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry