aniez
Fanka BB :)
Hej, ho! Ale pięknie za oknem :-)
Wczoraj poszliśmy z mężem "w miasto", chłopaki u babci wylądowały, a my "zwiedzaliśmy" rynek nocą
ludzi tłum... miejscowość turystyczna nad morzem o 2:00 nad ranem się chowa ;-)
Elvie jakby klub był czynny, to rano zawsze małą do klubiku możecie dać, a potem faktycznie ciocią się posiłkujcie. Współczuję afery, ale może lepiej wczoraj niż np. w dzień porodu!
Gosieńka- właśnie się wczoraj zastanawiałam nad sikaniem na stojąco... nic skubaniec nie moczy, wypadku nie miał, wytrzymał do spania (od 6:00 rano), poszedł spać o 12:00 i pewnie będzie pompa w pieluszce... eh...
Katik- no przewalone macie z ta pogodą.
Monia- pojęcia nie mam czy na zapalenie gardła dawać antybiotyk. Mój bratanek na zapalenie krtani dostał, bo weszła bakteria i bez się nie obeszło. W każdym razie zdrówka Wam życzę.
Sandały mamy! Zielona dobrze, że temat poruszyłaś, Kuby sa dobre z zeszłego roku (będzie trzeba kupić, ale nie muszę za nimi ganiać, jak z pypciem), zaś Bartkowi założyłam Kubusiowe i są OK. Nowe dostanie w czerwcu :-)
Wczoraj poszliśmy z mężem "w miasto", chłopaki u babci wylądowały, a my "zwiedzaliśmy" rynek nocą
ludzi tłum... miejscowość turystyczna nad morzem o 2:00 nad ranem się chowa ;-)Elvie jakby klub był czynny, to rano zawsze małą do klubiku możecie dać, a potem faktycznie ciocią się posiłkujcie. Współczuję afery, ale może lepiej wczoraj niż np. w dzień porodu!
Gosieńka- właśnie się wczoraj zastanawiałam nad sikaniem na stojąco... nic skubaniec nie moczy, wypadku nie miał, wytrzymał do spania (od 6:00 rano), poszedł spać o 12:00 i pewnie będzie pompa w pieluszce... eh...
Katik- no przewalone macie z ta pogodą.
Monia- pojęcia nie mam czy na zapalenie gardła dawać antybiotyk. Mój bratanek na zapalenie krtani dostał, bo weszła bakteria i bez się nie obeszło. W każdym razie zdrówka Wam życzę.
Sandały mamy! Zielona dobrze, że temat poruszyłaś, Kuby sa dobre z zeszłego roku (będzie trzeba kupić, ale nie muszę za nimi ganiać, jak z pypciem), zaś Bartkowi założyłam Kubusiowe i są OK. Nowe dostanie w czerwcu :-)
. Trzymam kciuki. No i udanej lenkowej imprezki.
. To ma chłop wymagania. Dobrze, że sam sobie wybrał, więc ja tylko wcisnę 'kup teraz' i będzie po kłopocie :-)
nie ma co- Ty chyba jednak na serio z innej parafii jesteś- i całe szczęście.Mam nadzieje że plany porodowe się spełnią po Waszej myśli