reklama

Kwietniówki 2010!!!

zajrzałam jeszcze z wieczorka
Jutro wybywamy na ognisko, pewnie z rana zajrzę, bo z nałogiem nie można walczyć;-), no i muszę sprawdzić jak tam Elvie
Katik zdrówka dla Polinki
Aniam szerokiej drogi
Kittek będziemy w Dąbkach. Ja dojeżdżam tam 16/17 czerwca i będziemy do 1 lipca.
uciekam czytać książkę

reklama
To ja wam powiem, że widziałam też normalne matki, bobasek tak na oko z 7 mc, siedzący, oprócz rampesa, krótki rękaw i nogawki, nie miało to dziecko nic, gołe nóżki, stópki. Dobrze, że normalne matki też są. Aż miło popatrzeć. Bo to co piszecie to koszmar.

Zielona no patrz to ja blondynka chyba jestem, nie wpadłam na taki sposób ważenia się :-D
Annaoj_kce Dziękuję za odpowiedź!!! Będę spokojniejsza do wizyty. Jeszcze nie wiem kiedy mamy, czekam na grafik i dopiero mogę się umówić. Mam nadzieję, że długo się nie czeka. Lekarka ta od bilansu też nie wiedział kiedy.
Kittek, Aniam ale Wam zazdroszczę spotkania, proszę się ładnie obfocić, dzieciaki oczywiście też. Odpoczywajcie i życzę Wam bajecznej pogody nad naszym polskim morzem
Elvie no, no ale M ma talent, taką fajną Pepe wyrysować na torcie, szacun :-)
Katik biedna Pola, zdrówka dla niej

Dobra wpadnę jeszcze jutro. Szykujemy się na wyjazd, wiec tak na szybciocha wpadłam

Kittek, Aniam, pogody zycze.

U nas troszke ocieplenia... po kilku dniach raptem kilkustopniowych, dzis bylo 13, i nie padal deszcz ani chwili. Za to jutro juz ma nadrobic... i padac w ciagu dnia.

Szkoda, mialam nadzieje na jakies spacerki ze staruszkami i nici z tego, myslalam, ze z Polka do zlobka beda chodzic i zobacza jak to tu wyglada- i nic z tego, bo bida chorutka, i goraczluje sporo, wiec raczej ten tydzien w zlobku odpuszczamy.

Elvie, widze Cie.... poki co wiec rozumiem, ze nic....

O tej porze to ja dawno nie byłam na BB. Weszłam jeszcze zgrać zdjęcia przed wyjazdem, więc w ramach tego weszłam na forum.
Elvie ty mnie tu nie strasz, poproszę smsa jak coś będzie się działo. Przez 3 najbliższe dni będę bez dostępu do sieci. Obstawiałam, któryś z pierwszych dni maja, więc .....
Katik dlatego nie mogłabym mieszkać na wyspach. Co prawda zimy macie lżejsze, ale poza tym wieczny deszcz, nie dla mnie taka pogoda, uwielbiam pogodę od 25+

hej,
kolejny upalny dzień się zapowiada, uwielbiam taką pogodę.
Elvie jak tam?
katik pogody współczuję, zwłaszcza, że moglibyście pospacerować, pozwiedzać a tu pogoda na to nie pozwala:wściekła/y:
Wszystkim wypoczywającym na łonie natury, grillującym życzę udanego wypoczynku.

reklama
Zagladam z rana, a tu Elvie takie rzeczy napisala:) ciekawe jak tam u nich, czekamy na wiesci

Olcia jeszcze drzemie, ja kawke pije, pozniej na spacerek sie wybierzemy a potem na balkon slonko lapac:)

Kittek, Aniam udanego spotkania, bawcie sie dobrze!

Pozostałym zycze pieknego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry