reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam, ja tylko na chwilkę:zawstydzona/y: wpadłam sprawdzić czy rodzimy:-)
elvie oby szybko poszło &&&&&&&&&&&&&&&&&
Spadam, muszę podjechać do księgowej z papierzyskami i lodówkę uzupełnic

reklama
Czyli się zaczęło :-D Elvie- 3mam kciuki!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&& :-) oby poszło szybko i sprawnie

Dla wszystkich pozostałych serdeczne pozdrowienia!

Jestem.
Od kilku dni walczę z tym okropnym bólem w okolicy nerki, wczoraj wpadłam do urologa i usg zrobiłam ale wykluczył, żebym rodziła kamień. Więc muszę jeszcze do gina na kontrolę iść ale obstawiam niestety kregosłup :-( chyba czeka mnie neurolog i tomografia komputerowa. Umieram z bólu jadę na prochach i mam serdecznie dosyć.

Dostałam info, że zwalniają się miejsca w domu dziennego pobytu dla naszych dzieciaków. No i podjęliśmy decyzję że przed przedszkolem oddajemy małą na środek na kilka godzin. Będzie miała rehabilitację jak do tej pory ale poza tym będzie w grupie 10 dzieci trochę mniej sprawnych od niej, bedzie miała logopedę, psychologa, pedagoga i wszystko co jej potrzebne w jednym miejscu. A do prywatnego na SI i do logopedy nadal będziemy chodzić.

Idę pisać maila do terapeutki ;-)

Dziewczyny właśnie gadałam z Elvie, jest na sali po badaniach okazało się że ma 3 cm rozwarcia i dopiero jak będzie miała 5 cm Mariusza wpuszczą na salę, rozgadana jak zawsze w dobrym nastroju skacze na piłce :-D
Jak by co to będzie do mnie pisać i dam wam szybciutko znać, trzymajcie kciuki aby akcja się rozkręciła:tak:

Zajrzalam w pociagu zeby Was poczytać a tu takie wiesci:)

Elvie trzymam kciuki zebys szybko i latwo sie rozdwoila:) czekamy na zdjęcia Macka:)

Mialam dzis na rekach polroczna dziewczynke, sliczna jak z obrazka i taka pocieszna, normalnie mialam Lzy w oczach super uczucie, jeszcze nie tak dawno Ola byla taka malutka...

reklama
Jak ma 3 rozwarcia i jest akcja, to powinna dzisiaj urodzić :-)

Dorota- idź do lekarza, taki ból to jest koszmar. No i super wieści o Paulince, dzieci w grupie funkcjonują inaczej- moim zdaniem lepiej :-) a macie już "namierzone" orzedszkole dla Paulinki? Pewnie integracyjnego będziecie szukać? To super jest, jak widzę u nas chłopczyka z autyzmem, który cały czas się zmienia i otwiera, to aż sece rośnie.

Ciekawe jak moje lejba- lejbalska :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry