reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej,
ale wieści, oby się nam Elvie długo nie męczyła i dziś urodziła.
Dorota super sprawa z tym przedszkolem, dziecko w grupie inaczej funkcjonuje, i tak jak piszą dziewczyny trochę odsapniesz. Z kręgosłupem uciekaj do lekarza, bo to nie żarty! wiem coś o tym, ból nie do pozazdroszczenia.
U nas kolejna choroba, tym razem M. po raz kolejny ma zawalony nos i gardło. Coś chyba w tym jest,że ospa wietrzna osłabia dziecko. Poza tym leci.
uciekam na obiadek

reklama
Dorota super z tym osrodkiem, zazdroszczę Wam... ja myslalam o przedszkolu specjalnym dla Olki, ale to 25km od Ilawy... zobaczymy co druga polowa tego roku przyniesie, bede myslec jak Przyjdzie pora...

Wpadłam do domu i jeszcze w kurtce i butach do kompa sprawdzić co u Maciusia a tu wreszcie rozwój akcji:-)
Trzymamy kciuki:tak:

Spadam do fryzjera rewolucję na głowie robić

Elvie - trzymam kciuki za szybki poród
Dorota maszeruj do lekarza

niech któraś z dziewczyn napisze mi na kom jak Maciuś się już pojawi - bo mam masę roboty i mogę nie mieć kiedy zaglądać

Dziewczyny byłam na spacerku więc dopiero teraz przekazuje kolejne wieści od Elvie: Rozwarcie na 4 cm , ujście podatne,jest szansa że do wieczora urodzę,skurcze okropne krzyżowe co 5 minut, Mariusz nadal czeka na zewnątrz.

To było prawie godzinkę temu.

Ja też dopiero dotarlam...
Jakby były jakieś jeszcze wieści to dajcie mi znać smsem bo ide dzisiaj na próbę i mnie nie bedzie... w nocy też możecie słać :tak:

Elve &&& żeby szybko poszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry