Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rośnij zdrowo.
a reszta? Jak mała sobie zaklepie miejsce na ośrodku to w razie czego tu zostanie gdyby do przedszkola jej nie wzięli.
poszło faktycznie już potem jak z płatka 
mam wielką nadzieję, że to właśnie to...trzymam kciukasyodpukac Ola dzis nie wymiotuje, nie ulewa, nie odbija jej sie na okraglo i sie nie krztusi.. zrobila za to dwie dosc luzne kupy, wogole ja oststanio brzuch pobolewal, moze stad te wymioty.
Jestem.
Od kilku dni walczę z tym okropnym bólem w okolicy nerki, wczoraj wpadłam do urologa i usg zrobiłam ale wykluczył, żebym rodziła kamień. Więc muszę jeszcze do gina na kontrolę iść ale obstawiam niestety kregosłup :-( chyba czeka mnie neurolog i tomografia komputerowa. Umieram z bólu jadę na prochach i mam serdecznie dosyć.
Dostałam info, że zwalniają się miejsca w domu dziennego pobytu dla naszych dzieciaków. No i podjęliśmy decyzję że przed przedszkolem oddajemy małą na środek na kilka godzin. Będzie miała rehabilitację jak do tej pory ale poza tym będzie w grupie 10 dzieci trochę mniej sprawnych od niej, bedzie miała logopedę, psychologa, pedagoga i wszystko co jej potrzebne w jednym miejscu. A do prywatnego na SI i do logopedy nadal będziemy chodzić.
Idę pisać maila do terapeutki ;-)

Witaj MaciusiuKwiatek, nowy jakis. Gra tam Harry Potter, znacze Daniel Redclif, czy jak go sie tam pisze.