reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie jeszcze raz GRATULACJE!!! :-D i caluski od cioci dla Maciusia :*

Sukces jest! Znaczy byl! NIe wiem, czy to wplyw dyrki, ale Barteq nie mial wypadku, wyszedl z sali w tym w czym wszedl, dzisiaj ponoc ladnie wolal, wiec mysle, ze bedzie cacy :-D

reklama
Hehe Aga ja też nie mogłam rozkminić tego co napisałaś :-D

Witam się. My po śniadanku, przed jutrzejszym maratonem dziś mam dopiero na 11tą więc siedzimy sobie rano w domku. Majka dziś mi taki numer wywinęła,że myślałam,że padnę. Budzę się a ona skrada się ze swojego pokoju do łazienki, na golasa, z nocnikiem w ręku, a w nocniku kupa, siku już niewiele zostało bo jak niosła do łazienki do się trochę powylewało. Miałam więc obowiązkowe szmatowanie od rana.
Pogoda się w końcu fajna robi,ale w nocy przymrozek był:szok:

Zmykam się szykować do pracy.
Miłego dnia dziewczyny!
he he niezła jest, przekaz jej ode mnie buziaka

Elvie..gratulacje, Maciusiu witaj;-)

O kurka ależ zazdroszczę tak expressowego porodu, ja się musialam z Boryskiem niestety namęczyc 10 godzin, a zaczęło się podobnie i też 8 , tle ,że kwietnia, rano zobazczylam krew....ale B się nie spieszyło....ech.... W kazdym razie elvie, cieszę się,że Tobie poszlo sprawnie;-)

Elvie gratuluje Wam obojgu. Maciusiu tak długo przez wszystkich oczekiwany rośnij zdrowo
Po pracy byliśmy do 19 na dworze, więc jestem w szoku, że tak szybko poszło. Idę oglądać króla Maciusia I

Ja tylko na chwilkę bo przed jutrzejszym maratonem maturalnym zafundowałam sobie dziś sprawnościowy;-)
Wymyśliłam,że będę 2 razy w tygodniu jeździła do pracy rowerem, ale kurcze to chyba jest nie do zrealizowania.
Do mamy mam 5km (jak wiozę Maję), od mamy do pracy też 6km, plus droga powrotna,więc razem ponad 20km, no i jak wróciłam to padłam i wstać nie mogłam. Droga do mamy jest przez były poligon plus las więc dziura na dziurze. Maja tylko krzyczała: Mamo uważaj, powoli :)
Zobaczę jak ja jutro wstanę.

Aniez gratki dla Bartuli!
Marta jak Ola?
Dorota super,że jest taka możliwość. To duża szansa dla Was. Zdrówka kochana dla Ciebie!

Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
Aniez wywalili Cię drzwiami to wlazłaś oknem :-D I bardzo dobrze bo niby czemu mają baby Twoją robotę zmarnować , bo im się nie chce :tak:

Kittek - masz babo siły , ale może następnym razem będzie lepiej :-D:-D

Ja jutro idę na zumbę znalazłam zajęcia wieczorem , czyli o 21:00 :-D

hejka

Padnięta dzisiaj jestem, cały dzień w nerwach czekając na Maćka, czułam się jak bym to ja go rodziła :-D

Elvie jeszcze raz wielkie gratulacje dla ciebie , Mariusza , buziaki dla Maciusia:-)

Aniam zazdroszczę zumby :-( ja też kcem :tak:

Aniez jeszcze raz gratki dla Bartoliniego, pewnie babki w żłobku czuły pismo nosem że twój małż może interweniować:-D

Kittek ty chyba ćwiczysz maraton rowerowy i zamiast samochodem to do nas rowerem przyjedziesz ;-)

MamoPaulinki super że macie taką możliwość i Paulinka będzie miała kontakt z dziećmi:tak: O kregosłup musisz zadbać bo z tym nie ma żartów:no: ja też czekam tak długo na rezonans :no:

gosia zdrówka dla Mateuszka

Magda jak tam po fryzjerze, pochwal się?

Spokojnej nocki kobietki

Witam z rana

oczywiście dzisiaj M. mi zafundował nocne przeprawy... i teraz oczy mam na zapałki ale nic to. Zaraz ogarnę co jest do ogarnięcia zrobie sobie śniadanko i ok 9 wybywam na poszukiwania kiecki na wesele :-D Teściowa sama mi to zaproponowała więc korzystam póki zdania nie zmieni :-D;-)
Będzie dzisiaj szalony dzień coś czuję bo koło południa musze wrócić do domu potem obiad dla M., pojechać po J. do przedszkola i na 18 do kościoła na bierzmowanie...

reklama
WOW:szok::szok::szok: tyle czasu mnie nie było a tu taka niespodzianka
Elvie gratulacje ależ z Ciebie dzielna babka , no i tatuś pewnie mega dumny !

dziewczyny taka produkcja że nie ma szans że nadrobię te zaległe półtora tygodnia ale teraz postaram się być na bieżąco ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry