e.salamandra
Mama pełną parą
Wesola gratulacje!
Piszecie, że Wasze maluszki mają ADHD bo ruchliwe :-) a ja się tym wręcz niepokoję i dziś już siwa się robie, bo mój malec całą noc się kotłasił i od rana szaleje, a on na ogół spokojniutki.
Piszecie, że Wasze maluszki mają ADHD bo ruchliwe :-) a ja się tym wręcz niepokoję i dziś już siwa się robie, bo mój malec całą noc się kotłasił i od rana szaleje, a on na ogół spokojniutki.
pod brzuch, pod plecy itp i udaje mi się przespać 3 godziny bez pobudki a to już sukces, potem zmiana pozycji i kolejne 3. Ciekawe tylko na jak długo mi to pomoże. No ale w każdym razie dziś to taka wyspana się obudziłam, że od rana wziełam się za robotę, posprzątałam pół domu, obrałam wielki gar ziemniaków, bo będę robić kopytki i naszykowałam juz na obiad eh a wieczorem jeszcze prasowanie firan mnie czeka ale tego to tygryski nie lubieją robić
mam jeszcze zamiar dzisiaj placki upiec na karpatke bo jutro znajomi wpadają do nas na ostatki
Jakbym nie byla taka leniwa, to moze sama tym cos upiekla... Kurcze, ja chyba nigdy jeszcze zadnego ciasta nie zrobilam... co za mnie za zona
później doszła 2, 3 i 4 poducha i teraz tak -poduszkę tatusiową mam pod brzuchem, drugą między nogami, trzecią obok jak zegnę nogę żeby oprzeć i czwartą pod plecami -jak się przekręcę żeby mieć się o co oprzeć
a ułożyć na nowo -wyczyn:-);-)
i dzień żałobny w związku z tym mam:-(