reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosienkag zostaw ambicje swoje i te 70 stron:-D witaj znowu

Martyna33 to określenie "nieduże" to tak bardziej zeby siebie rozgrzeszyć;-) spoko -jakie nie były to i tak malutko:-)

Justa24 a co u Ciebie??

Aniez no oby -bo średnio to widzę:eek: też słyszałam ze kwiecień będzie zimny:sorry:

Filonka bo ludzie wzrok tracą -jak małe dzieci widzą albo brzuchy -ślepną;-)

Katik o to dobrze ze w pracy już koniec -przeoczyłam jak to pisałas wcześniej i teraz nie wiem jak to u Was wygląda:sorry:

AgnieszkaSzr ja mam wrażenie że baby są gorsze od facetów -a przecież przez to przechodzą -wiedzą jak to jest -i takie buractwo się szerzy -bo jej nikt nie ustąpił to ona taka sama będzie...

Dagsila
-przywołuję Cię do porządku!!!:wściekła/y::wściekła/y:masz nie zanudzać i nie płakać bo Margolci się udziela:confused2::crazy: a nie o ro chodzi zeby przez mamę była wściekła -też się bujałam na krew rano:-p

Basia witaj

Kwiatuszek dobre:-D

Mały huragan nie śpi.... i tak do 23 zostanie zapewne... a mi niedobrze:eek::sorry::no: ble
Ło a ja jutro 32 tc:szok::szok::szok: S dziś się do brzucha przyssał rano i obślinił mi cały bok:eek: musze korzystać z tego póki mogę:-D bo niedługo w odstawkę pójdę:sorry:

reklama
No i pożarłam resztę faworków- wczoraj teściowa smażyła i dostalismy z Antosiem pooookaźną porcję:-D
Dagsila- głowa do góry!Nie becz, bo karę Ci zaraz jakąś wymyślę :-)
Nic mi sie nie chce...wypadałoby się ze szmatką od kurzu przywitać ale chora jestem i chyba zastrajkuje :zawstydzona/y:Nuuuudaaa jakaś straszna:no:

ja pierdziele laski, ale żeście naprodukowały... :eek: kurcze nadrabiam zaległości... ale powoli mi to idzie... odkąd jestem na zwolnieniu mam mniej czasu na forum :szok:
Ciągle coś w domu robię... mój mąż na mnie krzyczy, że wystarczy że do pracy pojedzie, a ja już szaleję i że jestem gorsza niż dziecko :-( no ale ja nie umiem siedzieć i nic nie robić...
u nas wszystko w porządku, Kubuś się porusza bardzo żwawo... 21 w końcu pojadę obejrzeć szpital bo mój brat wraca w końcu z Afganistanu, a on mieszka blisko tego szpitala i jego żona tam rodziła :-) więc ma mnie oprowadzić.

Zjadłam od rana poza śniadankiem prawie pół pudełka tego nowego wedlowskiego mleczka truskawkowego co to nim chyba Aniam kusiła ostatnio:-)

Dobre co ?:-D

Ja tez się wszedzie wpycham i jak mam być szczera to nie wiem czemu wy tego nie robicie :tak: laski nam się to nalezy jak psu buda ;-) A może na drugi raz taki ludz jeden z drugim chwilkę pomyśli.

Witam kobietki:-)
Składam gratulacje telekomunikacji poskiej za szybke podłączenie internetu po przeprowadzce:wściekła/y: zajeło im to tylko 10 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochane moje mam do nadrobienia tyko jakieś 70 stron:szok::rofl2: więc raczej nie dam rady:-D

Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki, Witam nowe :tak:
Mam nadzieję że wszystkie jestescie zdrowe i z maleństwami tez wszystko ok.

My juz od ponad tygodnia mieszkamy w nowym gniazdku:-) chłopcy zachwyceni :-)
Helenka jak zwykle daje czadu ale dzieki bogu w nocy jest spokojna:tak:
Pessar trzyma tyko wieczorem trochę ciagnie do dołu ale damy radę bo już bizej niz dalej:tak:

Miłego dnia kochane:-) :-):-)

kochana mnie tp sa już 11 rok kładzie kable :-D więc nic mnie już nie zdziwi... 3 lata temu im podziękowałam całkowicie... posłałam im bluzgi na do widzenia i obecnie cieszę się z posiadania iplusa i telefonów komórkowych :-) nic od nich nie potrzebuję :cool:

ja mam do nadrobienia prawie 50 stron więc też Cię rozumiem :-D Kobitki wybaczcie że zrobię to wyrywkowo

Dobre co ?:-D

Ja tez się wszedzie wpycham i jak mam być szczera to nie wiem czemu wy tego nie robicie :tak: laski nam się to nalezy jak psu buda ;-) A może na drugi raz taki ludz jeden z drugim chwilkę pomyśli.

zgadzam się z Tobą w 100%, ja też do pewnego momentu się nie upominałam, bo było mi głupio... no ale kurde! przecież mnie się to należy! i teraz bez skrupułów w sklepach wpycham się tam gdzie mi wolno! własnie jutro jadę do reala a tam nie ma kasy uprzywilejowanej... skoczę najpierw do punktu obsługi klienta i się spytam ich czy mają jakieś przepisy co do ciężarnych :-D a co! mnie nie wolno się spytać ?!

kochana mnie tp sa już 11 rok kładzie kable :-D więc nic mnie już nie zdziwi... 3 lata temu im podziękowałam całkowicie... posłałam im bluzgi na do widzenia i obecnie cieszę się z posiadania iplusa i telefonów komórkowych :-) nic od nich nie potrzebuję :cool:

ja mam do nadrobienia prawie 50 stron więc też Cię rozumiem :-D Kobitki wybaczcie że zrobię to wyrywkowo

Ja olałam tepse na rzecz orange niby to samo ale jednak co innego . mam na łączu TP neta z orange i jestem bardzo zadowolona . Teściowa płaci za tel i przerobiliśmy jej na orange :-D

zgadzam się z Tobą w 100%, ja też do pewnego momentu się nie upominałam, bo było mi głupio... no ale kurde! przecież mnie się to należy! i teraz bez skrupułów w sklepach wpycham się tam gdzie mi wolno! własnie jutro jadę do reala a tam nie ma kasy uprzywilejowanej... skoczę najpierw do punktu obsługi klienta i się spytam ich czy mają jakieś przepisy co do ciężarnych :-D a co! mnie nie wolno się spytać ?!
.
U mnie w realu jest taka kasa jest na samym końcu, wiem bo się tam wpycham:-D

Ja olałam tepse na rzecz orange niby to samo ale jednak co innego . mam na łączu TP neta z orange i jestem bardzo zadowolona . Teściowa płaci za tel i przerobiliśmy jej na orange :-D

.
U mnie w realu jest taka kasa jest na samym końcu, wiem bo się tam wpycham:-D

ja nie mogę nawet wziąć niczego innego bo kabli nie mam położonych :-p

a który real to ten Twój ??
ja na jubilerską będę jechała i nigdy nie widziałam tam kasy uprzywilejowanej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry