marysia868
mama Macieja
odebralam wyniki, bialko, bakterie , leukocyty w moczu..bardzo niska morfologia ..dostalam leki..oby nastepne wyniki byly ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
ba trzymaj się jesteśmy razem z tobą , najważniejsze że jesteś w szpitalu pod okiem lekarzy.musi być dobrze:-):-):-( girls trzymajcie kciuki.po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.gulp! :-(
:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(

zastanawiam się tylko kiedy i czy się odwróci.hej dziewczynki![]()
ja jestem monikateż mamusia kwietniowa
podglądam was od dawna a udzielam się raczej na innym forum
![]()
mam termin na 14 kwietnia ale mały - będzie chłopiec ( mikołaj ) jest tak nisko, że pewnie prędzej urodzękolejna wizyta u lekarza za póltora tygodnia - po ponad miesiącu..
Przychodzę do was tak od razu z prośba.. My mamuśki musimy się wspierać![]()
moja znajoma bierze udział w konkursie.. I jest już w ścisłym finale ( może wygrać meble do sypialni za 5 tysięcy złotych.. Ale potrzebuje głosów.. Nie trzeba się nigdzie rejestrować.. Wystarczy tylko klik na zdjęcie..
walentynki w sypialni - runda finałowa!
aneta nowicka-polec
mam nadzieję,że mnie nie zbanujecie za tomoże któraś z was pomoże hm?
![]()
nie zazdroszcze, ale juz chyba za pozno na "ja dziekuje"Dziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.

Trzymamy kciuki, a Wy ladnie w tandemie macie ciagnac!!!!!!!:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
no ja tez z leksza ostatnio sie przerazilam po tych kilku probach generalnych z mega skurczamiDziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.

Ostatnie ciasto co narobilam sie przy nim najwiecej, bo trzeba bylo poobierac orzechy, posiekac pomielic czekoladke itd nie wyszlo! Flap a nie ciasto!!!!!!!! Wrrrrr.