reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
KAMISIA wode morska jak najbardziej ale kamfory nie polecam!!!!jestem farmaceutka i mozesz mi zaufac.tego nawet dzieciom sie nie podaje.
herbatka z cytryna miod i czosnek i katar minie sam.oczywiscie nie tak szybko bo swoje 7 dni musi minac
na gardlo tantum verde
ewentualnie gdyby katar byl zielony i dlugo sie utrzymywal to lekarz moze ci zapisac BIOPAROX aer.na recepte

:-( girls trzymajcie kciuki.po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.gulp! :-(
ba trzymaj się jesteśmy razem z tobą , najważniejsze że jesteś w szpitalu pod okiem lekarzy.musi być dobrze:-):-)

:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(

Ba trzymamy kciuki z całych sił :) I pamiętaj czy w dwupaku czy z malutką przy sobie będzie wszystko dobrze :)

Ba1983, ściskam i mocno trzymam za Was kciuki! Najważniejsze, że jesteście teraz obie pod dobrą opieką.

Marysia868 trzymam kciuki za lepsze wyniki już wkrótce.

annaoj kce :-) mamy ten sam termin :-D

Dzisiaj Malutki bardzo mnie kopie, aż wyjątkowo dużo i wypycha się bokiem brzucha :-) chyba pleckami :-D zastanawiam się tylko kiedy i czy się odwróci.

Hej Dziewczynki:)

Ja jestem Monika:) też Mamusia kwietniowa:) Podglądam Was od dawna a udzielam się raczej na innym forum;)

mam termin na 14 kwietnia ale Mały - będzie Chłopiec ( Mikołaj ) jest tak nisko, że pewnie prędzej urodzę:) Kolejna wizyta u lekarza za póltora tygodnia - po ponad miesiącu..

Przychodzę do Was tak od razu z prośba.. My Mamuśki musimy się wspierać;)
Moja znajoma bierze udział w konkursie.. i jest już w ścisłym finale ( może wygrać meble do sypialni za 5 tysięcy złotych.. ale potrzebuje głosów.. nie trzeba się nigdzie rejestrować.. wystarczy tylko klik na zdjęcie..
Walentynki w sypialni - runda finałowa!

Aneta Nowicka-Polec

Mam nadzieję,że mnie nie zbanujecie za to:) może któraś z Was pomoże hm?:)

hej dziewczynki:)

ja jestem monika:) też mamusia kwietniowa:) podglądam was od dawna a udzielam się raczej na innym forum;)

mam termin na 14 kwietnia ale mały - będzie chłopiec ( mikołaj ) jest tak nisko, że pewnie prędzej urodzę:) kolejna wizyta u lekarza za póltora tygodnia - po ponad miesiącu..

Przychodzę do was tak od razu z prośba.. My mamuśki musimy się wspierać;)
moja znajoma bierze udział w konkursie.. I jest już w ścisłym finale ( może wygrać meble do sypialni za 5 tysięcy złotych.. Ale potrzebuje głosów.. Nie trzeba się nigdzie rejestrować.. Wystarczy tylko klik na zdjęcie..
walentynki w sypialni - runda finałowa!

aneta nowicka-polec

mam nadzieję,że mnie nie zbanujecie za to:) może któraś z was pomoże hm?:)

witaj w gronie :-):-) a skąd jesteś??
Ja juz oddałam głos , mam nadzieję że pomogę w wygranej twojej koleżance.

Dziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.

Dziewczynki ja wam powiem że dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz chyba porodowy strasznie było bolał mnie cały brzuch i krzyż masakra , obudziłam się i po chwili przeszło. U mnie mała i tak by nie wyszła bo mam szewek ale tak się zastanawiałam że jak tak mają wyglądać skurcze to ja dziękuję.
nie zazdroszcze, ale juz chyba za pozno na "ja dziekuje" :-D:-D:-D

reklama
:-( Girls trzymajcie kciuki.Po mimo wzmocnienia % lekowego,skurcze podniosly troche na sile..Po 19 kolejne ktg,po czym pewne decyzje-jakie nie wiem,lekarka nie wyjasnila-chyba zaczelam sie stresowac tak na serio.Gulp! :-(
Trzymamy kciuki, a Wy ladnie w tandemie macie ciagnac!!!!!!!

no ja tez z leksza ostatnio sie przerazilam po tych kilku probach generalnych z mega skurczami :no::no::no:

Mam nerwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ostatnie ciasto co narobilam sie przy nim najwiecej, bo trzeba bylo poobierac orzechy, posiekac pomielic czekoladke itd nie wyszlo! Flap a nie ciasto!!!!!!!! Wrrrrr.
Teraz czeka mnie na szybko robienie czegos w zastepstwie, bo dwoch blach gotowych nie dam rady podzielic na tylu ludzi jutro. Wrrrr!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry